Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Po nekim izvorima čujem da će državno 2012 biti Istra ili Tolmin,opet van Hrvatske,znači opet interes,uglavnom ove godine će se i Pegaz prijavit za organizaciju državnog u preletima naravno,Joža ti malo ohladi a Štrumphutec drag si mi čovek ali si Slovenac i ne kroji politiku Hrvatskog paraglidinga,jasno se vidi na koji mlin ide voda.

JERKO je napisao/la:
Štrumphutec drag si mi čovek ali si Slovenac i ne kroji politiku Hrvatskog paraglidinga,jasno se vidi na koji mlin ide voda.

Pozdrav Jere, ako se to odnosi na mene moram te razocarat, rodom sam hrvat, trenutno zadnjih 26 godina zivim u slo... hrvati takvima kazu djaspora :lol:,a kaj se tice vode i mlina...ima dole kod tebe dosta vode pa je napelji na svoj mlin, ponudi kandidaturu.... pa neka komisija odluci, a mene na DP 2012 lako vidis samo ko gosta ali takmicara... sad kad su ukinuli Open :( imamo i mi sporiji sanse :-D.

LP Sinisa

A moglo bi biti i u Zagorju što na to kaže ekipa, već duuuuuuuuuuuuugo vremena nije bilo DP u H. Zagorju :-D

[quote="JERKO"] biti Istra ili Tolmin,opet van Hrvatske,
Imamo Jorasa koji nam soli pamet sa njegovom "tudi tukaj je Slovenija", a sad i Jerko nas stavlja preko granice... :no: :-D

Neču ovaj post uzeti previše za ozbiljno ali vidi se da je bilo ljeto dugo i vruče pa je jerku naškodilo. Lp pa bez zamere.

JERKO je napisao/la:
Po nekim izvorima čujem da će državno 2012 biti Istra ili Tolmin,opet van Hrvatske ...

Bem ti Jere magarca, pa čitaš li ti to što napišeš ???????????

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap