Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Bliži se početak sezone, bar po ovim vremenskim uvjetima koji su danas, a unazad 9 godina prije početka sezone održava se sada već institucijalno i legendarno DOGAĐANJE (tvz PaRaMaJmUnOvO sada pod brojem 9) pa onako skrušeno :ave: pitam organizacijski organ (PARAZEMO) s obzirom na ovu recesiju i cijene goriva koje lupaju u glavu , spotrskih FAI markica i sva sr...nja koja se događaju oko nas, kada tj. oko kog datuma ( mislim da otkazivanje ne dolazi u obzir ) bi se moglo očekivati, da taj VELIKI dan označim u svom kalendaru crvenom bojom kao državni praznik i steram sve ostalo u P.M. i dođem na PM IX.

Druže Profa, partizanu stari, komesaru moj, znam da ti je najmilije crvenim bojicama označavati datume na kalendaru i da još uvijek skrivaš negdje u ormaru crvenu maramu i plavu titovku sa malom crvenom petokrakicom....očigledno je za konstatirati da ti se sva ova današnja sranja kako navodiš ne sviđaju i da sve to steraš u p.m. i da želiš PM IX....Baš si slatki mali dječačić i još tome nestašan....Sjeti se samo kako smo živjeli nekad, to je bilo vrijeme, vrijeme za osvježenje....to su bile tekme ŽNJ kategorije, Radoboj, Kunica, Petrova G., Požega itd., natjecatelja da popizdiš, simbolično trošenje love, a druženje neprocjenjivo.... niko te nije pital za nikakvu markicu, koje krilo imaš i uvijek je bilo sve u redu i nisi se mogel dočekati sljedeće tekme, baš kao ove PM IX...Izgleda da se vračaju ta vremena, partizanska i sad možeš sve sterat u MP3 i idemo svi na PM IX... 8)

Jedna prigodna za Profu :Yahoo!: : http://www.youtube.com/watch?v=FQirBlgIpwM

Kad si već potego onda da ne ostaneš bez odgovora.
Naravno, sprema se još jedan PM. Namjera je da bude još veći i još bolji. Nadam se da ćemo i uspjeti u tome. Najviše nas brinu vremenski uvjeti, ali, kao i do sada, PM će biti makar sjekire padale!
Uskoro slijedi zvanični poziv, a do tada pokušajte se osloboditi obaveza krajem ovog mjeseca. Gađamo zadnji vikend (26.02.). Daleko je još za neku suvislu prognozu, ali ako već sad netko ima neke pokazatelje svakako je dobrodošao sa takvim izvještajem.

Vremenska prognoza za dan 26. 02. 2011. su slijedeći: biti če pretežno pijano mjestimice sa lokalni pražnjenima u bližoj okolici samog mjesta održavnja dotičnog događaja, a termika će biti vrlo (zelo močna) močnog razvoja prema kasnim nočnim satima :beer:

Dajte neke informacije.

Jel se održava? kada? Gdje? tko dolazi? itd. Sve neki muk pa neznam jel se to radi u tajnosti ili nismo pozvani ;-)

Treba i pehare podijeliti za najbolje XC letače u 2010.

Večeras zvanična obavijest. (Neda mi se sada tipkat po mobitelu.)

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap