Tomica Solina je napisao/la:
Pozdrav,
najprije sve pohvale na novom forumu.
Evo ja ispunio lokaciju.

No primijetio sam da ima i MSN i ICQ i jos par njih, a nema Skype, a znam da puno ljudi koristi Skype, ukljucujuci i mene, pa nebi bilo lose da se doda, ako nije velik problem. A vidio sam i na nekim drugim forumima da za onog tko ima skype account postoji mala skjpe ikonica pokraj imena, pa ako je online, klikom na ikonicu se odmah otvori njegov prozor za chat......
Lp
Hvala!
Moram priznati da je ovaj phpBB community stvarno mrak! Prvo sam mislio da je ovo gore nepotrebno. Onda sam se sjetio koliko sam ljudi iz svog adresara našao aktivnih na Skype-u kad sam nedavno opet kreirao account. Pa reko, idem pogledati...
5 minuta kasnije nađem MOD, instaliram ga lokalno bez problema, stavim ga i online i evo već radi!
Sada u profilu imate i polje za Skype - u njega unesete svoj Skype username.
Da bi ljudi mogli vidjeti kad ste aktivni na Skype-u morate u postavkama omogućiti uvid u svoj status:
Skype->Options->Privacy->Show Advanced Options->Allow my status to be shown on the web
Kad ste to napravili, uz svaki vaš post, dolje između gumba

i gumba

pojavi se i ikonica

koju drugi korisnik skype-a treba kliknuti da bi se povezao s vama ili vas dodao u kontakte.
Nadam se da će korisnicima Skype-a koji već nisu povezani ovo biti korisno - ostali slobodno mogu isto ignorirati.