Sinisa T. je napisao/la:
ma nema pretnji ..

samo strogo po pravilniku

da nebudu kaksne zalbe...drugac od PWC nam je osto alkotest

..pa da nebude nismo znali...

kontrola kilaze pilota i opreme

...a potom po se alkotest..

lp vidimo se u Buzetu gradu

Pa đe si kume?! Ovo ko da si mene zvo, a?
E, pa evo ga!
Ti, izgleda ni sam više ne želiš dolazit na to naše državno. Budi pošten pa priznaj da Jože više ne vrti stražnjicom kao nekad ili bi on vrtio, ali nema zbog čega. Uglavnom - pukla ljubav! E, sad kako to objasnit raji? Probušio se bazen! - ma nemoj!
Najbolje je uvest pravila koja ni sam ne možeš zadovoljiti.
Na kontroli kilaže sigurno padaš (tu je vjerojatno i pukla ljubav jer se obojica morate sagnuti da vidite ima li dole kod tebe kakve reakcije

).
Kontrola opreme! E, to se može dvojako shvatiti. Ako govorimo o opremi za letenje bojim se da i tu padaš. Sigurno si izvan težinskog raspona na prestarom krilu u sjedalu koje puca po šavovima. Normalno, letite ili ti ili rezerva - za oboje nema mjesta!
Alkotest!

Pa tu si tek u banani. Ja barem dođem u taj Bambutić, pa si kupim Motiflytor i WindKiller, a popravim i Tićiji budžet. Ti, pak, nosiš alkohol sa sobom. Priznaj, vidio sam, čak si i mene htio navuć na grijeh.
Sigurno i piješ sam prije spavanja da nitko ne vidi.
Eto, ako ti se više ne dolazi onda lijepo reci: "Pazi narode, dosta mi je više da param grlo na vas jer vas se neda u red dotjerat. Idem lijepo na odmor sam u svoju deželu, a vi se snađite sami. Osim toga i Joži je mali!"
Evo, ja te pred svima molim da ipak preispitaš svoje stavove i da ipak dođeš, da zaboraviš suvišna pravila i da se lijepo napijemo ko ljudi na Jožin račun. Ne moraš letjeti, nitko te ne tjera, samo lijepo dođi da se malo družimo. Jel' to OK?