Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Pozdravljeni,
eto leto je naokrog i ponovo zbiram prijave za Albania OPEN, vec o samem takmicenju na uradni web strani

http://www.albaniaopen.com/
http://www.albaniaopen.com/program/Alba ... 20Form.pdf
http://www.albaniaopen.com/program/Alba ... 202011.pdf

U prijavi napisati ime, prezime, godinu rodjenja, tip padala... vse skupa poslati na moj email sinisa.trputec@siol.com do 31.03.2011. Broj takmicara nije ogranicen, tako da su svi dobrodosli.

LP Sinisa

Pozdravljeni piloti,
za albanio skupljam prijave zakljucno do 10.04.2011.... potom saljem dopis organizatoru... za sada prijavljeno 5 cro i 9 slo pilotov... :yup:
Lp Sinisa

Sinisa T. je napisao/la:
Pozdravljeni piloti,
za albanio skupljam prijave zakljucno do 10.04.2011.... potom saljem dopis organizatoru... za sada prijavljeno 5 cro i 9 slo pilotov... :yup:
Lp Sinisa

ti si brajkane Siniša Albanac,još malo pa ćeš u siriju zvat ljude na tekme,

Pozdrav Jere,
steta da si ti neuzmes vremena pa krenes s nama u albanijo... pred 6 godina sam upoznao njihove letace... njihove terene... prijaznost, gostoljubivost a moram priznati i savrsenu organizaciju :good: ... pa zasto se nebi vracao i pozivao ostale pilote... tudi turisti se na jadran vracaju svake godine jer im je ljepo... a mi samo spajamo ugodno sa korisnim... dobar provod, letenje, druzenje... zadnjih par godina denar skupljen od startnine poklanjamo sirotisnici u Vlori :yup: ... ove godine CRO - SLO ekipa ima 18 clanov...
u Siriju jos ne pozivam... ove godine je Makedonija aktualna :Yahoo!: pa se moguce vidimo dole ako prepricas Veselu :angel: da tebe :evil: pusti :sarcastic:
LP Sinisa

Sinisa T. je napisao/la:
Pozdrav Jere,
steta da si ti neuzmes vremena pa krenes s nama u albanijo... pred 6 godina sam upoznao njihove letace... njihove terene... prijaznost, gostoljubivost a moram priznati i savrsenu organizaciju :good: ... pa zasto se nebi vracao i pozivao ostale pilote... tudi turisti se na jadran vracaju svake godine jer im je ljepo... a mi samo spajamo ugodno sa korisnim... dobar provod, letenje, druzenje... zadnjih par godina denar skupljen od startnine poklanjamo sirotisnici u Vlori :yup: ... ove godine CRO - SLO ekipa ima 18 clanov...
u Siriju jos ne pozivam... ove godine je Makedonija aktualna :Yahoo!: pa se moguce vidimo dole ako prepricas Veselu :angel: da tebe :evil: pusti :sarcastic:
LP Sinisa

hahaha ma neće vesela da me pusti,ja probo ali nema šanse,hoće i ona ali ne može to tako,prvo izvidnica pa onda akcija

ugodan provod na jugu

Ljudi trebam jedno mjesto za Albaniju za jednog Zagorca(nič koristi ali oče iti)pa ako ko ima jedno mjesto nek mi javi na. izidor.maltaric@gmail.com ili 091 769 56 53.
Da ne zaboravim išo bi i ruksak sa opremom a on netreba stolac more i u kuferang ili krov.
Unapred zahvaljujem a plačam po dogovoru.......! :yup:

Imam ja, 091 5240 763, nek se javi.

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap