Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Za sada prijavljenih 97 od mogućih 120 od toga;

44 Slovenca
27 Hrvata
ostalo Srbi, Makedonci, Rusi

http://www.krusevo.tici.hr/

joe33 je napisao/la:

44 Slovenca
27 Hrvata

Evo baš gledam, zgodno kako su npr. slo pilots izdvojeni u poseban link pa možeš filtrirano vidjet tko se sve iz Slovenije prijavio, bilo bi zgodno da tak ima i za cro pilots, da ih se ne mora tražiti pod "svi" ili "ostali", mislim pošto je zajedničko državno...

:hi:

Danči je napisao/la:
joe33 je napisao/la:

44 Slovenca
27 Hrvata

Evo baš gledam, zgodno kako su npr. slo pilots izdvojeni u poseban link pa možeš filtrirano vidjet tko se sve iz Slovenije prijavio, bilo bi zgodno da tak ima i za cro pilots, da ih se ne mora tražiti pod "svi" ili "ostali", mislim pošto je zajedničko državno...

Istina...

joe33 je napisao/la:
bilo bi zgodno da tak ima i za cro pilots, da ih se ne mora tražiti pod "svi" ili "ostali", mislim pošto je zajedničko državno...

ce kliknes u plavo obojenu vrsticu nad pilotom br. 1 izaberes lako kriterij po kojem izlistas pilote... prezime, ime, startni broj, tip krila, klub, drzava

LP Sinisa

p.s. prijave su jos u toku... 120 pilotov se lako prijavi... u konkurenci pa bo 128 ... 120 prijava i 8 pozivnica :-D

Sinisa T. je napisao/la:
joe33 je napisao/la:
bilo bi zgodno da tak ima i za cro pilots, da ih se ne mora tražiti pod "svi" ili "ostali", mislim pošto je zajedničko državno...

ce kliknes u plavo obojenu vrsticu nad pilotom br. 1 izaberes lako kriterij po kojem izlistas pilote... prezime, ime, startni broj, tip krila, klub, drzava

LP Sinisa

p.s. prijave su jos u toku... 120 pilotov se lako prijavi... u konkurenci pa bo 128 ... 120 prijava i 8 pozivnica :-D

Al' će biti para, a Tići!? Rezervacije idu ko alva!

Sinisa T. je napisao/la:
Al' će biti para, a Tići!? Rezervacije idu ko alva!

e moj Toni... ni je sve u parama... :-D :-D :-D

Sinisa T. je napisao/la:

Ma sve to štima, tablica je super i nudi razne filtere...ALI...

izdvojeni linkovi iznad tablice su ovi:

ALL PILOTS
SLO PILOTS
OTHER PILOTS
GRAPH

a meni se čini da bi (kako se radi o zajedničkom slo-cro državnom) trebali biti ovi

ALL PILOTS
CRO PILOTS
SLO PILOTS
OTHER PILOTS
GRAPH

Možda je tjeranje maka na konac, i siguran sam da nije namjerno, i vjerojatno nemam ja kaj komentirat kad vjerojatno neću ni doć, ali ovako postavljena stranica meni ostavlja dojam da je tu samo jedan organizator i državno samo jedne zemlje.

Nemojte kaj zamerit. :beer:

Danči je napisao/la:
joe33 je napisao/la:

44 Slovenca
27 Hrvata

I ja baš gledam - do sada samo 28 Hrvatskih pilota... HM - sve me to malo deprimira u patriotskom smislu. Ipak smo mi zemlja sa blizu preko 1000 pilota i neznam-koliko-pilotskih-dozvola. Ali ova brojka za HRDP je poražavajuća. Ili da to pogledam s svjetlije strane - pa ja sam u cirka 30 ODABRANIH -ali bez Đele Hađiselimovića

Danči je napisao/la:
Sinisa T. je napisao/la:

Ma sve to štima, tablica je super i nudi razne filtere...ALI...

izdvojeni linkovi iznad tablice su ovi:

ALL PILOTS
SLO PILOTS
OTHER PILOTS
GRAPH

a meni se čini da bi (kako se radi o zajedničkom slo-cro državnom) trebali biti ovi

ALL PILOTS
CRO PILOTS
SLO PILOTS
OTHER PILOTS
GRAPH

Možda je tjeranje maka na konac, i siguran sam da nije namjerno, i vjerojatno nemam ja kaj komentirat kad vjerojatno neću ni doć, ali ovako postavljena stranica meni ostavlja dojam da je tu samo jedan organizator i državno samo jedne zemlje.

Nemojte kaj zamerit. :beer:

A i taj logo ne kužim avgust je koji mjesec?

A baš tražite dlaku u jajetu!!...pardon ribu u slovenskom moru! :hi:

> A baš tražite dlaku u jajetu!!...pardon ribu u slovenskom moru!

eto umjesto da radite gore napisano, pozurite sa uplatama.. i si tako osigurajte vase mjesto na tekmi u Krusevu...
za one manje vjeste sve informacije vezane za uplatu nalaze se na uradnoj strani pod linkom Pilot info....

LP Sinisa

p.s. Sonja P. daj se vec jednom registriraj.... :)

Red Baron je napisao/la:

ALL PILOTS
CRO PILOTS
SLO PILOTS
OTHER PILOTS
GRAPH

Pozdravljeni,
eto na strani registrirani piloti uneseno CRO PILOTS mislim da bo sada sve OK :yup:

LP Sinisa

p.s. razmisljamo da bi organizirali avtobusni prevoz... :) bus bi krenuo iz Ljubljane, pobiro bi u Novom mestu, Krskom, Zagrebu...
Koliko vas bi bilo zaineresiranih za autobusni prevoz u Krusevo i natrag??? O cjeni prevoza kasnije. :-D

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap