Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

U zimsku noć, dugu zimsku noć, dok moja mati bijelo platno tka :-P ...negdje u podnožju Malog Kalnika u jednom nenadjebivom objektu, lovačkog štiha, razvijao se scenarij hororskog tipa između dviju ptičurina - Feniksa i Sokola :beer: U samim počecima malu prednost je imao Feniks :Bravo: , uglavnom poradi veće brojnosti igrača i domaćeg ambijenta, te poznavanja konfiguracije terena :shock: ...Ali malobrojna ekipa Sokola, uz nadasve svoje iskustvo, baždarenost i neke kupljene igrače iz drugog kontinenta - Afrike :-x , uspjeva izjednačiti prednost, pa čak u nekim momentima prelaze u vodstvo :yup: ...Da bi stvar bila gora, ekipe se udružuju i zajedničkim snagama, te nadljudskim naprezanjima uspjevaju nadmašiti sami sebe :O: ...Kraja nema, disciplina popušta, brojke prelaze granice normale, promili pršte na oko pola tri, čaše se razbijaju, ruke krvave :-o ...Sve prekida stari izbacivač i redar Čak Špeho 8) i zamoljava obje ekipe da napuste teren, da je tekma već odavno završena i da biju bitku sami protiv sebe :dash: ...Nakon što su ekipe pribrale snage i stvarno zaključile da je ende i da je rezultat nerješen :mocking: , teškom mukom se odvajaju od dude :wacko3: i kao "tifusari u Bitci na Neretvi" napuštaju bojišnicu :blum2: ...gubitaka na sreću nije bilo i nadam se da su svi živi i zdravi stigli do svojih ognjišta i vigvama... :fool:
Za vašu informaciju Sokolovi nastavljaju rast promila u disco klubu "Luna" do fajrunta :Yahoo!:
Svim dragim Feniksima se zahvaljujemo na gostoprimstvu, domaćim specijalitetima, lijepom provodu, ambijentu, prijateljstvu, a veli crni iz Kenije posebno na oštroj brlji (rakijici) koja mu je posebno pobudila neke Afričke lovačke instikte, pošto je neko vrijeme kopljem lovio antilope oko lovačkog doma :dash:
Dragi moji Feniksi živeli 100 godina :beer: i vidimo se :hi:
Čak Špeho 8) i Sokolovi :amen:

Bogami, rijetko dobra skupština!!!
Pohvala nama organizatorima (naročito predsjedništvu), a posebna hvala i :respekt: našim stalnim gostima "Sokolima" koji su ovaj puta došli spremni: sa uigranom koreografijom, kostimografijom, alatom, gorivom i crnim managerom.
Mogao bih u detalje, ali ovako ćete morati čekati godinu dana da to vidite uživo. Reći ću samo da su dečki došli sa kaubojskim Marlboro šeširima, a manager je na poklon dobio originalni Masaji ogrtač.
Bila je teška borba između Feniksovih karaoka i Sokolovog banda za rođendane, svadbe i sprovode. Jedina kolateralna žrtva bila su dva masna praseta bogato umočena u krumpir i grah salatu.

Još mi i sad titra pod rebrima ono post feštansko zadovoljstvo. Nemam šta dodati na Box-a i Špehu osim da sam ponosan što sam dio takve ekipe. Noćas se stvarno nije znalo tko je Sokol a tko je Feniks... jer to nije bilo ni važno.
Sve pohvale predsjedništvu na trudu oko organizacije skupštine i fešte. :respekt:
Nećemo spominjati recesiju i krizu, jer je predsjedništvo Feniksa sve odradilo kao da im iza leđa stoji sam proračun Europske unije. Dakakao da je participacija Sokola sve to digla na još viši nivo. :beer:

Kakva borba, kakav megdan, nadmetanje, pripetavanje, dvoboj, duel...
Evo i naramka slika s predmetnog događanja: http://picasaweb.google.com/pgfeniks/GodisnjaSkupstinaMaliKalnik#

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap