Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Evo me opet!

Kao što je i obećano, predstavljam službene rezultate prvog tradicionalno jubilarnog HPGF XC 2010 online XC natjecanja!

U prošlih tjedan dana došlo je do nekoliko promjena:

1. Po odluci komisije za žalbe natjecateljima Vladimiru Stipetiću, Damiru Habeku, Vedranu Misiru i Vedranu Mihaljeviću priznati su naknadno dostavljeni trackovi koji zadovoljavaju pravila natjecanja. Trackove možete naći u attachmentu ovog posta.

2. Iz rezultata su izbačeni natjecatelji za koje nismo do danas dobili potvrdu o uplati kotizacije.

3. Prema službenim individualnim rezultatima formiran je i klupski konačni redosljed u skladu s pravilnikom natjecanja.

Dodjela (fizičkih) medalja bit će organizirana kasnije tokom godine o čemu ćete biti naknadno obaviješteni.
Uz dovoljno sreće i zdravlja, kroz kratko vrijeme ovdje ćete moći pročitati kratke biografije i intervjue s pobjednicima.

Ukupno je rangirano 45 natjecatelja u 4 kategorije. Osobno, smatram kako je u svim kategorijama natjecanje bilo izuzetno kvalitetno, osobito u DHV 2/ EN C kategoriji gdje je o prva tri mjesta odlučivalo svega 5 bodova! (dakle 2-3 kilometra!)
Držim kako to dobro odgovara na dilemu otprije godinu dana (koja i stoji iza pokretanja ovog natjecanja) i pokazuje da ipak imamo sportskog duha i dovoljan broj kvalitetnih letača.

Tokom samog natjecanja trudili smo se uvijek postupati u duhu fair playa te vjerujem kako smo u tome većim dijelom i uspjeli. Bilo je određenih odstupanja od pravilnika u pogledu rokova za dostavu dopuna prijavljenih letova na što smo pristali vođeni mišlju kako je bolje imati masovnije natjecanje po cijenu blagog odstupanja od pravila nego pravila strogo provoditi i imati po tri pilota u svakoj kategoriji. Ipak, odstupanja smo primjenjivali jednako prema svima te držimo da time nismo bitno utjecali na odvijanje natjecanja. Naravno da s time nismo zadovoljni i nadamo se da ćete nam oprostiti taj pad na glavu, ipak smo mi beba od godinu dana koja je tek prohodala :pardon:

Uočene nedostatke pokušat ćemo ispraviti u nadolazećim sezonama. Naravno, što pravilnik bude bolji, to ćemo ga strože i primjenjivati, pa stoga apeliram na natjecatelje da u sljedećim sezonama probaju biti ažurniji s prijavama letova.

Kako mi IT nije jača strana, slijedi excel tablica s rezultatima te trackovi koji su naknadno priznati u attachmentu. Ako Žac bude dobre volje možda će to do sutra i bolje izgledat (embed, boje, animacije, vatromet, ha? Zac? pliiizz?).

Hvala Zac!

Još jednom, u ime cijelog tima čestitam pobjednicima i zahvaljujem Vam na sudjelovanju te vas pozivam da pažljivo pratite novosti kako biste se na vrijeme prijavili na HPGF XC 2011. Bolji, veći, ne treba FAI markicu (a ni ne košta 400kn), a vaš susjed je već tamo!

pozdrav,

Damjan Marin

Privitak:
HPGF XC 2010 sluzbeni rezultati.xls

Super, treći sam, hvale vrijedno...još da je zasluženo di bi mi bio kraj. Sve sam se nadao da će se pravi treći predomisliti.

Shvatiti ću to kao poklon za rođendan. ;)

ps. kaj se mene tiče još se stigne predomislit.

Bravo za sve koji su sudjelovali i pohvale pobjednicima.

Minus za one koji nisu uplatili 50 kn a rekli su da će....

A šta natežete kožicu s tim platio-nije platio. Napiši gore tko nije i za sljedeću godinu daj rok. Nakon roka nisi u natjecanju i bok. Hebote 50 kn.

12 klubova, 45 natjecatelja!
:respekt:
Bravo svi mi. Malo nas je, ali nas ima i sigurno nismo govna! Volio bih da se uključi još pokoji letač u svim kategorijama, pa da konkurencija bude još bolja. Slutim da bi slijedeće godine moglo biti podosta podmlatka u DHV 1-2 kategoriji. Ajmo PARAfreeK, Jastrebi, Zagreb, Sokoli, Grunfovi, Let, Kolibri, ETO, Pegazi, Flumeni i naravno Feniksi te svi piloti dobre volje.

Ella,
Kao prvo, čestitke organizatoru koji je napravio dobar posao i po prvi puta koliko znam razdvojio klase pa se i mi jade osjećamo velikima, što je i bila namjera ovog takmičenja.
Čestitke supovima na pobjedničkom postolju i sokolima oko postolja (šmrc)
i za kraj mojem klubu :yup: Pjk Zagreb :yup: na klupskoj pobjedi
U nadi što...
Pozdrav

P.S. Toni, mislim da bi se Krila Kvarnera mogla naljutit, kad si već sve nabrojao :)

Tojo je napisao/la:
P.S. Toni, mislim da bi se Krila Kvarnera mogla naljutit, kad si već sve nabrojao :)

Zašto, pa mi iz Bijelih strijela se uopće ne ljutimo ;-).
Biti će da je Tonija obišao onaj Nijemac kojeg je Damjan nedavno spominjao. :mocking:

Čestitke svim pobjednicima i sudionicima. Jedino mi nije do kraja jasan algoritam za klupsko bodovanje, pa ak ima koja dobra duša da to malo pojasni ...

Roman Lavriv je napisao/la:
Čestitke svim pobjednicima i sudionicima. Jedino mi nije do kraja jasan algoritam za klupsko bodovanje, pa ak ima koja dobra duša da to malo pojasni ...

Svakom članu kluba koji se natječe uzmeš jedan let (najbolji), zbrojiš i to je to...

Danči je napisao/la:

Svakom članu kluba koji se natječe uzmeš jedan let (najbolji), zbrojiš i to je to...

Valjda jednom , najboljem članu kluba u kategoriji? Pa i nije neka matematika ... Ma svejedno mi je, ali moram napomenuti da klupsko natjecanje nije spominjano u prvoj ideji. Ovako, pojavilo se niotkud, s ad hoc pravilima, pomalo nerazumljivima ... Ako ništa, ne bi bilo loše da se u osnovi držite slične ideje kao u pojedinačnom natjecanju, te da to gurnete u iste kategorije ...

Danči je napisao/la:

Valjda jednom , najboljem članu kluba u kategoriji? Pa i nije neka matematika ... Ma svejedno mi je, ali moram napomenuti da klupsko natjecanje nije spominjano u prvoj ideji. Ovako, pojavilo se niotkud, s ad hoc pravilima, pomalo nerazumljivima ... Ako ništa, ne bi bilo loše da se u osnovi držite slične ideje kao u pojedinačnom natjecanju, te da to gurnete u iste kategorije ...

Ma ne u kategoriji...neka vas se iz kluba natječe petorica, u raznim kategorijama, svakom se na kraju uzme najbolji let i zbroji se...mislim da nije nerazumljivo, a sad može li bolje vjerojatno može...teško je to ujednačiti, negdje svi natjecatelji jednog kluba lete istu kategoriju, pa neki klubovi imaju po dva natjecatelja a neki pet itd.

Ok, a gdje sam tu ja? Ma da ne pomisliš da mi je to važno, već hoću poloviti matematiku ...

Ok, a gdje sam tu ja?

Fakat, gdje si ti? : unknown:

Možda ja trkeljam bezveze (.ebiga gripa treći dan)... izgleda da je broj bodovanih letova po klubu najviše pet, a zašto je Feniksu tvoj let izostavljen nemam pojma, bude to gazda od scora razjasnio...

Danči je napisao/la:
Tojo je napisao/la:

Zašto, pa mi iz Bijelih strijela se uopće ne ljutimo ;-).
Biti će da je Tonija obišao onaj Nijemac kojeg je Damjan nedavno spominjao. :mocking:

Možda me i obišao Nijemac, učini mi se to ponekad, kao neki deja vu... Elem, nabrajanje klubova je bilo u cilju poticanja podmlatka iz tih klubova, a Krila Kvarnera i Bijele strijele će imati podmladak letača kad vam djeca poodrastu :-D

Danči je napisao/la:
Ok, a gdje sam tu ja?

Fakat, gdje si ti? : unknown:

Možda ja trkeljam bezveze (.ebiga gripa treći dan)... izgleda da je broj bodovanih letova po klubu najviše pet, a zašto je Feniksu tvoj let izostavljen nemam pojma, bude to gazda od scora razjasnio...

Fak! Znao sam da cu nesto zaj..t! Da me ubijete ne znam zasto fali, ali fali. Nijemac, valjda. Bit ce rijeseno samo ne mogu ovaj cas.
Sorry. Ko radi, taj i grijesi, rece pijetao i sidje s patke. A izgled cesto vara, kaze jez i sjase s cetke.

p,
D.

I dajte ljudima provjerite ove 'Slovenske' starteve tipa Japetić, Pregrada. RG.. itd. (za XC su valjda preblizu SLO pa ih nema u HR scoringu) Ima se zanimljivih preleta, a 50km ilitiga 60-70 bodova nije za bacit ;)

Večeras na večeri je podjela pejara za HPGF xC. vidimno se

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap