Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Pozdrav

Prije nego li se prijavim u Trputec autobus zanima me treba li tko suputnika za makedoniju odnosno DP u Kruševo?!?

Dali netko u istom putu planira na još jedno takmičenje - razmišljao sam ili prije u Sopot - Bugarska na Skynomad (cca 400 km od Kruševa) ili poslije na Raška open pre pwc na Kopaonik - Srbija (cca 300 km u smjeru doma)?

zovnite 098 447943 ako ima kakav sličan plan da se probamo organizirati

thx

Goran Prelac

Pozdrav

Prije nego li se prijavim u Trputec autobus zanima me treba li tko suputnika za makedoniju odnosno DP u Kruševo?!?

Dali netko u istom putu planira na još jedno takmičenje - razmišljao sam ili prije u Sopot - Bugarska na Skynomad (cca 400 km od Kruševa) ili poslije na Raška open pre pwc na Kopaonik - Srbija (cca 300 km u smjeru doma)?

thx

Goran Prelac
Pozdrav

thx

Goran Prelac

traži se suputnik koji bi uz naše DP išao usput na još jednu tekmu (Sopot ili Raška) i bio voljan bratski podijeliti troškove puta.

Ja ti idem prije na PrePWC Ukranian open koji je u Kruševu odmah prije DPa.
Za sada idem busom ili vlakom.

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap