Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Obavijest za sve natjecatelje Istra Open 2010!
Službena frekvencija za pilote natjecanja biti će 145.850 MHz.

po pravilniku je radio stanica obavezni dio opreme pilota.... a direktor takmicenja lako zabrani start takmicaru koji nema propisanu opremu...
sto sve mora ispunjavati takmicar:

1.biti punoljetan
2.posjedovati valjanu dozvolu za natjecanje
3.vlastoručno potpisati izjavu o letenju na vlastitu odgovornost
4.biti osiguran prema trećim osobama
5.korištenje kacige i rezervnog padobrana
6.korištenje radio stanice
radio stanica se koristi isključivo u sigurnosne svrhe
• radio stanica mora biti podešena na sigurnosnu frekvenciju
• zabranjeno je korištenje glasovno aktiviranih mikrofona ( VOX )

ja pa na GPS i kablove nezaboravite...

Lep pozdrav i vidimo se u Buzetu.

Počelo je počelo!

Počelo je počelo! Opet nam bude Trpimir :evil: strog i pravedan ... sad svaki dan možemo očekivati neku novu prijetnju

ma nema pretnji .. :-D samo strogo po pravilniku :amen: da nebudu kaksne zalbe...drugac od PWC nam je osto alkotest :yup: ..pa da nebude nismo znali... :crazy: kontrola kilaze pilota i opreme :shock: ...a potom po se alkotest.. :-P

lp vidimo se u Buzetu gradu :beer:

Sinisa T. je napisao/la:
kontrola kilaze pilota i opreme :shock: ...a potom po se alkotest.. :-P

Znači treba piti tek nakon vaganja i alkotesta :-D

Nisam inaće od svađanja preko foruma volim reć ljudima u oći al na ovo moram odgovoriti....
Nečuuuuu nosit radio stanicu ...
pa makar mi Vi zabranili tekmovanje
e sad zašto..... prije dvi godine na Učkoj je grmilo ja sam bio u zraku i točka je bila natrag na Učku ... na stanicu sam čuo dal da prekinemo, joj ne još, ma znaš mogli, ma daj još nečemo.... e pa zajebi ...... slušat troje likova koji se nemogu dogovorit dal da prekinu tekmu ili ne jer su u dobroj poziciji za uzet 10 bodova .....e zajebi to.... ja stanicu više ne nosim od tada niti ću je ikad više nosti na tekmama....za mene natjecanje završava kad vidim da više nisu uvjeti po kojima mogu letit.....
korištenje radio stanice
• radio stanica se koristi isključivo u sigurnosne svrhe
• radio stanica mora biti podešena na sigurnosnu frekvenciju
• zabranjeno je korištenje glasovno aktiviranih mikrofona ( VOX )

koje su sankcije ako se ovo ne poštuje... da cilu tekmu slušam kako nekom pišti vario jer ima uključen vox....
ma nema šanse....
zajebi stanicu što se mene tiće... mošeš je vidit kod mene u ruksaku nazad UGAŠENU .....
Pozdrav Bruno

Sinisa T. je napisao/la:
ma nema pretnji .. :-D samo strogo po pravilniku :amen: da nebudu kaksne zalbe...drugac od PWC nam je osto alkotest :yup: ..pa da nebude nismo znali... :crazy: kontrola kilaze pilota i opreme :shock: ...a potom po se alkotest.. :-P

Ja sam u jutro alko-negativan. Pijem tek poslijepodene i poslije tekme,a to može bit iz nekoliko razloga:

A) pijem jer sam dobro odardio tekmu :Yahoo!:
B) pijem jer nisam dobro odradio tekmu :evil:
C) pijem jer i drugi piju :bad:
D) sve ostalo :beer:

Znači zabi si taj Draeger ( ili šta to god bilo ) u... ma dobro , nemojmo sad bit prosti jer će mi admin opet poslat PP.

E bas si neki dan mislim da bi trebalo na drzavnom taj alko test!
Nemojte odma pizdit cekaj da razjasnim!!!! :evil:
Posto je cinjenica da ima dosta koji sigurno i sljedeci dan imaju alkohola u
krvi i lete sasvim OK i tu im se divim vjerovatno sluzi ko antifriz da nije hladno!
E da: znaci na startu prije poletanja puse se alkotest i biljezi rezultat i takmicara
se bez obzira na izhod testa pusta da leti ukoliko je u mogucnosti sam se odsetati do starta!
Nakon letena i predavanja GPSova dolazi i ona lista sa alko testom i :
Kilometri+ ( kilometri × rezultat alko testa )(i to vako rezultat je 1,23-0.5=0.73)
onih 0.5 je tak dozvoljeno e a ovo preko je kao hendikep! :beer:
Oni koji su na soku i mlijeku su u losoj poziciji ako nebi bilo dve kategorije!

Sinisa T. je napisao/la:

Pa đe si kume?! Ovo ko da si mene zvo, a? ;)
E, pa evo ga!
Ti, izgleda ni sam više ne želiš dolazit na to naše državno. Budi pošten pa priznaj da Jože više ne vrti stražnjicom kao nekad ili bi on vrtio, ali nema zbog čega. Uglavnom - pukla ljubav! E, sad kako to objasnit raji? Probušio se bazen! - ma nemoj!
Najbolje je uvest pravila koja ni sam ne možeš zadovoljiti.
Na kontroli kilaže sigurno padaš (tu je vjerojatno i pukla ljubav jer se obojica morate sagnuti da vidite ima li dole kod tebe kakve reakcije :ROFL: ).
Kontrola opreme! E, to se može dvojako shvatiti. Ako govorimo o opremi za letenje bojim se da i tu padaš. Sigurno si izvan težinskog raspona na prestarom krilu u sjedalu koje puca po šavovima. Normalno, letite ili ti ili rezerva - za oboje nema mjesta! :ROFL:
Alkotest! :-P
Pa tu si tek u banani. Ja barem dođem u taj Bambutić, pa si kupim Motiflytor i WindKiller, a popravim i Tićiji budžet. Ti, pak, nosiš alkohol sa sobom. Priznaj, vidio sam, čak si i mene htio navuć na grijeh. :lol:
Sigurno i piješ sam prije spavanja da nitko ne vidi.

Eto, ako ti se više ne dolazi onda lijepo reci: "Pazi narode, dosta mi je više da param grlo na vas jer vas se neda u red dotjerat. Idem lijepo na odmor sam u svoju deželu, a vi se snađite sami. Osim toga i Joži je mali!"

Evo, ja te pred svima molim da ipak preispitaš svoje stavove i da ipak dođeš, da zaboraviš suvišna pravila i da se lijepo napijemo ko ljudi na Jožin račun. Ne moraš letjeti, nitko te ne tjera, samo lijepo dođi da se malo družimo. Jel' to OK?
:mocking:

Aahhhffff.. niš.. onda moram smršavit tih pol kile..

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap