Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Website Istra Open 2010 is published on KSL „Tići“ website http://www.tici.hr on May 27.
We hope that You will sign up as soon as possible and thus confirm Your participation in this competition. KSL „Tići“ as organizers, will take care of everything else.

Best regards, and see You in Istria!

Od 27. svibnja na web stranici KSL „Tići“ http://www.tici.hr objavljena je web stranica natjecanja Istra Open 2010.
Nadamo se da ćete se što prije prijaviti i time potvrditi svoje sudjelovanje na natjecanju. Za sve ostalo, pobrinut ćemo se mi KSL „Tići“, kao organizatori.

Lijep pozdrav, i vidimo se u Istri!

Na stranicama organizatora, pod news, našao sam ovu obavijest :

"Mole se vođe ekipa i piloti koji se ne natječu, a žele za vrijeme održavanja Istra Open 2010 letjeti i koristiti usluge organizatora (prijevoz, lunch paket, majica, zajedničko druženje...), da se e-mailom jave Nikolini Končarević na nikka.ksltici@gmail.com. Kotizacija iznosi 100 EUR."

Pa dobro, zar niste mogli rekreativcima omogućiti samo prijevoz, za recimo 10-15Eur po danu? Pa doći će vam hrpa ljudi na dan-dva, za weekend, pa si uzmite neku pinku, a i ovima što dođu bit će lakše i neće morati izdvojiti veću lovu? Ovako, tko će vam, ako se već ne natječe, dati 100Eur?

Samo pitam ... (k'o da vas je Šuker učio, bemti)

Roman Lavriv je napisao/la:

"Mole se vođe ekipa i piloti koji se ne natječu, a žele za vrijeme održavanja Istra Open 2010 letjeti i koristiti usluge organizatora (prijevoz, lunch paket, majica, zajedničko druženje...), da se e-mailom jave Nikolini Končarević na nikka.ksltici@gmail.com. Kotizacija iznosi 100 EUR."

Pa dobro, zar niste mogli rekreativcima omogućiti samo prijevoz, za recimo 10-15Eur po danu? Pa doći će vam hrpa ljudi na dan-dva, za weekend, pa si uzmite neku pinku, a i ovima što dođu bit će lakše i neće morati izdvojiti veću lovu? Ovako, tko će vam, ako se već ne natječe, dati 100Eur?

Pa možda se onda može natjecati za 50 Eur (s vlastitim prijevozom, bez majice i lunch paketa). Ali ne smiješ se s nikim družiti ;)

Danči je napisao/la:
Roman Lavriv je napisao/la:

Pa možda se onda može natjecati za 50 Eur (s vlastitim prijevozom, bez majice i lunch paketa). Ali ne smiješ se s nikim družiti ;)

uzmimo cjenu koju su za rekreativce postavili sada u sloveniji..znaci 15€ prevoz na start i pobiranje x 7 dana = 95€ ti ustedis 5€, mi pa majcu, hranu, koju litru pive i kakav kotlet na festi... nije stavr u tome...problem nastaje pri organizaciji prevoza...ujutro bi svi na start..guzva...neki se svercaju, neki se prijateljski uguraju u bus i na kamion..a za takmicare zmanjka prostora... potom vik in krik na organizatora.. id karticu dobije svaki takmicar...duzan ju je pokazati na zahtjev organizatora, ona mu daje prednost pri ukrcavaju na bus.. a ako ostane kakvo mjesto uskoci kakav rekreativac... koliko znam nismo nikad nikom racunali prevoz... a i pri pobiranju nismo radili razliku med takmicarem i rekreativcem..no kako nam je to radilo velike probleme ... pun kombi rekreativcev a takmicari ostaju uz cestu...smo odlucili ponuditi netakmicarima ..rekreativcima da za iznos 100€ imaju isti status ko takmicari ....

kaj se pa tice rekreativaca ... start za rekreativce se zatvara za vreme takmicenja od 09:00, a otvara se tri sata po zatvaranju startnog cilindra.... dnevno ce se to vreme regulirati glede na dicsiplinu i start utrke...
rekreativci placaju startninu na startu Raspadalici Neviu Ladavcu... za start na zavoju pa je u tu svrhu postavljena kutija za dobrovoljne priloge...nazalost u njoj je vise pajcevine i sipka nego kuna. :-D

LP Sinisa

Sinisa T. je napisao/la:
kaj se pa tice rekreativaca ... start za rekreativce se zatvara za vreme takmicenja od 09:00, a otvara se tri sata po zatvaranju startnog cilindra.... dnevno ce se to vreme regulirati glede na dicsiplinu i start utrke...
rekreativci placaju startninu na startu Raspadalici Neviu Ladavcu... za start na zavoju pa je u tu svrhu postavljena kutija za dobrovoljne priloge...nazalost u njoj je vise pajcevine i sipka nego kuna. :-D

LP Sinisa

Daj molim te, vraćaj pare od moje kotizacije, ja bih htio biti rekreativac! Do jaja! Jednako me košta, a ne mogu letjet u nabolje doba dana i još moram sa Neviom dogovorit startninu. Osim toga, kad uplatim 100 eura, zabava mi je zajamčena. Organizator i Nikolina će se lijepo pobrinut da mi bude dobro i zabavno. Da ne zaboravim, majica mora biti sa XXXL, a u senguli obavezno kriška svježe paprike.

Eeee, ček malo... tek sam sad progledo... Simba legendo!... Mi se trudimo i razglabamo, a ti si našao pravi recept za povećanje broja natjecatelja.
Pa, jeo te, svi će se potuć da budu natjecatelji jer je jeftinije, letjet će taman u terminu kad se to i može, a i ne moraju se družit s tobom jer to nisu ni platili. :respekt:

Boxiću, ne spominji moje ime uzalud! Pa naravno da će se organizator i moja malenkost potruditi da se zabaviš. I svi ostali dakako! :Yahoo!:

McB je napisao/la:
Boxiću, ne spominji moje ime uzalud! Pa naravno da će se organizator i moja malenkost potruditi da se zabaviš. I svi ostali dakako! :Yahoo!:

Ma dapače! Ti mi dođeš ko benefit u rekreativnom dijelu! :)
Ponekad znam otići predaleko sa sarkazmom, pa ostajem neshvaćen. Trpko i ja se malo zekamo, ali ovo sa rekreativcima i nije neka sreća.

Sarkazam ti je na mjestu! I treba ga malo u ova teška vremena. Bar se dobro nasmijem čitajući forum ujutro na poslu. You popole make my day! Aaaaaaaaaaaaaaa! :O:

Sinisa T. je napisao/la:
uzmimo cjenu koju su za rekreativce postavili sada u sloveniji..znaci 15€ prevoz na start i pobiranje x 7 dana = 95€ ti ustedis 5€, mi pa majcu, hranu, koju litru pive i kakav kotlet na festi... nije stavr u tome...problem nastaje pri organizaciji prevoza...ujutro bi svi na start..guzva...neki se svercaju, neki se prijateljski uguraju u bus i na kamion..a za takmicare zmanjka prostora... potom vik in krik na organizatora.. id karticu dobije svaki takmicar...duzan ju je pokazati na zahtjev organizatora, ona mu daje prednost pri ukrcavaju na bus.. a ako ostane kakvo mjesto uskoci kakav rekreativac... koliko znam nismo nikad nikom racunali prevoz... a i pri pobiranju nismo radili razliku med takmicarem i rekreativcem..no kako nam je to radilo velike probleme ... pun kombi rekreativcev a takmicari ostaju uz cestu...smo odlucili ponuditi netakmicarima ..rekreativcima da za iznos 100€ imaju isti status ko takmicari ....

Primjer 1: Sad su se na Ratitovcu rekreativci ubijali da dobiju mjesto u prijevozu. Toliko ih je bilo, da smo se skoro međusobno nagovarali da netko od natjecatelja starta da vidimo kako je u zraku. Prvi dan nije bilo wind dummya pa smo se sami snalazili, a onda je ipak došao Jože Molek pa smo mogli vidjeti kak je u zraku prije tekme. Ne znam koliko je Jože platio da bude wind dummy, ali sigurno masno.

Primjer 2: U Bassanu majstor uđe u bus/kombi i tko od natjecatelja nema akreditaciju fino mu kaže na talijanskom da se stera u... van. To i nije neki problem, ako već imate gužvu s ljudima. Sumnjam da će nas biti više od 80, pa će se lako nenatjecatelji odvojiti od žita (Nikolina uđu u jedan bus, zatrepće slatkim okicama i nježno upita: "Tko nije natjecatelj?". Svi muškići, znamo da je žene u PG lako prepoznati, koji ne spadaju u tu kategoriju će se odazvati ko omađijani Nikolininim osmjehom. Onda to ponovi u drugom vozilu i eto. Tko želi na start i ostati sjediti u vozilu otme mu 15 €, možda i više ;)

Primjer 3:
Sinisa T. je napisao/la:
Box to ti je dobar predlog... kotizacija je 80 € ... i to je sav trošak :) . Idemo se malo poigrat matematike... od mene do Hrvaca cirka 417km x 2 je 824km..znači benzina za 70€, cestnina 18€ x 2 je 36€, spavanje ako dodjem u petak 10€ x 4 je 40€, hrana i pijača po danu 20€ znači ukupno 80€ .. i kad sve zbrojim 306€ ili 2190hrk :( ... potom kakva runda za društvo... i nedo bog buru ali slabo vreme... a u ovo doba globalne krize svako pazi na svak evrić... i nije da nema pilotov več nema paraaaaa... recesija, zato svako kalkulira i radje pričeka na DP te to spoji sa godišnjm odmorom.

No nije sve u parama... treba letit.. no ako vec trošiš toliko para na letenje ... potom na FAI 2 tekmi očekujes bodove, a tih nema ako tekma nema odredjeni broj takmičara i svoju težinu, a tu postoji rješenje.. ko organizator povabiš o svom trosku pet top pilota iz slovenije, austrije, italije, madjarske, cro ... zakupiš planinski dom, svako veče njima u čast okreneš janjca, istociš nekaj :beer: , vina ... jest strošak za organizatora.. no dugoročno gledano je to dobro investiran keš jer ako su piloti zadovoljni potom se to daleko čuje... u par godina Hrvace postane meka za letenje.. služiš ti ko organizator, služe oštarije, iznajmljivači smještaja... pare lete same... :yup: svi zadovoljni.. , a piloti koji su spremni doči dole ko turisti.. odletiti nekaj za svoju dušu, upoznati se sa terenom i njegovim potencijalom, moguče tebi delaju gužvu no svako od njh če pustiti koju kunu u lokalnoj oštariji :lok:, a tamo se niko ne brani guzve.
LP Siniša

Najači mi je ovaj dio (moram ga opet citirati): "...moguče tebi delaju gužvu no svako od njh če pustiti koju kunu u lokalnoj oštariji...", a ja bih dodao + 100€ organizatoru za manju gužvu :crazy:

Upravo sam pomislio na taj post kad sam pročitao velikodušni poziv za rekreativce.
Sjajno!
Ježi ga, sve zavisi o perspektivi. Kad bi se mogao zavuć mravu pod jaja vjerojatno bi mi izgledao puno veći.

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap