Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Dragi kolege i kolegice!!!!!
Sve zahvale i pohvale dragom prijatelju g Knezevicu na super organizaciji i odradenom SIV kursu od moje malenkosti!

G Knezevicu jako sam Vam zahvalan na svemu i nadam se novom druzenju!!!

Posebna pohvala mami koja nas je pocastila hranom i picem!!!!!

HVALA svima !!!!
POZZZZ!!!!

jerry je napisao/la:
Sve zahvale i pohvale dragom prijatelju g Knezevicu na super organizaciji i odradenom SIV kursu od moje malenkosti!

HVALA svima !!!!
POZZZZ!!!!

Daj, malo opširnije, ima li kakvih snimki, jel bilo kupanja...

joe33 je napisao/la:
jerry je napisao/la:

HVALA svima !!!!
POZZZZ!!!!

Daj, malo opširnije, ima li kakvih snimki, jel bilo kupanja...

Ajde drago mi je sve proslo OK.....
Bio sam skepik prema padu u more 1.5. jer kontam da je to malo prehladno
Inace od pocetka sam podrzavao Ivicinu inicjativu za SIV ali nisam podrzavao Biokovo brrrr :respekt:

Ja sam kao domačin više nego zadovoljan! :-D
Vrime nas je samo tako poslužilo! :ave:
Sunčano i prevruče, vitar ujutro lagani južinet S, a popodne lagani maestral W.
Ekipa je odletila 3 ture (neki samo 1.) : unknown:
Bilo je tu raznolikih startova i sletanja, srečom bez posljedica!
GSS je bio stand by, baywatch puno brži nego prošle godine, 50 % popusta na ulaz u PP Biokovo,
transport je funkcionirao bez pauze, a vešeraj kod Vlade je radio punom parom.
Matina obitelj se pobrinila da nebudemo ni žedni ni gladni. :beer:
Sutradan popodne nastavak druženja kod Matine obitelji u Gatima iza Omiša! :ave: :beer: :hi:

Hvala svima na ugodnom druženju!

Evo nekoliko slika na forum, a ostatak je na http://picasaweb.google.hr/airbesho/SIV ... 2132072034

slika

Uploaded with ImageShack.us
slika

slika

slika

slika

slika

POZDRAV

BEŠO :evil:

Vidim slikalo se kad sam otisao!!!!!
Haaahahhaahahha
Tako me tjerate da dodem opet!!!!!!
Pozz svima !!!!!

Čestitam na uspješno odrađenom 2. službenom SIV tečaju kod nas, a kako je za redom i u isto vrijeme, prelazi u tradicionalno. Nadam se da ćeš Ivice i iduće godine organizirati isto te da će sve veći broj naših pilota prolaziti ekstremne situacije na Biokovu. Napokon ta prekrasna planina, odličnih uvjeta za letenje, dobiva pravo mjesto na PG karti Hrvatske.
:respekt:

Da, namjera mi je da postane tradicionalno u ovo doba godine. Pokusat cemo ovoga mjeseca jos jednom prije pocetka turisticke sezone pa tko je zainteresiran neka se javi i iskoristi priliku jer jos ovaj puta je tecaj besplatan, osim nuznih troskova (smjestaj, prijevoz, camac, hrana ...). To je ujedno prilika da napredniji koji su zainteresirani udju malo i u acro letenje. Ovdje mozete vidjeti moje prve vjezbe tumblinga. Snimci su zapravo reklama za digitalnu GoPro kameru. (Tko je zainteresiran za nabaviti tako nesto, neka se slobodno javi - imam).

Drugi pokušaj je bio odličan, kao i kamera. Kakva je to kamera (odvojen objektiv od tijela ili sve u jednom)? Cijena, baterije, upravljanje u zraku?

http://www.goprocamera.com/index.php?ar ... oductid=33

http://www.goprocamera.com/index.php?ar ... oductid=30

Svaka čast Ivek !

Vidim da se svaki put treba lajf đeket pa bi napomenuo da sam ih vidio, npr. u Bauhausu za manje od 200kn..

toni je napisao/la:
Drugi pokušaj je bio odličan, kao i kamera. Kakva je to kamera (odvojen objektiv od tijela ili sve u jednom)? Cijena, baterije, upravljanje u zraku?

Ja ih mogu pribaviti za 300 eura (za tebe naravno vrijedi popust). Na internetu se nadje za manje, mislim cca 300$, ali to je netto cijena pa na kraju mozda ispadne i skuplje.

I.

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap