Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Prošli tjedan uspješno je održano 6. FAI Svjetsko prvenstvo u preciznom slijetanju (od 24.-30.07.).
Anton Svoljšak (SLO) i Marketa Tomaškova (Češka) su svjetski prvaci, dok su ekipni svjetski prvaci Slovenci...
Od naših su na SP trebali nastupiti Izidor Maltarić (Žiga) i Mladen Mihin, ali su u zadnji tren odustali od nastupa. Zbog relativno lošeg vremena uspješno su odletene samo 4 serije.

Rezultati:
1. SVOLJŠAK Anton (SLO), ukupno 6 cm (1-0-0-5)
2. YANG Xiaoqiang (CHN), ukupno 12 cm (3-6-1-2)
3. GORENC Jaka (SLO), ukupno 16 cm (2-7-1-6)

Više informacija i dosta zanimljivog video materjala može se vidjeti na službenim web stranicama
http://www.pga-worlds2011.cz/en/hometop.html

Ratko je napisao/la:
Prošli tjedan uspješno je održano 6. FAI Svjetsko prvenstvo u preciznom slijetanju (od 24.-30.07.).
Anton Svoljšak (SLO) i Marketa Tomaškova (Češka) su svjetski prvaci, dok su ekipni svjetski prvaci Slovenci...
Od naših su na SP trebali nastupiti Izidor Maltarić (Žiga) i Mladen Mihin, ali su u zadnji tren odustali od nastupa. Zbog relativno lošeg vremena uspješno su odletene samo 4 serije.

Rezultati:
1. SVOLJŠAK Anton (SLO), ukupno 6 cm (1-0-0-5)
2. YANG Xiaoqiang (CHN), ukupno 12 cm (3-6-1-2)
3. GORENC Jaka (SLO), ukupno 16 cm (2-7-1-6)

Više informacija i dosta zanimljivog video materjala može se vidjeti na službenim web stranicama
http://www.pga-worlds2011.cz/en/hometop.html

Ispravak netočnog navoda.
Ali su do zadnjeg trena čekali da HZS uplati kotizaciju i prenočište,pa pošto se to nije dogodilo nismo mogli ići na veresiju.
Ista stvar se je dogodila lanjske godine za evropsko pervenstvo u Turskoj pa se sa pravom postavlja pitanje kamo to HZS troši novac namjenjen za reprezentaciju za precizno slijetanje parajedrilicom.

Ako slučajno ko misli da smo trebali ići pa bi novce dobili kasnije od HZS moram vas razočarati jer su nam dužni za lanjsku godinu obečanih 100Evra za odlazak u Sarajevo.

Toliko oko naše krovne organizacije.

A mi im svake godine uredno uplačujemo 1000 kuna članarine po klubu!!!Prokleta nezasitna administracija.

vjeko je napisao/la:
A mi im svake godine uredno uplačujemo 1000 kuna članarine po klubu!!!Prokleta nezasitna administracija.

Neznam kako za nas nema para,možda bi trebali se prebaciti na skok u vis,nogomet,tenis ili slično :-x ,
kupiš reket,patike i tjeraj !!!
Primjer:čitam novine,mislim da se radi o Ivi Majoli kako nakon pauze u tenisu zapala u dugove i
kako da se izvuče iz gabule opet će par puta zamahnuti reketom i past će milijuni :ave:

Mi izdvajamo na tisuće eura za opremu,na gorivo,na
servise auta radi loših cesta,a da ne govorimo koliko riskiramo i vlastiti život :dash:
Naše tekme su jedva mali članak u novinama ili ga uopće nema,osim ak se nešto desi
riskiraju i pola stranice :O:

Zato se i ne čudim da je sve manje pilota koji se tekmaju,klub nam više ne uplaćuje kotizaciju(barem moj),
nagrade su bijedne,sponzori su nas zaboravili.... :no:
Uistinu,veselil sam se odlasku sa Žigom u Češku,ali da svoje pare zalažem i da 7 dana se vucaram
po šatorima (nastojeć što jeftinije proći) :ave:
Imam ja bolje investicije

Dao palac gore samo zato da ne ispadne da se ne slažem s rečenim, ali oko brige HZS-a o u pg-u znaju i one ptice iz one kako letači znaju zašto ptice pjevaju...i stime se slažem, ali se ne slažem s onim za "vucaranjem" u šatorima...ispada to kao nešto jako loše i jadno...a ja bi radije u šator ( i to po mogućnosti ne u kampu) nego u ne znam kakav apartman..pa stoga palac dolje.

Lp

Mario

Ziga je napisao/la:
Ali su do zadnjeg trena čekali da HZS uplati kotizaciju i prenočište,pa pošto se to nije dogodilo nismo mogli ići na veresiju.

Bok Ziga
Ne znam sve detalje, ali mene su osobno vise puta zvali iz HZS-a i zamolili da urgiram kako bi im se na vrijeme dostavio racun za kotizacije za Svjetsko kako bi se mogla napraviti pravovremena uplata, a onda sam ja u vise navrata prosljedjivao tu informaciju do izbornika...
Kao sto znas Komisija za parajedrenje nema veze ni s reprezentacijom ni s uplatama/isplatama, ali tu smo da pomognemo i urgiramo koliko mozemo... Ne znam di je zapelo, znam da je izbornik (kojem kapa dole za sve napravljeno do sada) bio izuzetno zaposlen i na putu van Hrvatske, ali znam da je i on dostavio trazeno u HZS.
Nakon sto se u HZS-u vrate s godisnjeg istraziti cu sto se dogodilo, ali ova tvoja izjava je jedina informacija s kojom raspolazem za sada.

Ziga je napisao/la:
Ako slučajno ko misli da smo trebali ići pa bi novce dobili kasnije od HZS moram vas razočarati jer su nam dužni za lanjsku godinu obečanih 100Evra za odlazak u Sarajevo. Toliko oko naše krovne organizacije.

I to cu provjeriti kakav je status toga. Znam samo da sam te cesto samoinicijativno pitao sta je s time i da apsolutno jedini vodim brigu o tome jer ste vi od tih novci davno odustali. A racuni bez kojih nema nikakve refundacije su predani u HZS tek prije mjesec-dva (nadam se), a to je za pocetak trebalo biti napravljeno po povratku s natjecanja, a ne nakon skoro godinu dana. Na zalost uobicajena je procedura da nakon sto se predaju racuni treba nazvati nekoliko puta, prije nego se napravi konacna isplata. Dakle, nemoj te novce jos prekriziti, a da su mogli biti isplaceni ranije, sigurno je da jesu, ali moras biti svjestan da ste sami dobrim dijelom zasluzni za to kasnjenje. Ja se ni kriv ni duzan petaljam u sve to, i tjeram da se postuje dogovoreno, i dam sve od sebe da tako i bude.

Pozdrav,
Ratko

flyingzeko1 je napisao/la:
vjeko je napisao/la:
Zato se i ne čudim da je sve manje pilota koji se tekmaju,klub nam više ne uplaćuje kotizaciju(barem moj),

Moram ispraviti i objaviti svijetu da nam je klub vratio sve
kotizacije za tekme na kojima smo sudjelovali u "lijepoj našoj" :yup:
Zahvala u moje ime! :hi:
Bit će za pivo :beer:

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap