»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: ned 19 tra, 2026 22:47.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 42 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Link s FAI kalendara za Greda Cup xc 2014
PostPostano: pon 03 vel, 2014 13:45 
Offline     DHV 1-2

Član od: sri 04 ruj, 2013 14:28
Dao Palac gore: : 273 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 47 / Palac dolje: : 3
Vulkanizer je napisao/la:
ada je napisao/la:
Kao relativno novi član foruma, nisam komentirala dok nisam donekle upoznala forum.

Evo ja ću možda ispast opet naivan ,ali povjerovat ću da nedovoljno poznaš situaciju ,pa si slučajno taman kad je vara malo pritihla uletila si sa kanisterom benzine.Ako je tako , ja ti se u ime Pegaz izvinjavan ako smo bili bezobrazni.

Vrlo malo ljudi s ovoga foruma poznajem uživo. Nadam se da će se to promijeniti nabolje. Nije se desilo ništa što ne mogu podnijeti, ali sam dosta vrlo nepismenih i teško čitljivih tekstova pročitala prije nego što sam komentirala ovaj. Nije mi bila namjera potpaljivati vatru, samo ukazati na grešku. I nisam ni ja nepogrešiva.

I znam da je teško pvirovat ali Jere ,je za ovaj spor napravi čuda u uvijetima u kojima radi ,jako bi malo ljudi letilo u Dalmaciji da nije njega.

Ljudi koji vole ono čime se bave mogu napraviti čuda :Bravo:

A da nam lektor nebi dobro došao ,bi . :hi:

Evo jednog primjera. Ne slušam baš često radio, ali su kod nas prije dosta godina ubacili reklamu: "Slušajte nas na ... stupnjeva megaherza." Prvo sam mislila da sam krivo čula. Onada sam mislila da sam ja možda malo zarđala u mjernim jedinicama. A onda sam ostavila stvari da idu prirodnim tokom jer me zanimalo koliko će im trebati da uoče grešku. I pogodite što? Trebalo im je nekoliko godina!
A meni, koja sam bila svjesna greške i koja me u početku jako živcirala, sve je to ušlo u uho i više nije tako neprirodno.
E, sada zamislite što se događa kada čitate. I po meni je manji problem ako je sve napisano malim slovom.

Vrh

PostPostano: pon 03 vel, 2014 15:03 
Offline     DHV 2

Član od: pon 18 vel, 2013 23:28
Dao Palac gore: : 680 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 711 / Palac dolje: : 10
CW je napisao/la:

BTW, Jere je zajedničkom odlukom moderatora na mjesec dana isključen s foruma - zbog opetovanog kršenja pravila foruma.

BTW .
Sviđa mi se što je ovaj forum malo slobodniji ,no ima jedo ''ali''
Zašto se ne reagira kad se iskustvom poućeni ne vidi oćita namjera da će određeni post dovest do sr....
Evo konkretno ovdje ,taman kad su se strasti malo smirile , bilo je jasno što je spam.Kolegica nije imala loše namjere ,ali onima koji bolje poznaju stanje stvari nije terebalo biti Anštaj da bi se predvidio daljni tok događaja.
I umjesto da se reagira kako bi to admini i moderatori trbali, imamo to što imamo.
Tako da je ovo vama na dušu .
I savijet onima što po forumima vole izradu tuđih psihoprofila ,nemoje .........ne bi bilo pametno

Vrh

PostPostano: pon 03 vel, 2014 15:39 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 7:35
Dao Palac gore: : 553 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 460 / Palac dolje: : 1
Evo kao jedan od moderatora, ali u svoje ime...

Zašto se ne reagira kad se iskustvom poućeni ne vidi oćita namjera da će određeni post dovest do sr....

1. Administratori i moderatori ovog foruma to su - kad stignu, što znači da ne pratimo stanje na terenu baš uvijek i u realnom vremenu. :-)

2. Na predmetnom postu ja nisam primijetio očitu namjeru da dovede do sr.... Mogućnost da, jer sam pretpostavio kakvu bi reakciju mogao polučiti, ali to nije razlog da se intervenira preventivno. Reakcija koja je uslijedila bila je u jednom svom dijelu pretjerana i kosila se s pravilima foruma. Rasprava, pa i prepucavanje se moglo nastaviti i bez potezanja osobnih kvalifikacija.

I umjesto da se reagira kako bi to admini i moderatori trbali, imamo to što imamo.

Kako bi trebali reagirati? Ne reagiramo baš na svaku "udicu" koju netko baci, kao ni na svaku repliku. To je stara priča - ako ne reagiraš onda si šlampav, ako reagiraš onda si cenzor. Istina je naravno negdje u sredini, a mi se sredinu trudimo pronaći. Ne uvijek uspješno. Ono čega bi se svaki sudionik rasprave trebao pridržavati jest da ne koristi osobne kvalifikacije tj. da ne vrijeđa. Ako netko upozori na pravopis to može biti shvaćeno kao napad ali nije uvreda, a ako mu se odgovori da je isfrustriran zato jer mu netko drugi servisira ženu/muža - to je (uvreda). I to je tak. Postoji puno načina da se nekom "spusti" i bez spominjanja bračnih drugova, porijekla i kajtijaznam.

Tako da je ovo vama na dušu .

Svak svoj križ nosi. :hi:

2 Palac gore: : toni, Vulkanizer    
Vrh

PostPostano: pon 03 vel, 2014 19:20 
Offline     DHV 2

Član od: pet 11 vel, 2011 15:39
Dao Palac gore: : 143 / Palac dolje: : 10
Dobio Palac gore: : 122 / Palac dolje: : 31
Mrgude, :lol:
CW je napisao/la:
Bogme ne volim ni višak uskličnika...

ps. Kvaliteta filmića hm, ali jezik je u duhu budučih događaja i širenja bratsvtva i jedinstva ... : unknown:

1 Palac gore: : Jure    
Vrh

PostPostano: pon 03 vel, 2014 21:42 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
Ja mrzim širenje.

1 Palac gore: : josipc    
Vrh

PostPostano: uto 04 vel, 2014 17:51 
Offline     DHV 1

Član od: čet 02 sij, 2014 18:47
Dao Palac gore: : 23 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 11 / Palac dolje: : 0
Složila bih se sa vulkanizerom kad vatra utihne netko je rasplamsa.Zbog velikog ili malog slova.Kroz tekstove čitam poante napisane ne gledam pravopisne greške uglavnom razumijem.Prije nego sam upoznala Jeru imala sam sliku čovik "čudovište"blago rečeno,u suprotnom je netko s kim možeš da najj normalnije razgovaraš.Sa sigurnošću mogu reći da je znao da žena komentira nebih se digla prašina.Čovik se brani,jer na forumu se samo brani to meni osobno povlači pitanje "zašto",netko to dobro zna.Znači znaju se i dobre i loše strane pa idemo u napad.Zašto?Zašto ne izvuć dobro ili najbolje iz nekog.Isto tako mogu reći kad osobno upoznate Jeru promjenit ćete mišljenje.Svi koji vole paragliding u Dalmaciji reći će da je Jere napravio sve po pitanju tog sporta,bez obzira kako je napisao dalmacija.Dalmatinka sam pa mi je osobno drago da taj sport zaživi u Dalmaciji.Naravno drago mi je da napreduje svugdje u ljepoj našoj.I na kraju kroz ovaj forum vidim da ljudi tražeˇ" dlaku u jajetu"kojom mi stvarate ružnu sliku,i dolazim do jednog zaključka kad netko želi biti normalan ne dopušta mu se.Ljep pozdrav Marijana DALMATINKA.

2 Palac gore: : Ivan112, Vulkanizer    
Vrh

PostPostano: uto 04 vel, 2014 20:52 
Offline     DHV 2

Danči je napisao/la:

Kako bi trebali reagirati?

Zahvaljujem na odgovoru, i od mene za to palac gore,
ali kad sam doživi da i mene neko posluša onda da i kažem.
Recimo kad je tema ko ovdje ,dakle obavijest o natjecanju ,onda bi to po nekim forumskim običajima trebalo ić pod one topike informativnog sadržaja , i tu se obićno ne dozvljava udaljavanje od teme , a ćesto se takvi topici i zaključavaju i ne slućajno.
Zbog samog obraza ,foruma ,admini mogu ,a rekao bi da i imaju obavezu brisanja postova ,djelova postova ,kad pisano prijeđe granicu dobrog ukusa bez obzira o kome se radi.A i previše se dobro poznajete da nebi znali što može izazvat probleme.
Znam da admoni i moderatori nisu ovdje na punom radnom vremenu,ali ja jesam .Otkako su me fiskalizrali ,i montrka mi je spojena na internet , vidim da je osim mene na forumu uvijek bar jedan od drugova odozgo.
Ako ste slućajno imali volje ovo ćitat do kraja ,onda je valjda jasno ,da je ovo moje dobronamjerno razmišljanje sa jedinim ciljem boljeg funkcijoniranja foruma .

1 Palac gore: : Danči    
Vrh

PostPostano: sri 05 vel, 2014 9:33 
Offline     DHV 2

Nema Jere na forumu par dana i sad sigurno ovako izgleda, a samo sam mu izložio plan letenja za taj dan....... :lol:
slika

Zadnja izmjena: josipc; sri 05 vel, 2014 11:01; ukupno mijenjano 1 put/a.

3 Palac gore: : Sinisa T., The Ozone Scraper, Vulkanizer    
Vrh

PostPostano: sri 05 vel, 2014 10:20 
Offline     DHV 2-3

Kužim ja da su savjeti dobronamjerni, i nije da smo prepametni da savjete ne bi trebali, dapače, ali i dalje ne kužim kako smo to trebali reagirati? Obrisati post čija je jedina krivnja što autor nije znao da će to Jereta iznervirati do te mjere da opet počne s vrijeđanjem?
Maknuti ga zato jer je off-topic? Pa nije off-topic kad te netko pokušava informirati, ali to radi na takav način da odbija ljude od samog čitanja informacije, pa mu želiš pomoći savjetom kako da ta informacija nađe put do što više očiju. I ovi naši postovi su off-topic pa ih nećemo valjda isto brisati?
Uostalom što se tu ima nervirati? Evo ja ću ponoviti isto i tebi i ostalima koji na to ne paze: lijepo vas molim da pišete tako da iza interpunkcije (zareza, točke itd..) ostavite jedan razmak. Pa nije to valjda tako teško za napraviti ili zapamtiti? Sigurno je lakše od č/ć ili ije/je dilema koje skoro svi imamo bar za nekoliko riječi. Hoćeš li se i ti sada naljutiti?
Naravno da to nije big deal i naravno da se može i pročitati i razumjeti, ali ako staviš na vagu 100 ljudi koji će nešto malo teže pročitati ili jednog čovjeka koji se može malo potruditi kod pisanja onda valjda ipak težište treba staviti na tih 100 ljudi i zamoliti ovog jednog da mrvicu promijeni svoje navike. Nije li tako?

I još oko toga da je uvijek netko od nas online. To što smo online ne znači da imamo vremena za čitanje svakog posta ili moderiranje. Meni osobno je, kad sam na poslu, većinu vremena forum na autorefreshu tako da mogu vidjeti kad ima novih postova (u naslovu taba se pojavi zvjezdica). Ne znači da ih uvijek stignem pročitati ili uopće pogledati naslove. Nekad s mobitela (recimo iz auta dok čekam zeleno na semaforu) provjerim što ima novo, ali najčešće samo naslove i tek kao info za kasnije kad budem imao vremena. Tako da to što se čini da smo prisutni nikako ne znači da zaista i jesmo.

Odgovor Marijani:
Jerko se na forumu mora stalno braniti jer i sam zna napasti druge. Kako ti pišeš ispada da su ovdje svi protiv njega i da svi imamo nekakvu krivu sliku jer ga ne poznajemo. Nije istina. Tek par ljudi ga je osobno napalo i bili su prvo isprovocirani njegovim pisanjem. Bilo je i onih koji su ga branili. Većina se suzdržava. Ja nemam pojma što misle. Ti misliš da znaš?
I ne mislim da se traži dlaka u jajetu, ne mislim da objektivno postoji neka ružna slika: potpuno mi je normalno za prigovoriti nekome tko je vrlo vokalan oko svog domoljublja da svoju vlastitu regiju piše malim slovom. Naravno, kad je riječ o Jeretu mnogima je jasno da će on to vjerojatno shvatiti kao provokaciju no to što poznaješ nečije slabosti ne znači da im moraš i ići na ruku. Svatko mora sam naučiti kako se nositi s kritikama i prigovorima i ne vidjeti u svakoj kritici osobni napad. Nije dužnost moderatora štititi člana od kritika zato jer ih ovaj teže prihvaća. Da je bila riječ o direktnoj uvredi ili očiglednoj provokaciji onda naravno da moramo reagirati kao što već i jesmo - i to ne na svačije zadovoljstvo.

Ma pisana riječ je nezgodna stvar, uvijek zvuči duplo ozbiljnije nego što je mišljena. Kad god vam se čini da je nešto upereno direktno na vas, da je to namjerna provokacija i namjerni osobni napad, u 90% slučajeva to nije tako. I nisam to nigdje pročitao, nego naučio na vlastitoj koži često videći stvari koje uopće nisu bile napisane. To čovjek valjda mora proći...

Vrh

PostPostano: sri 05 vel, 2014 11:55 
Offline     DHV 2

CW je napisao/la:
Evo ja ću ponoviti isto i tebi i ostalima koji na to ne paze: lijepo vas molim da pišete tako da iza interpunkcije (zareza, točke itd..) ostavite jedan razmak.

Evo popravio, a bio sam uvjeren da sam stavio ispravno(,a napisao jednu jedinu prosto proširenu rečenicu ),,, IMA JEDAN PROBLEMČIĆ, AKO PROČITAM SVAKI PUT ŠTO NAPIŠEM, NEĆU NIKAD NIŠTA OBJAVITI, osim u oglasima!

Nismo na pravopisnom forumu, tako da mislim da je bitan sadržaj i ideja koja često nije svakom razumljiva iz napisanog, što zbog netolerancije završi nedoličnim ******(zvjezdice možete zamjeniti izrazom po želji ), ako ti se ne čita zbog ovog ili onog razloga staviš korisnika na ignor (neznam ima li ovaj forum tu mogučnost?) i riješeno!!!

Vrijeđanje ??? , pa ima ga raznih oblika. Domesticus vulgaris kao kod Jere(,a nije jedini) ili upuštanje u šarlatanske psiho analize kojim isfrustrirani narcisoidni pojedinci uspiju isprovocirati ciljanu osobu koja izgubi kontrolu... Primjer, kad je jedan od adminstratora istom isprovocirao korisnika iz vašeg jata (neznam kojeg , pretpostavljam da će te za svaku polovicu krila u skoroj budučnosti osnovati svoj klub ), ciljanog si izbacio s foruma jer mu je spomenuo samo užu obitelj ......,a psiho analitičar ostade uzdignuta ali izje**** lica?????

ps. Nije mi bilo jasno ćemu ovaj tvoj post iznad i još manje zašto tratim vrime na pisanje ovog posta (ma svrbilo me od kad si Horbu nepošteno,izbacio na misec dana (moje mišljenje )),ali eto valjda to mora tako biti ....Ovakve postove ne čitam niti gubim vrime na njih ,ali i oni čine forum, ma da mi je draže stavljati slike i podiliti zadovoljstvo s ostalim jer sam se živ vratio sa zadnjeg letenja ... :dash:

Da sad ovo idem ponovo pročitati , nebi ni objavi , pa nek ide............

1 Palac gore: : Vulkanizer    
Vrh

PostPostano: sri 05 vel, 2014 12:36 
Offline     DHV 2

CW je napisao/la:
ali i dalje ne kužim kako smo to trebali reagirati? Obrisati post čija je jedina krivnja što autor nije znao da će to Jereta iznervirati do te mjere da opet počne s vrijeđanjem?...

A di sam ja to napisa da je trebalo brist Adin post ,trbalo je brisat Jeretov post.Ili još bolje brisati sve što se ne tiće teme , a topik obilježiti ko informativni ,i to je to.
Ovako se se stvarno stiće dojam da se smo ćekalo prebit neke stare dugove preko novog ''naivnog''člana foruma.
Ne treba ćitat Nostradamusove spise da bi se znalo što će koga izbacit iz takta, forum pratim dvije godine i toćno znam što bi trbalo napisat da netko poludi ,i da dođe do spama, i zato me nitko ne može ubijedit da se ovo nije moglo davno prije riješt, i to npr. telefonom i p.porukama jer se dobro pozante.
I stvarno sam sebi već idem na živce , .
Na forum sam došao da bi se zabavio i družie sa braćom po dijagnozi ,eventualni uživo mogao komunicirati sa neki ko mi je uzor npr. Joža Rabić, a ispada da se moram igrat na partizane i Njemce .Toga sam se zadnji put igrao sedamdesetih i više mi nije in .
Dakle GAZDA gumicu u ruke ,briši što brisattreba ali pravovremeno i što bi mufljuz rekao ''Idemo radit''.
@Josipe u vezi one slike gore -je zavi se u crno i kleći na kukuruzu , i ja sam za sebe uze po kila i malo krupne soli''
PS brisanje ćlanova vam je najlošija solucija ,jer bar nije problem napraviti nevi korisnički račun (nefiskalizirani)

Vrh

PostPostano: sri 05 vel, 2014 12:45 
Offline     DHV 2-3

josipc je napisao/la:
Nismo na pravopisnom forumu, tako da mislim da je bitan sadržaj i ideja koja često nije svakom razumljiva iz napisanog

Slažem se. A to sam već i bio napisao. Nemojte se loviti da itko ikog gnjavi pravopisom. U skoro svakom tekstu ima bar par grešaka (čast iznimkama), a daj se sjeti ili pronađi još koji primjer kad je netko nekome prigovorio pravopis. Glavna svrha primjedbe je ionako bila lakše čitanje, ne pravopis kao sam sebi svrha.

Za ovo ostalo - ne znam točno o kojem slučaju pričaš, ali ako imaš konkretnih prigovora, otvori novu temu i objasni slučaj da i to probamo raspraviti.

I da, opet se potpuno slažem s tobom - uvreda bez ikakvih grubih riječi može biti puno gora od direktne. Zbog jednog tako pisanog posta (a obrisanog) Vojo je otišao s foruma.

Za Vulkanizera:
Pa što i da smo obrisali ili da sada obrišemo Jeretov post? To što je post obrisan ne mijenja činjenicu da je ponovo kršio pravila foruma. Što bi mi trebali dežurat za svakoga i brisati takve postove prije nego ih itko vidi i onda kao nikom ništa?

Nemoje raditi od ovoga toliku dramu. Prilično sam siguran da sam Jere ne diže toliku frku kao vi, jer zna da je zeznuo stvar. Bar zadnji puta je bio ok, ispričao se u pp i rekao da će se truditi ubuduće da ne reagira tako burno i grubo. Al' jebi ga, uhvatilo ga valjda opet na krivoj nozi...

Vrh

PostPostano: sri 05 vel, 2014 14:05 
Offline     DHV 2

CW je napisao/la:

Nemoje raditi od ovoga toliku dramu.

Ma meni se to redovito događa dok ćitam J.Joyca ,ništa pribacit ću se na onu malu što je dobila Kiklopa , ka li se zvala 8)

Vrh

PostPostano: sri 05 vel, 2014 14:53 
Offline     DHV 2

CW je napisao/la:
josipc je napisao/la:
Nemoje raditi od ovoga toliku dramu.

Da nebi netko krivo razumio, mene osobno itekako smetaju Jerkovi postovi s teškim riječima i psovkama,,, i smatram da s tim treba prestati, ZBOG SEBE, jer on nije osoba kakvom se tu prikazuje ...,,, a da je sirov, a je, a da ga razumijem, a je, a da mu ne odobravam, A NE!!!!!!!(bez obzira na situaciju i tjek odrastanja koju večina vas odozgo niste imali, bilo pa prošlo!!!!!)
...osnovati ćemo u klubu PR agenciju i zapriti da ćemo ga izbaciti iz vlastitog kluba :Yahoo!: :-P

slika

Vrh

PostPostano: sri 05 vel, 2014 16:13 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 11:49
Dao Palac gore: : 1383 / Palac dolje: : 14
Dobio Palac gore: : 282 / Palac dolje: : 3
Nije Jerki lako sa vama :mocking:

1 Palac gore: : Vulkanizer    
Vrh

PostPostano: sri 05 vel, 2014 18:39 
Offline     DHV 2

zlatko2508 je napisao/la:
Nije Jerki lako sa vama :mocking:

A čuj , jaki živci mirna narav :-D
Josip , ako ga nastavimo vako branit ona tvoja Francuska opcija je vrlo izgledna , il da pitam Sašu za Australiju ?

Vrh

PostPostano: čet 06 vel, 2014 16:46 
Offline     DHV 2

Član od: sri 07 lis, 2009 12:36
Dao Palac gore: : 150 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 239 / Palac dolje: : 1
CW je napisao/la:
Bogme ne volim ni višak uskličnika...

Ili da citiramo Pratchetta

Terry Pratchett je napisao/la:
'Multiple exclamation marks,' he went on, shaking his head, 'are a sure sign of a diseased mind.' -- in Eric
Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind. -- in Reaper Man
'And all those exclamation marks, you notice? Five? A sure sign of someone who wears his underpants on his head.' -- in Maskerade

Vrh

Naslov: Re: 3rd GREDA CUP 2014
PostPostano: pet 07 vel, 2014 14:21 
Offline     DHV 2

Član od: čet 26 stu, 2009 21:09
Dao Palac gore: : 85 / Palac dolje: : 30
Dobio Palac gore: : 288 / Palac dolje: : 13
1004..1005..1006..1007.. Jebiga!

Jerko je s Foruma izbačen neopravdano i nepravedno.
U odgovoru Adi, zbog kojeg je ovako kažnjen, nema niti jedne riječi koja se može okarakterizirati kao uvreda. Možemo govoriti o povišenim tonovima, pa i o bezobrazluku, ali nikako o uvredama. Uvreda ima strogu definiciju, a ono što je Jerko napisao ne ulazi u nju.
E, sad.. Ako ćemo relativizirati definiciju uvrede, nebili onda isti kriterij trebao vrijediti za sve jednako? Nebili po istom kriteriju trebala biti ibačena i Ada? Dali bi se po istom kriteriju njezin post mogao shvatiti kao provokacija vrijeđanjem Jerkovog domoljubja? Dali netko tko je "donekle upoznao forum" sa onakvim postom upada Jerku slučajno? Dali je to samo glupost ili postoje skrivene namjere, i koje su? Ako su to frustracije, onda Jerkov slikovit opis stoji, i tim više, nije uvreda jer je istinit. I ako ćemo po tom kriteriju izbacivat sa foruma, ostat će samo oni koji prodaju komad opreme. Možda ni oni, jer bi nekog mogla uvrijedit cijena.

Pronicav način da se ljude drži u stanju pasivnosti i poslušnosti je strogo ograničavanje spektra prihvatljivih mišljenja, ali istovremeno dopuštanje žustre rasprave unutar tog ograničenog spektra. (Noam Chomsky)

2 Palac gore: : Grgo, josipc    
Vrh

PostPostano: pet 07 vel, 2014 15:24 
Offline     DHV 1-2

Član od: sri 04 ruj, 2013 14:28
Dao Palac gore: : 273 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 47 / Palac dolje: : 3
CW je napisao/la:
josipc je napisao/la:
Nismo na pravopisnom forumu, tako da mislim da je bitan sadržaj i ideja koja često nije svakom razumljiva iz napisanog

Slažem se. A to sam već i bio napisao. Nemojte se loviti da itko ikog gnjavi pravopisom. U skoro svakom tekstu ima bar par grešaka (čast iznimkama), a daj se sjeti ili pronađi još koji primjer kad je netko nekome prigovorio pravopis. Glavna svrha primjedbe je ionako bila lakše čitanje, ne pravopis kao sam sebi svrha.

Nije mi se bila namjera hvatati pravopisa, i da je sve pisao malim slovom, ne bih ni reagirala. Ovako je skoro svuda gdje je trebalo stavio veliko slovo.
Niti namjeravam prigovarati drugima, puno puta je važnija ideja od savršeno napisanog teksta.
E, da, i većina ostalih, i ako ne piše savršeno, ostavi razmak između interpunkcijskih znakova i slova pa je tekst PUNO LAKŠE ČITATI.

Vrh

Naslov: Re: 3rd GREDA CUP 2014
PostPostano: pet 07 vel, 2014 16:11 
Offline     DHV 2

Josip K-T je napisao/la:
1004..1005..1006..1007.. Jebiga!
Dali netko tko je "donekle upoznao forum" sa onakvim postom upada Jerku slučajno? Dali je to samo glupost ili postoje skrivene namjere, i koje su?

Nisam siguran o autentičnosti korisnika ADA ili je to trol? ,Jerko je pretjerao (bar ja tako mislim) , ali u suradnji s adminstratorima postigao je više nego da je napisao knjigu na forumu. Potrudili se nešto napisati i neki koji to sigurno nebi da nije ove komedije od događaja! :lol:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 42 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: