Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Održana je prva utrka, 71 km. Odlični uvjeti, super organizacija, kao uvjek do sad. Jedino je malo pilota, samo 50, što je zbilja malo za ovu utrku. Bez obzira, naš mali Cro team se odlično zabavlja. Zoki, Toni i Toni postavili smo naselje u kampu Rovn (opet novi sadržaji u njemu), frižider napunili bandidosima cuba libre i union pivama. Danas je nova utrka, a uvjeti slični kao i jučer, a čini se da bude tako do kraja utrke.

Pobjedio je Primož Podobnik, drugi je bio Klemen Peljhan, a treći Gašpar Prevc. Prva mantra je tek na 4. mjestu s Jurijem Vidicem. Tko kaže da boomovi ne mogu, na prva 2 mjesta su. Cro team: Toni Lovrec 17., Zoki Korpar 22., ja 32. Ganjao sam prvu grupu i scurio, ali sam zadovoljan jer sam napokon probao R10.2. I dobro gonja :-D

Stay tuned

Ajde, ajde, čim se upoznate ti i R10.2. biti će tu i bodova i medalja.

Jaoee sad sam več ljubomoran.. Fali mi jutarnje penjanje do vrha i čekanje na dežurnim supovima i osječaj peckanja po nogama kad ti podsvjest vrišti da možeš svaki čas najebat po onim gudurama i čunkama i osječaj olakšanja kad se izvadiš iz vukojebina i doletiš do cilja ili do finih livadica sa točenim laškim i kupanje u rijeci (mora da je ovak || hladna ;) i zajebancija i sportovi u kampu i večernje čalabrcanje Pri Pujsu uz neizbježno zaljevanje i tračanje i.. kaj nisu mogli napravit tekme koji dan ranije, dok sam još mogo iskoristit stari godišnji..

NApadaaj !

Evo rezultata prvog dana:
http://www.klub-krokar.si/index.php/tekmovanja/10th-ratitovec-open-2010

Danas nam je Tončica 10-i u cilju :yup: bravo majstore :Bravo: :lol: :good:

A ukupno 13-ti.
Ajmoooo Toooniiiii!!! :Yahoo!:

P.S.: bez obzira šta drugi rekli 13 je SRETAN BROJ... ali 1 je još sretniji, barem u ovom kontekstu.

Gonjaloooo, cijela ekipa od Tri Mušketira :beer:

Opet dobar dan. Danas 52km, ipak je četvrtfinale SPa;-) U Železnikima svaka birtija ima big screen, svi gledaju nogač. Sjećam se prije 4 godine morali smo tražiti gdje ćemo naše gledati protiv Australije i Japonske. Vedrane, moram te razočarati, nema v¡še Pr'Pujsu, sad je to nekakav Art cafe. Ali zato smo Toni i ja za dobra stara vremena odhodali staru rutu do vrha, mada kombiji voze skoro do starta. Poslije tekme, ne nogometne naše, nas je Toni vodio na plezanje, odmah iza Železnika, a prali smo se u Sori. Je, hladna je.
Danas sam pažljivo letio, a tek sam ubrzao na pol utrke i prestigao 6-7 pilota. Zadovoljan sam. Biondi, imao si pravo, zbilja ide bolje 2liner nego 3liner, pogotovo na speedu.
Danas je pobijedio Gjuro-Vidic na mantri. Sutra je novi dan i novo četvrtfinale.

PS: evo Jožek, samo za tebe ispravljeno. Sinoć sam kucao na mobitelu pa su slova izgledala dobro, alu ujutro su bila malo mamurna.

Daj bez ž i č i ć. Lakše se čita bez stresa. Cestitke od mene. Lp Jozef

Danas tekma slična onoj od jučer, 52 km lokalno. Popodne nevihte, još ranije smo startali, startni cilindar se otvorio u 13h. Zanimljivo je bilo na početku, kad nas je 60 čekalo na rubu startnog cilindra u plitkim kumulusima između 1800-1900. Napravio sam dobre fotke. I onda gas. Nisam puštao Prevca do prve točke, koja je bila 7 km udaljena. Na nju smo došli sa 1200m. Tu se velika grupa razdvaja na nas 10 i one ostale koji se vraćaju na Ratitovec da bi nabrali visinu i išli na slijedeću točku. Gašpar vodi, ja sam 30m iza. Za nama Vidic i Klemen. Nalazimo slabo dizanje naprijed prema točki koja je 15 km u smjeru juga. Sporo dižemo i na 1600m krećemo dalje preko Železnika. Dobar stup na pol puta i gas dalje. Držimo se skupa. A onda vidimo da velia grupa nadire sa sjevera visoko pod bazama. Tu sam pomislio da baš i nismo izabrali dobar put. Nad vrhom Blegoš (sljedeća 3. točka) susrećemo s tom grupom i vrtimo u stupu nas 30. Pomislio sam da mi dobro ide. Gasiramo dalje. Snimam i fotkam. Okrećemo 2. kt - Poljana i juriš na Blegoš. Onda mi je sinula VBI (vlastita brilijantna ideja trade mark by Box) i puštam dobra dva stupa. Dovodim se nisko nad klance i spašavam goli štrumf. Doduše, spasio dam se tu prije 2 godine, ali ne i danas. Sletio sam u pripizdinu. Gledam na vrnu brega, pod drugim bregom kako me drugi prelijeću. Vidim Zokija kako se čupa poslije na istom mjestu.
E tu počinje zanimljivi dio priče. Pokupio me je lokalac koji je jedini znao gdje sam, čak ni GSS me nije uspio naći. I tako se pržim pod suncem. Nakon 2h dolazi Chinks (Niko) i veli gremo na pijačo. Malo kasnije slijeće još jedan pilot jer je vidio kombi. Spuštamo se u Poljanu i tamo srećemo kombi pun letača. Chinks nas vodi u gostilnu Nad Vidmom. Kaže dobra je klopa i drži ga nejgov tast. Stižemo u 16h. Taman počinje tekma Njemačka Argentina. Okupiramo jedan stol za kojim sjedi sijedi krupniji gospodin. Veli Chinks da je iz Zagreba. Jedino živi tu već 37 godina. I tako smo se zarundali. Madžar je u početku sramežljivo pio, a kasnije se otvorio. Talijan nije imao problema. Gulaš i vampi su bili odlični. Njemačka je dobila Argentinu 4:0 i svi smo navijali za njih, bez obzira koje pivo je navijač favorizirao: Laško, Uni ili Radler. E, a onda je došao tast od Chiksa. Tad smo se premjestili u podrum i nastavili po refošku. Zagrebčanec se prometnuo u turističkog vodiča. Govori da je podrum star 400 godina, a da su gornje etaže obnovljene prije 350 godina. Birtija zbilja izgleda fora. Čak je i zaštićeni povjesti objekt. I to je to.

Toni je danas bio najbolji od našeg malog Cro teama. Ušao je posljednji u cilj, 14. E, on ima novi instrument i zato m se priznao ulazak u cilji cilindar. A Zoki je sletio 20 metara dalje i isto toliko je bio kratak, pa je završio kao 17. i nije ušao u cilj.

a sto rec, kakav post, takav odgovor.... i u tome se nalazi char letenja, novi ljudi, nova poznanstva, lijepo , uzivajte decki ...

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap