»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: uto 05 svi, 2026 18:25.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: SKYLINE promotion
PostPostano: pon 15 ožu, 2010 12:06 
Offline     DHV 1-2

Član od: čet 08 lis, 2009 0:38
Dao Palac gore: : 1 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 4 / Palac dolje: : 0
Na odlično organiziranom PMVIII ( svaka čast organizatorima), ugodno nas iznenadio Biber dovevši gazdu i glavnog konstruktora Skyline-a Bernharda Greindla sa čak 9 novih testnih krila Falcon i Hawk. Zanimljiva krila s puno inovacija, trebali bismo ih češće testirati :-D Gazda Bernhard je pravi čova, o krilima neka pišu i drugi koji su ih testirali da ne ispadnem tendeciozan. Ima već nešto sličica, valjda će još netko staviti neku. Bilo bi super kad bi i ostali dealeri organizirali testna krila da probamo i vidimo šta kupujemo.
Svaka čast majstoru Biberu, u zadnjih deset godina nisam vidio u HR 9 testnih krila na jednom mjestu. LP Zmaj

Vrh

Naslov: Re: SKYLINE promotion
PostPostano: pon 15 ožu, 2010 13:26 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Da, zbilja je ovo nesvakidašnji događaj u našoj maloj HR letačkoj zajednici. Testival su rijetkost k'o i djetelina sa 4 lista, a testivali sa 9 (slovima: devet) krila je nezabilježena.

Biber i gazda Berhnard kapa dolje :respekt:

Ovo je rukaciva u lice Team 5-u. Mi ostali se ne možemo time baviti, jer naše gazde su daleko i nalazimo se na margini njihove prodajne mreže. Davno sam odustao pozivati Ozone u Hrvatsku. Osobno nisam lud uložiti 9 puta barem 1500 eura da bi mogao organizirati testival. Znam da je Box pokušavao dovući Skywalk, ali nije naišao na plodno tlo. Zoki je uspio iskamčiti nekoliko Advancea na probu, a ostalo se i ne može ubrojiti u testival. Stoga su naši letači uglavnom odlazili na sajmove probati novu opremu.

Dobro je Skyline započeo u proboju na naše tržište i bitku za kupce.

Vrh

PostPostano: pon 15 ožu, 2010 14:53 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 1:37
Dao Palac gore: : 21 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 21 / Palac dolje: : 0
Kao prvo zelio bih se zahvaliti organizatorima osobno,a i u ime Skylinea.
Odlicno oranizirana festa druzenje,klopa, cuga za 5+.
Mozda smo uspjeli donijeti dio nekih testivala na PM8-koji se ne tako daleko od nas cesto rade.
pznato je da svaki puta prezentiram neke novitete,pa evo sanse svim trgvcima da iduce godine oni
iznenade nasu klijentelu.
Ja se osobno nadam da ce PM kao i do sada svake godine biti sve veci i ozbilljno izrasti u nas Stubaj.
Jos jednom hvala organizatorima sto su nam omogucili da prezetiramo nasu Pg-premu. :respekt:
A,svima koji su probali letiti nasa krila nadam se da vam je bilo ugodno i korisno :hi:
Vidimo se na PM9 :beer:

Vrh

PostPostano: uto 16 ožu, 2010 23:10 
Offline     DHV 2

Član od: ned 13 ruj, 2009 10:46
Dao Palac gore: : 122 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 454 / Palac dolje: : 8
I ja sam probao letit Falcona u subotu, i to dvaputa :roll: Hvala g.Biberoviću :hi:
Daleko od toga da sam ja kvalificirani test pilot, ali moj dojam je da se radi o vrlo sigurnom krilu odličnih performansi.
Posebno mi se svidila mekoća speeda i to kako je lako dozirati komande i vrtiti pravilne krugove u dizanjima.
Čini mi se da bi Falcon mogao biti zanimljiva opcija svima koji ramisljaju o kupovini DHV1-2/EN-B krila, ja već gledam šta sve moram prodat da bi moga kupit jednoga. :-D

Vrh

PostPostano: sri 17 ožu, 2010 10:11 
Offline     DHV 2

Član od: sub 26 ruj, 2009 12:07
Dao Palac gore: : 76 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 103 / Palac dolje: : 0
Ja sam odletio na Hawku (comp) doduše u jalovim uvjetima ali ono što mogu reći je da sam impresioniran glajdom koji to krilo ima(bez ikakve namjere podilaženja dileru).Volio bih ga odletiti i u termici pa da mogu više reći ali ovaj dio koji sam odradio ostavio mi je odličan dojam.Hvala Biberu! :hi:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: