Sinisa T. je napisao/la:
e moj Jere, toliko galame potem pa nista....dobro je reko Jozef da si politicar... pa kad bi se malo bolje raspitao saznao bi da su se za organizaciju prijavili KSL Tici... sa Jozefom ko glavnim organizatorom... ja sam Ticima po DP u MKD najavio da pri organizaciji DP 2012 necu sudjelovati, pomocu pri pripravi kart, dokumentacije in web strani... na DP cu se pojaviti samo ko takmicar... u MKD se takmicio Joze u istri cu ja

... toliko tebi u znanje... tebe molim da moje ime vise ne spominjes u tvojim tekstovima, a u vezi DP 2012...
LP Sinisa
Štrumphutec kad sam čuo da opet se sprema neka anketa i klubovi kad su to čuli također se nisu htjeli očitovati jer je to zaista glupost tad sam ja donio odluku da ću se odmaknuti i prepustiti organizaciju,ako misliš da sam se povukao radi nestručnosti varaš se jer svake god organiziramo utrke a tehnički smo dosta jaki tako da ne bih mislio da me strah,ovakvi se ne boje,tebi želim dobar uspjeh u tekmi kao natjecatelju i Joži kao organizatoru,ja i tako imam dovoljno organizacija za ovu godinu,a ponavljam ti da nisam političar,ja sam vojnik uvijek bio a oni ne mogu biti politički orijentirani,ti to ne znaš jer si kad je bio rat bio u Sloveniji,i Hrvatski sam dočasnik a ne političar te se borio za ovo Hrvatsko tlo i nebo moj Slovenac.A ti?
l.p jere