Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Dragi natjecatelji i svekolika javnosti!

Pred Vama su prvi neslužbeni rezultati prošlogodišnjeg prvog online XC natjecanja u Hrvata! Kao što ćete primijetiti donekle se razlikuju od dosadašnjih na semaforu.
Kako smo do njih došli?

Pregledom svih letova prijavljenih na OLC server za svakog natjecatelja iz bodovanja smo izbacili letove koji ne zadovoljavaju propozicije natjecanja i na njihova mjesta u bodovanje ubacili prvi sljedeći najbolje bodovan let koji je propozicije zadovoljavao (tamo gdje je takvih letova bilo).

Za ovo pravilo postoje dvije iznimke:

1. natjecatelju V. Stipetiću priznati su rezultati jer je isti dostavio trackove i odgovarajući validacijski program kojim smo bili u mogućnosti utvrditi da isti udovoljavaju pravilima natjecanja. Navedeni trackovi i .exe validacijskog programa nalaze se u datoteci HPGF_XC.zip koja je priložena ovom postu.
2. natjecatelj D. Habek dostavio je trackove koje do danas nismo uspjeli validirati iako i dalje radimo na tome. Kako rezultati ne bi kasnili, ovdje su objavljeni kao da natjecatelju D. Habeku ti trackovi nisu validni. Naravno, uspijemo li u sljedećih 7 dana otkloniti te tehničke poteškoće njemu će ti trackovi biti priznati (i objavljeni ovdje) a rezultat promijenjen u tom smislu.

Hoće li se ovi rezultati mijenjati, i kako?

Da, moguće je da se rezultati promijene u sljedećih 7 dana na jedan od sljedećih načina:

1. Došlo je do pogreške u zbrajanju rezultata. Kako je to uvijek moguće molimo Vas da i sami provjerite je li Vaš rezultat dobro zbrojen.
2. Netko se žali, i žalba mu bude uvažena.
3. Još uvijek ima nekoliko natjecatelja koji nisu uplatili kotizaciju za natjecanje. Isti će o tome biti obaviješteni pm-om. Ukoliko kroz 7 dana kotizacija ne bude uplaćena ti će se natjecatelji brisati, pa će se rezultati mijenjati shodno tome.

Dana 31.1.2011. bit će objavljeni konačni službeni rezultati. Tad će biti poznat i konačni klupski poredak, obzirom da se isti dobiva jednostavnim zbrajanjem prema pravilniku natjecanja.

U svoje osobno, kao i u ime HPGF tima zahvaljujem Vam na sudjelovanju u prošlogodišnjem natjecanju, čestitam na ostvarenim rezultatima i želim mnogo sreće u sljedećoj sezoni.

Damjan Marin

link za rezultate:

neslužbeni rezultati HPGF XC 2010.

Evo, mene slobodno zbrišeš z popisa..

Vedran je napisao/la:

Evo, vec drugi koliko sam uspio pratit. Lako je zakljucit da je bilo nezadovoljstva no dali je rjesenje odustati? Ovo je bila prva godina HPGF XC i pokazali su se neki problemi koji bi se lako rjesili kad bi se o njima malo porazgovaralo. Nema nas mnogo u Hr PG svijetu i trebali bi naci zajednicki jezik. U prvom redu zbog sporta do kojeg nam je svima stalo. Ili cemo potvrditi onu poznatu Pukijevu? - "Malo nas je al' smo ..." LP

Odustali piloti su individualci i ne vjeruju u smisao sportskog nadmetanja u suštnini kao takvog (neka me uvjere isti u suprotno). Bit sportskog nadmetanja je da se svi sudionici nadmeću po istim pravilima. Uvjek je problem u tim pravilima, jer se nikad detaljno ne mogu definirati i stalno se dodefiniravaju u svakom sportu. Nekad su krivi suci, nekad nisu svi uvjeti za sve sudionike isti. Međutim, malo koje nadmetanje, kao što je cjelogodišnje nadmetanje, je pravednije. Imaš vremena od 1.1. do 31.12. tekuće godine odletiti nebrojeno letova i u vrijeme kad ti odgovara, birajući samo najbolje dana. I još nismo svi strpani u isti koš već smo razdjeljeni u 4 razreda. Gdje toga ima? Čak protiv sebe nemaš drugog protivnika, već sam ostvarjueš svoj rezultat. Više od toga ne može. Jedini uvjeti su valjan G-rec i neletenje u CTR-ima.

Slučaj br. 1.: S.P. leti radi letenja i nebrojenu puta je izvajio da se ne voli tekmati, pa mi je njegovo odustajanje potpuno prirodno, a svaka zamjerka je samo izgovor za isto.
Slučaj br. 2.: V.M. je poznat da ako ne bude u top 10 na nekoj tekmi jednostavno ne preda GPS, posebno ako scuri na pola, što je po njemu ispod časti (nešto slično postoji u japanskoj ratničkoj kulturu u obliku harakirije, a ovo bi se moglo nazvati virtualni harakiri jer taj dan na popisu osvane DNS - Did Not Survive ).

Anybody else?

toni je napisao/la:
Slučaj br. 2.: V.M. je poznat da ako ne bude u top 10 na nekoj tekmi jednostavno ne preda GPS, posebno ako scuri na pola, što je po njemu ispod časti (nešto slično postoji u japanskoj ratničkoj kulturu u obliku harakirije, a ovo bi se moglo nazvati virtualni harakiri jer taj dan na popisu osvane DNS - Did Not Survive ).

:lol: :ROFL:

Sto jes jes...
Ma nema ga svijet... :) :respekt:

LP!

Ae.. previše gušta imam u slobodnim preletima, da bi sad to pokvario sa prepucavanjem i to sa frendovima. Tipa ..odletio sam ovo.. sletio sa onim.. poslao sam dobar .igc.. nisam ga provlačio kroz DNR.. sigurno ima dobar G.. ovaj dio pravila vam je zakuac.. ovaj drugi nije.. itd..

Ko ima živaca borit se sa komisijom, samo napred, ja živce čuvam za puno zanimljivije stvari ;)) Šo bi rekli, nit iz đepa nit u đep..

Zoki je napisao/la:
toni je napisao/la:

:lol: :ROFL:

Sto jes jes...
Ma nema ga svijet... :) :respekt:

LP!

Kaj.. da ga nema trebalo bi ga izmislit ;))

Baš zato se i zalažem za brisanje 1/4 najlošije tekme, da mogu grist za svaki bod do kraja !
Jerbo obično, nakon završenog doktoriranja terena i vremena prije eventa imam tone talenta 'ponovo' testirati nešto 1. tekmu i, naravno, popushit. Pa mi cijeli event više poslje nema smisla. A s time nema niti grizlovinja nilitiga volje :))

Isprike za krivo mentalno izražavanje vjerojatno uzrokovano dovoljnom količinom zdravstvenih problema. Zanimljivo kak ti bolest ubije sve takmičarske apetite i obzire prema zalaganju ljudi, pa tako i frendova.
slika

Daklem ,striček admin, NAJTE me brisat. Svečano obečajem da ču ponovo poslati trackove koji fale i uplatit, ak več nisam !

slika
Game on ! May d fors bi vit ju..

Vedran je napisao/la:

slika

Vrijeme utječe i na mene ... malo sam glupson ... daj, na kraju, napiši, bez citiranja .... na čemu si, pardon, ostaješ ili odlaziš ... Sheila goes or shila stay
Onako, baš bih volio znati ...

Tu sam.. nadam se da sam platil dost rundi da operem pepel s kojim sam se moral posipat.. ako nisam, budem :beer:

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap