Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Kao što se može primjetiti iz naslova,dakle još jedna para manifestacija
da nam lakše prođu ovi vrući dani!
23.srpnja.2011 ove godine znaci subota,održavamo več popularno natjecanje u preciznom slijetanju povodom dana opčine Lobor!

Prijave ujutro traju na sletištu u Vinipotoku od 9-11 h,ovisi prema odazivu!
Start Bezaki,sletište Vinipotok,iće i piće nagrade onima koji najbolje ftrafljaju te
after parti u šatoru u Loboru nakon dodjela nagrada uz živu glazbu!

Ovaj put vas nebu zabavljal SOKOL band!(a možda i bude,nikad se nezna)!

Špeho rješava sve potrebno da bu dobro vrijeme tak da nema straha!
Jako bitna stvar:"POZVANI SU SVI"!!!!!!!!!!!!!! :greeting: :beer:,bez obzira
na dozvole,ovo je manifestacija revijalnog tipa i rezultati se ne broje,osim rezultata
tekučeg agregatnog stanja! :beer:

Kontakat da se možete najaviti jeste:

Markus:098/901-7773
Branko:091/553-3875
LP! :Bravo:

Dakle Gizmo, kolko sam ja uspio zaključiti da ponovimo gradivo:

23.07.2011.- subota, tekma u preciznom slijetanju na točku pod kontrolom PK "Sokol" Zlatar :-x , na starom mjestu kao i svake godine u Vinipotoku ( Vojnovec) kod Lobora, kotizacije gratis :Yahoo!: , prijevoz na start gratis :Yahoo!: , jelo i piće pod šatorom u Loboru gratis :Yahoo!: , živa muzika gratis :Yahoo!: , nagrade gratis :Yahoo!: , udisanje zraka gratis :dash:

Nisu potrebne nikakve dozvole, al krilo, sic i kaciga bi dobrodošli :bye2:

Također su dobro došli svi oni koji imaju paramotore da išaraju nebo iznad južne strane Ivanšćice :good:

Oni koji vole ribičiju mogu doći u vremenu od 09,00 - 12,00 h na bajere Markušbrijeg, koji se nalaze oko 1km od mjesta gdje se održava Parajanino, tamo Špeho ima natjecanje u ribolovu, pa svoje navijače častim sa fišem i prvoklasnim zagorskim vinčekom, itd. :beer:

Dakle konačno tekma kao što je nakad bila u ona stara dobra vremena, a da niš ne košta ( kao u Cvetlinu za 10 godišnjicu) :wacko3:

Vidimo se :beer:

Nažalost u Cvetlinu imamo Memorijalni malonogometni turnir i polaganje vijenaca za Tri Hrvatska viteza iz Cvetlina koji su poginuli u Domovinskom ratu pa moram biti nazočan...

Ali dan je dugi pa nakon završetka službenog dijela možda navratim...

LP

Vrlo rado bi navratil,ali sam na moru 8)

imam sic od fapa, kacigu iz 2. svj. rata i krilo od miga 21 kojega su naši srušili u ratu. :dash:
gde se morem prijaviti :blum2: ?

Ak nejdem na svijetsko u Češku dolazim sigurno :Yahoo!:

Dal bum sve od sebe da dojdem... iako sam za piku totalni antitalent... no vidim da bu drugih "sportova" u kojima bolje vladam "tehnikom" :greeting:

Šteta,ak nas nebude dosta za piku,organizirat čemo se u parove i napraviti ples srca pod šatorom! :lol: :-D

bmutak je napisao/la:
Šteta,ak nas nebude dosta za piku,organizirat čemo se u parove i napraviti ples srca pod šatorom! :lol: :-D

Dragi, s tobom uvijek :greeting:

aj nek konačno neko stavi slike s uređenja starta da ekipa dobije volju za dolazak :respekt:

Čul od A.Smetiška sam da su se rušila drva po letjelištu, ajd stavite koju slikicu i wgs koordinate da znamo kam treba sleteti na cilj poslje trke ako je bude i dojti na feštu.

Profa, start je uređen i proširen, školskoga je tipa, tak da sad moreš i ti dojti ;)

Imam jednu vijest za tebe, a to je da sam u arhivi pronašao nekoliko video kazeta, samih početaka letenja u Radoboju, prije oko 10 godina, tak da je veoma interesantno za pogledati materijal nakon toliko godina, sirotinju od opreme i sve te nekad mlade žgoljave ljude, koji su danas polustarci sa pivskim trbušinama itd.... :beer:

Špeho je napisao/la:
Imam jednu vijest za tebe, a to je da sam u arhivi pronašao nekoliko video kazeta, samih početaka letenja u Radoboju, prije oko 10 godina, tak da je veoma interesantno za pogledati materijal nakon toliko godina, sirotinju od opreme i sve te nekad mlade žgoljave ljude, koji su danas polustarci sa pivskim trbušinama itd.... :beer:

Vidi se da si rođeni policeman sve se arhivira i pamti :-D :-D :-D Što je u ponekad dobro kao u ovom slučaju, e sad to treba prebacit u digitalni oblik i stavit n Web ili "JUBITO" što bi reko jedan poznati Mup-ovac. :beer: :beer:

Vidimo se na paraJANINOM 2011.

danas je isproban prošireni start :Yahoo!:

slika

slika

Zbog nepovoljnih vremenskih prilika :( para Janino se odgađa :dash:

bosco je napisao/la:
Zbog nepovoljnih vremenskih prilika :( para Janino se odgađa :dash:

Dokad,dokad, :-P ja sam se vratil sa hladnog i kišovitog mora !! :yup:
Čak sam i Češku ignoriral :dash:

do sljedeče godine :) do sljedečeg para janinog :( nažalost :pardon:

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb