Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Dragi kolege letači i natjecatelji!

Službene stranice FAI 2 natjecanja u kraju jedne od naših najljepših rijeka - Cetine su u pogonu. Na http://www.open.feniks.hr možete se prijaviti, skinuti točke, planirati smještaj, vidjeti gdje je to na karti i kako izgleda teren na slikama. Program će biti zanimljiv i bogat, a planiramo i nagradni fond.

Dobro došli!

Upravo mi je potvrđeno da je GSS (ispostava Split) potvrdio dežurstvo i helikopter u pripravi. Bez naknade! Zbilja hvala momcima, a i hvala Šule na zalaganju.

Sponzori se otimaju za prostor na mjestima predviđenim za oglašavanje (majice, web, natjecateljski ured, pobjedničko postolje, tiskani materijal...), stoga će biti i nagrada mimo novčanog nagradnog fonda, ukoliko se zadovolji uvjet od 30 prijavljenih pilota.

Ulaže se trud da i Svilaja dobije rješenje kao letjelište te se opravdano nadamo da će to i uspjeti do početka natjecanja. Novo poletište omogućava veliki broj raširenih krila za istovremeno polijetanje.

Stay tuned!

na našim stranicama također možete izvršit prijavu i sve informacije vezane za smještaj možete me kontaktirati na broj 099:698 6182-jere,uplate naravno idu na račun glavnog organizatora, feniksa.Što se tiče Svilaje to je proces koji je na kraju,znači mi samo čekamo riješenje od kontrole zračne plovidbe koja nam je potvrdila da je sad sve uredu i ujedno če na openu biti i otvaranje starta Svilaja,naš admin je stavio naziv natjecanja Hrvace Open jer nije znao do neki dan da je ime natjecanja Feniks Open a pegaz je suorganizator natjecanja,nadamo se dobrom vremenu i uspijehu natjecanja u Cetinskoj krajini :-x

Nadam se da će bit i sam start pripremljen i očišćen od granja,stabla,kamenja i ostalih prepreka. I da nebude Karma na sred starta:-)). Da nebude nismo znali. Ove godine ču ja pokušat bit direktor trke odnosno koordinator da bude sve ok. Lp Jožef

jrabic je napisao/la:
Nadam se da će bit i sam start pripremljen i očišćen od granja,stabla,kamenja i ostalih prepreka. I da nebude Karma na sred starta:-)). Da nebude nismo znali. Ove godine ču ja pokušat bit direktor trke odnosno koordinator da bude sve ok. Lp Jožef

Ja se nadam da nece biti bojkota Hrvatskih pilota na domace natjecanje jer bi to bilo jako zalosno..... :beer:

Vidim da je zasad prijavljeno 15 natjecatelja. Ja sam se prijavio jučer navečer, ali me u ovom trenutku dok ovo pišem još nema na listi. Da li je to možda došlo do greške u prijavi ili se to administrira 'ručno' pa treba malo vremena? Nakon prijave uredno sam dobio poruku da je prijava u redu, ali, eto, još nisam na listi.

Red Baron je napisao/la:
Vidim da je zasad prijavljeno 15 natjecatelja. Ja sam se prijavio jučer navečer, ali me u ovom trenutku dok ovo pišem još nema na listi. Da li je to možda došlo do greške u prijavi ili se to administrira 'ručno' pa treba malo vremena? Nakon prijave uredno sam dobio poruku da je prijava u redu, ali, eto, još nisam na listi.

Pa pričekaj da te kompjuter obradi! Kaj misliš da imamo pentijume 2 ili 3?! Obrada rezultata ide na 386-ici s koprocesorom i 2Mb RAMa. Treba to progurati.

Trebamo predletače. Prijevoz na poletište osiguran.

toni je napisao/la:

Mogu ja ?!? Mogu ja ?!? :crazy: :-P

toni je napisao/la:
Red Baron je napisao/la:

Pa pričekaj da te kompjuter obradi! Kaj misliš da imamo pentijume 2 ili 3?! Obrada rezultata ide na 386-ici s koprocesorom i 2Mb RAMa. Treba to progurati.

Stari moj, izgleda da je to džepni kalkulator ''Digitron'' iz '81. Evo, prošla su 24 sata i još ništa. Da se ponovo iderm prijavljivati ili da sačekam još 24 sata?

toni je napisao/la:

:good: još je daleko ali ćemo biti u kontaktu

toni je napisao/la:

i mi smo tu ako zagusti ;)

Red Baron je napisao/la:
toni je napisao/la:
Red Baron je napisao/la:

Stari moj, izgleda da je to džepni kalkulator ''Digitron'' iz '81. Evo, prošla su 24 sata i još ništa. Da se ponovo iderm prijavljivati ili da sačekam još 24 sata?

Štetiću, imam žnjoru, da te ja preporučim? :roll:
Eto , riješeno ...

Zašto na stranicama Pegaza je kotizacija do 01.06. 50 eura a naknadno 70, a na Feniksove 55 a nakon 01.06. 80 eura? Jel to Jere ima popuste ili je Toni dignuo cijene zbog inflacije???? :shock:

Robert je napisao/la:
Zašto na stranicama Pegaza je kotizacija do 01.06. 50 eura a naknadno 70, a na Feniksove 55 a nakon 01.06. 80 eura? Jel to Jere ima popuste ili je Toni dignuo cijene zbog inflacije???? :shock:

Jere računa po starom tečaju kune kad je euro bio 7,5 kn, a sad ne zna kako se to ispravlja na web stranicama.

PS: ma šalim se, u stvari KSL Pegaz subvencionira s 5, odnosno s 10 eura po natjecatelju, ovisno o vremenu uplate.

PPSS: pustimo šalu na stranu svijeta, interplet stranice KSL Pegaz pozivaju na neko drugo natjecanje koje nema veza s organizacijom Feniks open - Hrvace 2010.

Evo ekipa,

Ima još nešto više od mjesec dana do početka "Feniks Open" a imamo prijavljenih 18 natjecatelja iz 4 države: Poljska, Mađarska, Slovenija i zemlja domaćin Hrvatska.

http://www.open.feniks.hr/index.php?opt ... =4&lang=hr

Naravno da je krema hrvatskog PG-a tu, pa tko se još nije prijavio, a misli, IDEMO!!! Još par prijavljenih pa će i fond za nagrade naglo skočiti.

Napokon smo i na FAI službenom kalendaru. Uh treba im mjesec dana da procesuiraju prijavu (koja je odmah nakon nekoliko dana potvrđena u HZS-u).
http://events.fai.org/calendar?id=60

toni je napisao/la:

sekta se stavlja na raspolaganje.,nas 3 budale

sai baba je napisao/la:
toni je napisao/la:

sekta se stavlja na raspolaganje.,nas 3 budale

Mašala!

Napokon je i Svilaja dobila registraciju :Yahoo!:
Danas Jere javlja da je stiglo rješenje. Dakle, samo nam treba dobro vrijeme za dobru tekmu.

Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap