Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Sljedećeg vikenda, u blizini Grenoblea, održava se 38 po redu Coupe Icare. Tko još ne zna za ovo najveće okupljanje paraglidera, neka pogleda info na http://www.coupe-icare.org/. Svaki paraglider bi barem jednom u svojoj karijeri trebao otići tamo. Bio sam prvi puta prije 5 godina i obećao samome sebi da ću ga posjećivati kad god budem mogao. Vjerujte, isplati se. Naš Parafreekov kombi je spreman, mjesta još ima, pa tko se želi pridružiti, neka kontaktira Daniela na 091 8900 284 ili extreme.3d.pro@gmail.com. Polazak iz Zgb u četvrtak ili najkasnije petak, kako se dogovorite. Troškovi prijevoza tamo i natrag, ovisno o broju putnika, cca 150 eura po osobi + džeparac.

I.

Eto vratili se s Coupe Icare-a!

Na kraju isli s autom, nije bilo ljudi za kombi... Ali bar smo se lakse dobovorili oko rute :-D
Krenuli smo u cetvrtak prvo prema Lavenu pokraj Lago Maggiore u Italiji gdje smo prespavali prvu noc, te sljedece jutro letili.
Pogled predivan, vrijeme super!

slika

slika

Nakon toga krenuli prema Mont Blancu, ali nismo isli kroz tunel, nego preko starog prijelaza St Bernard.

slika

slika

Spustanje u Francusku i pravac St Hilaire na Coupe Icare gdje smo ostali do ponedeljka.
Mislim da sam Coupe Icare nema smisla opisivati, ko je bio zna kaj je to, ko nije nek ode sljedece godine.

slika

slika

slika

Usput pokupio svoju novu pilu... Pogotide koju :-D

slika

U ponedjeljak se spakirali i krenuli prema doma, preko Torina, ali u Italiju nismo usli kroz tunel Traforo del Frejus, vec preko starog prijelaza, pokraj jezera Lac du Mont Cenis.

slika

slika

Nakon dorucka na brani spustili se na Autostradu i vozili doma.

Sve u svemu, super putovanje, bezbrizna uzivancija, vidjeli sve i svasta i dobro se zabavili.

Citat:
Usput pokupio svoju novu pilu... Pogodite koju :-D

http://www.xcmag.com/2011/06/air-design ... araglider/

daj neki teži zadatak :P

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap