Bravo zaagorci !
Odlična vam je organizacija i još bolje letite

Zafalite Iveku na kombijima, najudobniji i najbrži prijevoz ikad

Znam da vam još mjesec dana nesmijem spominjat nikakvu organizaciju, al jedva čekam da ponovo organizirate neku dužu tekmu od 6 ili 10 drkica

Nemora biti u zagorju, može u Istri ili u Tolminu, tak svejedno. Svaki teren ima svoji najbolji dio godine, pa iako je ova godina za quac, zna se da je za Ifku 4 i 5 mjesec zakon
Ribički HQ je odličan i ima mjesta za 100 tekmovalaca bez problema.. jedino će ribe i ribići popizdit
Mislim da je dosadno srkanje točaka posle drkica zastarilo i da bi trebali dozvlit ljudima da mailaju trackove, da ih stavljaju na neki xc server (xcglobe ?) ili da svi imaju live trackere kao što slovenci koriste (skupa i zamorna opcija). Da se Habibi može opustiti i odmoriti posle drkica sa nama, a ne da štipa nos sa cvikama i bulji žedan u lap do ponoči. Naravno, u slučaju toga treba naglasit ljudima da bilo kakvo editiranje trackova prije slanja podrazumijeva trenutačnu diskvalifikaciju sa natjecanja.
Fali još malo reda i discipline sa švercanjem rekreativaca u prijevozu i guranjem na startu, ali pošto nas nije bilo puno, sve je prošlo ispod radara.. Sa duplo tekmovalaca bi i disciplina morala bit duplo strožija
Ja sam konačno izvrtio prekrasne, konstante i jake stupove i umočio u još ljepše bazice

Pošto mi treba bar dvije tekme da se zagrijem, koje bi se brisale nakon 6 tekmi, reza je bila na nivou.. kao i večini nas..
Iznenadila me XC Retreive aplikacija, jerbo stvarno dobro radi (vidio i master i slave), a jednostavnija ne može bit za korištenje. Bilo bi odlično da je povezana sa nekim letačkim programom (XC track, Flyme) ili da sama prati visinu i brzinu sa GPS-a pa da pošalje SMS sa lokacijom čim se brzina zaustavi na koju minutu. Tako bi bili pokriveni i oni koj se spičkaju ili oni koji zaborave poslat SMS pa se čude i nazivaju i dosađuju curicama u kampu

E da ne zaboravim.. pac za rostilj je morska sol (ili gemist soli i vegete), peršin, češnjak, gusto slaganje i zaljevanje sa suncokretovim uljem da nema zraka.. da prste polizes
Žao mi kaj više nemam ni love ni vremena za xc ligu, pa se nebumo više tolko vidli po tekmama, al slobodno bum došel umakat u baze po zagorju kad god najdem vremena. Respekt zaaagorci