Pozdravljeni,
eto pa smo na zacetku.... prvo nakon toliko godina Istre i Buzeta neki hoce tekmu negdje drugdje... neki hoce da se takmice sa slovencima... a kad sve to pokusavam rjesit potom isti koji su za promjene traze anketu...mislim da je vec podobna anketa bila na forumu... no moguce je i tako bolje... izrazite svoja misljenja, svoje stavove... da prav cajt znamo na cemu smo..
kad je pocela afera sa fai markicama i sam sam se pitao koliko ljudi , oprostite pilotov je spremno placati istu i takmiciti se... DP Cro organizirat za par pilotov je nesmisleno.
Pitate se mnogi zasto nema vise tekmi u CRO.... a pitajte se koji klub ali pojedinac je spreman preuzeti rizik financiske pusione ... Tici ko organizatori ocito jesu... ovih dana sam radio na financiskoj konstrukciji DP .... obavio visesatne pogovore sa makedoncima... zbijao cjene smjestaja, sendvica, probavo dobiti cim vec ugodnosti za pilote.... iz dosadasnjih organizacija znam da pravocasni dogovori nose ustedu jer ono sto dogovoris zadnj trenutak skupo placas, a danas svaki evro puno znaci...
2,5 evrov nije puno ali kad tih 2,5 evrov pomnozis sa 120 pilotov i sest dana dobijes ljepu sumicu a to je samo jedan od troskova kojih pa ima podosta...svaki evro uplacene kotizacije moras pravilno rasporedit da nepopusis...
Sada kad se zna cjena Fai markice se samo nadam da cete sudjelovati u anketi jer samo tako mozemo ko organizatori saznati vase misljenje... te pravocasno odustati od organizacije, nepotrebnih stroskov... ako ovogodisnje DP CRO nebude organizirano budite toliko principjelni i nepojavite se na DP SLO u Krusevu... jer potom sve price o stroskih prevoza, udaljenosti makedonije, neimanju kesa .... ostace price za malu djecu....
evo se dva linka za lakse rjesavanje ankete
viewtopic.php?f=11&t=1603viewtopic.php?f=11&t=1776lep pozdrav Sinisa
p.s. Box hvala sto si dao predlog za anketu.... imas jednodnevnu kartu za koristenje bazena u hotelu Montana

i dvije skopske