Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Več tradicionalno Klub padobranskog jedrenja JASTREB-Radoboj organizira završnicu liga kup natjecanja u preciznom slijetanju povodom Dana kluba i Dana općine Radoboj pa tako če biti i ove godine 22 i 23 listopada. Sve detalje možete vidjeti na http://www.jastreb.org, gdje vas molimo da popunite formular prijave na http://www.jastreb.org/liga/prijava-za-natjecanje radi okvirnog broja prijavljenih radi organizacije (kako bi Knez rekao) okrijepe i pića te prijevoza na start
Te vas još molimo da skinete prijavu u word dokumentu na slijedečem linku http://www.jastreb.org/klubski-kutak/download/doc_download/8-prijavnica-za-ligu i popunjenu donesete na prijave koje su od 8:00- 9:00 sati 22 listopada.radi brže obrade podataka.

Podsječam predstavnike HZS-a da pripreme odličja za pobjednike Hrvatske lige u preciznom slijetanju i donesu ih na natjecanje.

U slučaju lošeg vremena već znate postupak.

Pozdrav od Jastrebova.

Je, je, bit ce spremne medalje za najbolje pojedince i pehari za najbolje klubove.

Pozdrav,
R.

Vrijeme nas baš ne služi ali vrlo je izgledna nedjelja pa stoga pratite forum.

Sutra (petak) do 20:00 sati ćemo vas obavijestiti o našoj definitivnoj odluci dali se liga održava ili otkazuje.

Razvoj situacije je slijedeći:pošto se prema aladinu (SI) mijenja smjer vjetra na jug od 9:00 sati u nedjelju Liga se održava 23 listopada,
prijeve su od 8:00 -9:00
- Pošto je to rezervni termin ide samo jedna serija
- proglašenje ukupnog pobjednika lige pojedinačno i ekipno
- klopica (načelnik općine kaže biti će gulaš na repertoaru)
i to bi bilo to.

Pozdrav

profa je napisao/la:
Razvoj situacije je slijedeći:pošto se prema aladinu (SI) mijenja smjer vjetra na jug od 9:00 sati u nedjelju Liga se održava 23 listopada,
prijeve su od 8:00 -9:00
- Pošto je to rezervni termin ide samo jedna serija
- proglašenje ukupnog pobjednika lige pojedinačno i ekipno
- klopica (načelnik općine kaže biti će gulaš na repertoaru)
i to bi bilo to.

Budući su mnogi zbunjeni, a i sam sam u nedoumici možda ne bi bilo loše da napišeš jel će to biti u Radoboju ili Strahi.
Koliko sam shvatio radi se o Radoboju, a opet zbunjuje me južni vjetar, ne znam jel još funkcionira Malogorski 2?
Ajde Profa napiši ti jasno i glasno gdje će to biti kako ne bi bilo zabune.

Evo da nebude zabune govorimo o Radoboju (Malogorski 1 i 2), jučer sam stavljao obavjest u 14:00 sati, prognoza je bila nešto drugačija nego jučer u 20:00 sati, a da ne govorim danas u 9:45 dakle prema prognozi od danas u 9:45 puše istok što kako tako odgovara za malogorski 2 tj viši start, pa ćemo probati odraditi tu jednu seriju s višeg starta i ako nebude za letenje svejedno dođite bar da riješimo podjelu odličja najboljima u 2011. i onaj gulaš koji je načelnik organizirao za nas.
A prijave bi bile kod krčme Mirna sletište u Radoboju (Crkva) od 8:00-9:00

Pratite forum za eventualne promjene najkasnije ćemo javiti danas u 20:00 sati .
Zadržavamo pravo da otkažemo svo događanje ako vremenski uvjeti to ne dopuste.

Nakon opsežnih analiza prognostičkih karti došli smo do definitivne odluke da se zadnje kolo lige OTKAZUJE zbog vremenskih neprilika.

A jel gulaš otkazan? :lol:

: unknown: Je i on je otkazan :(

Čestitke Žgeli, Žigi i Niku na osvojenim medaljama u pojedinačnoj konkurenciji...

Čestitke Parafreekovcima na ovogodišnjem dvostrukom zlatu u ekipnoj konkurenciji...

Čestitke PJK Zagreb na ovogodišnjem dvostrukom srebru u ekipnoj konkurenciji...

Naravno čestitke i mojim Kolibrima na ovogodišnjoj dvostrukoj bronci u ekipnoj konkurenciji...

LP

P.S. Veselim se dobroj fešti prilikom dodjele medalja i pehara :beer:

Hvala Knez i takoder cestitke mojoj zestokoj konkurenciji Zigi i Niku :respekt: , Ziga nemoj mi kaj zamjerit ali i ja sam se za sutrasnju tekmu nabrijao =@ , eto majka priroda je odlucila isla je u moju korist ovog puta!!, znam da je ovo moje prvo mjesto jako siromasno i tanko :( , treba se malo strpit nova sezona pocinje za par mjeseci do tad kako Knez kaze treba neku festu napravit jel tako parafreekovci :beer: ipak smo :prvi: lp svima!!!

vedran_zgela je napisao/la:
Hvala Knez i takoder cestitke mojoj zestokoj konkurenciji Zigi i Niku :respekt: , Ziga nemoj mi kaj zamjerit ali i ja sam se za sutrasnju tekmu nabrijao =@ , eto majka priroda je odlucila isla je u moju korist ovog puta!!, znam da je ovo moje prvo mjesto jako siromasno i tanko :( , treba se malo strpit nova sezona pocinje za par mjeseci do tad kako Knez kaze treba neku festu napravit jel tako parafreekovci :beer: ipak smo :prvi: lp svima!!!

Čestitke!!! A ovi nek vježbaju, imaju RGS cijelu zimu samo za sebe , što im se pravdaš ... tuko si ih na njihovom terenu :beer: :respekt:

Bok

I ja se pridružujem čestitkama najboljim u ligi ove godine:
Bravo Vedran :Yahoo!: , Žiga :yup: i Nik :Bravo: .

Ali čestitam i Burazeru za sjajno 4. i Mihinu za 5. mjesto :good: .
Mislim da i njih treba istaknuti, dečki nisu propustili niti jedno kolo lige i natjecanje (borbu za vrh), su učinili jako zanimljivim.

A ne budi škrt, još bi istaknuo i Daniela (7.) i Marka (8.) za veliki doprinos u osvajanju Parafreek-ovog klupskog 1. mjesta, te Zvoca i Badela (PJK Zagreb) koji su uz moju malenkost marljivo dolazili na tekme i skupljali bodove za 2. mjesto PJK Zagreba.

Veselim se i Knezovom povratku dogodine, jer je prava natjecateljska fešta u piki tek kad čekaš da vidiš šta će i kako će i Knez odletiti, jel palačinka ili nije...
(Knezu ohrabrenje, ako se mogu ja na istom krilu tekmati i u preletima i u piki, bome možeš i ti :). )

Što se tiče proglašenja i dodjele medalja, predložio bi (??) da to ove godine napravimo negdje u organizaciji Parafreeka, koji su ekipno prvi, te imaju liga pobjednika Vedrana. Naravno, ako je Parafreek-u to OK i ima volje za tako nešto?? Ako se ne uspijemo dogovoriti i odraditi to ove godine, podjelu uvijek možemo napraviti na prvoj liga tekmi sljedece sezone (ali do tada ima jos ohoho vremena).

Pozdrav,
Ratko

znam da je ovo moje prvo mjesto jako siromasno i tanko

Dragi moj..... prvo čestitam a kao drugo nije to prvo mjesto ni siromašno ni tanko..... 5 kola si dolazio i skupljao bodove i to je najbolji način za bit prvi i to zacementirano :.....

čestitke svima koji su se borili ove godine

Zvoc je napisao/la:
znam da je ovo moje prvo mjesto jako siromasno i tanko

Dragi moj..... prvo čestitam a kao drugo nije to prvo mjesto ni siromašno ni tanko..... 5 kola si dolazio i skupljao bodove i to je najbolji način za bit prvi i to zacementirano :.....

čestitke svima koji su se borili ove godine

Hvala Zvoc i hvala Ratku :respekt: , danas jedino tako mozes osvojiti neku bolju poziciju ako si REDOVIT na tekmama, jos da sam letio na EN-B bilo bi jos preciznijih zgoditaka, ali nema veze, bitna je volja i duzi aktivan staz u letenju :roll:
Sto se tice feste i proglasenja bilo bi dobro da mi klub ParaFreeK nesto sto prije dogovorimo :beer: , do tad se cujemo i naravno cestitke Zagrebasima na drugom osvojenom!! :yup:

Pridužujem se čestitkama svima koji su se tekmali u ligi i pokazali da nas ima barem desetero za sam vrh uz malo treninga i volje.
Ja sa ovom sezonom završavam sa takmičenjem,možda odradim koju tekmu kroz godinu za svoj gušt.
LP do podele.

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap