Bok
I ja se pridružujem čestitkama najboljim u ligi ove godine:
Bravo Vedran

, Žiga

i Nik

.
Ali čestitam i Burazeru za sjajno 4. i Mihinu za 5. mjesto

.
Mislim da i njih treba istaknuti, dečki nisu propustili niti jedno kolo lige i natjecanje (borbu za vrh), su učinili jako zanimljivim.
A ne budi škrt, još bi istaknuo i Daniela (7.) i Marka (8.) za veliki doprinos u osvajanju Parafreek-ovog klupskog 1. mjesta, te Zvoca i Badela (PJK Zagreb) koji su uz moju malenkost marljivo dolazili na tekme i skupljali bodove za 2. mjesto PJK Zagreba.
Veselim se i Knezovom povratku dogodine, jer je prava natjecateljska fešta u piki tek kad čekaš da vidiš šta će i kako će i Knez odletiti, jel palačinka ili nije...
(Knezu ohrabrenje, ako se mogu ja na istom krilu tekmati i u preletima i u piki, bome možeš i ti

. )
Što se tiče proglašenja i dodjele medalja, predložio bi (??) da to ove godine napravimo negdje u organizaciji Parafreeka, koji su ekipno prvi, te imaju liga pobjednika Vedrana. Naravno, ako je Parafreek-u to OK i ima volje za tako nešto?? Ako se ne uspijemo dogovoriti i odraditi to ove godine, podjelu uvijek možemo napraviti na prvoj liga tekmi sljedece sezone (ali do tada ima jos ohoho vremena).
Pozdrav,
Ratko