He, he bar nije dosadno! Daj Hrgiću odrapi sve što misliš o Francu i ostalim "seronjama" (citiram Hrgu, nemojte to meni keljiti) koji bi kakili tu i tam
Klupski interes nema veze sa izborom terena. Kužim da je tebi Franco važan razlog gdje ćeš morati zbog Nika i kužim da u klubu imate simpatija/nesimpatija prema terenu i/ili organizatoru. Ipak, Komisija bi trebala procjeniti što je najvažnije i najbitnije za Hr PG zajednicu u sportskom i širem smislu. Franco, volio bih pročitati zakaj tebi i tvome klubu je jedan teren simpatičniji od drugog.
Elem, kako sam ponovno izabran za vođu navale sportske sekcije pri PG Fenisku (FRT - Feniks racing team) mogu govoriti u to ime. Nama u PG Feniksu je pogodniji teren u Istri od Grede i Sinja. Razlozi su slijedeći: bolje poznavanje terena mojih FRT-ovaca, a nije da se ima vremena i para za puno treninga. Jednostavno tu je više tekmi u nogama na poznatom terenu. Drugo, imam više povjerenja u organizacijske sposobnosti Trputeca i Jože + uigrane logističare poput Dese, Nikoline, Barbare, Andrije i inih drugih. Treće, tu su savršeno pripremljeni tereni i osjećaj ugode na npr. Raspadalici (voda, sanitarni čvor, klupe, hladovina, mogućnost pića, kampiranja itd.). I četvrto, mada ne tako važno kao prije navedeno, FRT ima svoju kuću i dućan/birtiju pod njom, a to nam je vrlo bitno kod jutarnjih logitičkih priprema te večernjih analiza.
Ipak, glasao sam za Sinj, što iz lokalpatriotskih pobuda (vučem porijeklo iz vukojebine pod startom na Gredi), što zbog promjene, a ponajviše zbog jačanja i promicanja ovog sporta u Dalmaciji, jer je začudno malo letača u toj regiji koja ima brda, vremenske prilike i iskusne letača, ali izuzetno malo pilota, a kamo li natjecatelja. Društvo u KSL Pegazu nije samo Jerko Odžak, ali tako se vidi. Volio bih da se uključe i drugi letači (Braco je to do sad čini više puta) i pomognu organizaciji natjecanja, a Jerkić da malo manje maše ratnim toljagama, jer ne misli baš sve ono što napiše (valjda vam je to jasno). Sinjski kraj i rijeka Cetina te predivno polje omeđeno Svilajom, Dinarom i Kamešnicom sa poletištima Svilaja i Greda zaslužuju pažnju, ali uz odgovornu organizaciju.