Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Stranica 1, 2  Sljedeća

Report na flumenu. Na engleskom

nis' našo rezultateeeeeeee :no:

nov report online.
Kasnili su sa rezom. Vidio sam rezu od dana 1 tek poslije druge trke. Valjda neće tako svaki dan-

Kupi neki veliki marker (crni), pa kad se vidimo da mi se možeš potpisat na majicu.

Iskrene čestitke na odličnom rezultatu.

Jaaooee.. pa to je tekma na terenu di već mjesec dana bacaš drkice ?))) I onda je Penso bolji !?!?! Pa šta si ga učio di su stupovi ili čovjek živi tam duže od tebe ?
IgrajIgrajstisniStisni !

Čestitke !)

Ćek.. a medeni mjesec ?? To si odgodio dok ne pometeš ovu tekmu ?))

Čestitam Hrgiću na 3. i 2. mjestu. Samo gassssss

uj!

brrravo hrrga :yup:

samo šibaj, vidim i bračni život ti godi :-D

Vedran je napisao/la:
Jaaooee.. pa to je tekma na terenu di već mjesec dana bacaš drkice ?))) I onda je Penso bolji !?!?! Pa šta si ga učio di su stupovi ili čovjek živi tam duže od tebe ?
IgrajIgrajstisniStisni !

Čestitke !)

Ćek.. a medeni mjesec ?? To si odgodio dok ne pometeš ovu tekmu ?))

Koji si ti kenjator!!!! Škodi ti neletica očito :blum2: Ima super rezultat...onaj (pančo) če sigurno zajebat negdje
Go hrga GO :Bravo:

Ak ga samo hvališ onda se opusti i pokvari ;)

Novi reporti online...

Izgleda da se vrijeme stabilizira, al ti je gradijent sigurno popizdio posle ove ciklone..
Kaj dole nemate limit visine i dosadna 3 aviona na dan ?

http://weather.msfc.nasa.gov/GOES/globalir.html
Setiraj si npr. animaciju 9 frejmova 800x600 i klikni na Mehiko pa buš videl..

Jebate metla.. ti kad se vratiš več bu ti zlo od letenja, a mi ni nebumo još počeli ;)

jucer sam usro i iscurio. ajd moram biti iskren pa reć da stvarno nismo ništa mogli napravit jer se navukla opaka naoblaka i vjetar pojačao na 40kmh i još je točka bila u zavjetrini. Ovi koji su to odradili bili su nešto brži pa su uspjeli prije oblaka.
Ja sam se pokupio sa poda kao nikad do sada. Puhao je vjetar na momente 50kmh i išao sam u rikverc nisko. Odlučio sam da ću sletiti ali kad nađem mjesto di me ne kolapsira. Na kraju ga piknem ravno u dustdevil i odfura me do pol puta do baze pa onda još jedna termika pa hop gore i onda glide i curiona.
Usro sam se živ

hrga je napisao/la:
jucer sam usro i iscurio. ajd moram biti iskren pa reć da stvarno nismo ništa mogli napravit jer se navukla opaka naoblaka i vjetar pojačao na 40kmh i još je točka bila u zavjetrini. Ovi koji su to odradili bili su nešto brži pa su uspjeli prije oblaka.
Ja sam se pokupio sa poda kao nikad do sada. Puhao je vjetar na momente 50kmh i išao sam u rikverc nisko. Odlučio sam da ću sletiti ali kad nađem mjesto di me ne kolapsira. Na kraju ga piknem ravno u dustdevil i odfura me do pol puta do baze pa onda još jedna termika pa hop gore i onda glide i curiona.
Usro sam se živ

samo se ti vrati u jednom komadu ima vremena
pa punica ti je iz Mexika biće godina
pozdrav

danas sam razvalio i došao drugi u cilj sa dobrim vremenom tako da sam ukupno drugi! bit će para....

Bravo Hrgiću! 60 bodova ispred Jasena!
Ima jedan Skywalk Poison 3 visoko u poretku, a definitivno prvi u serial klasi.

Svaka ti čast, odlično si letio. Fenomenalno. Aj sad dođi doma da napravimo feštu, dosta si dužan. :yup:

Ma kako si mi samo uljepšao jutro :good: , bome te krenulo ove godine mrcino :respekt: Samo napred , pozdrav i štekaj pare je trebat će ti za :beer: :beer:

Čestitke još jedanput direktore !

I ja se pridružujem 'tekućim' čestitkama ;)

http://msn.foxsports.com/fse/video?vid= ... 30fde897d4 report od FOX

kroasia! :-D

Stranica 1, 2  Sljedeća

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap