Roman Lavriv je napisao/la:
JERKO je napisao/la:
hrga je napisao/la:
Pa Jere šta ti nisi odustao od natjecnaja?
Hrga ti il se praviš glup il si stvarno glup pa ne vidiš da se od samog početka bez obzira na sve zna tko će biti organizator Državnog.
E Jere, baš znaš povuć za jezik. Pa kako možeš, samo zato što te čovjek pita, a znam Hrgu i nisam njegov odvjetnik, pucat, i to u ove blagdanske dane, s takvim kvalifikacijama? Pa ne možeš samo tako nekom reć da je glup, hebiga. Sam si ovaj put, priznao ti to ili ne, poprilično diskvalificirao i Hrvace, i Pegaze i Sinjsku krajinu od organizacije DP-a, za koju smo mnogi glasovali. I onda tvoj post, ja odustajem...pa ja ne odustajem... Ne se ljutit, al to nije ozbiljan pristup ozbiljnoj stvari. Možda u društvu ima korupcije, ali je samo zbog toga ne možeš pripisivati ama baš svakom. Uostalom, gradi povjerenje u sebe, doći ćeš i ti jednom na red, a onda ćemo svi vidjeti što ustvari možeš. Oni koji smo dolazili kod tebe to znamo i uvijek nas za tvoj kraj vežu divne uspomene. Pa pomalo, i to će se ostvariti. Vjera u sebe, još bolji rezultati i tvoje želje će se kadtad ostvariti. Ostaj mi živo i zdravo, uz Sretan Božić tebi osobno, tvojoj obitelji i svoj ekipi iz Hrvaca, Sinja, Trilja i okolice ...
Hahahaha Romane krivo si shvatio prikane meni je Hrga drag čovjek i ne mislim da je glup a to što sam pitao jesi il se praviš se odnosi na to da je svatko vidio pa i on kako se stvar odvijala i to je bila kao što sam napisao dječja igra,a to o diskvalifikaciji Hrvaca ja ne odlučujem,to ćeš ti ili netko drugi odlučit dal ćeš doć ili ne i to je stvar pojedinca,a Hrga je na koncu konca napravio svoj prvi let na gredi u mojoj školi i iskreno sam ponosan što mogu to reći,ovo ne govorim kao ono pijetlovi, jedno pa drugo, nego ono šta je,al da se u mojoj glavi stvar okrenula radi ovog državnog je, jer kao što sam napomenuo "nije sportski"ali sad to već prepisujemo prošlosti,najgore je što se čovjek ovakvim načinom komunikacije ne može shvatit u potpunosti,da sjednemo i popričamo gledajući se sve bi drugačije izgledalo,ja sam odličnog raspoloženja,jedino me malo potresla vjest o pok.Goranu ali želim da svi budemo veseli sretni i zadovoljni,pa vidiš sad te ima a sad nema.Nema nik
akvog pucanja ili slično bez obzira na blagdan ili obične dane.:Najvjerojatnije je u lipnju FAI2 trka Hungarian open u organizaciji pave assa i Pegaza pa tko želi nek dođe a tko se smatra da ga ja mrzim nek ne dolazi,jer mislim da se gostoljubljivost Pegaza pokazala od 2000god pa do sada.Dogovor između pojedinaca o organizaciji Državnog prelazi van granica HZS-a i bilo kojih natječaja te ja zaista da ne bih bilo pucanja se povlačim i organizirat će mo uglavnom manifestacije i neslužbena natjecanja a lovci na bodove nek idu i organiziraju gdje žele,Pegaz će još nastojat i prominu registrirat i naravno širit i stvarat nove pilote u gradovima u kojima nema paraglidinga a ovo drugo me ne interesira,kuuuuužiš Romanjero,Hrga je hrabar i pametan dečko,ali korupcija je svuda oko nas pa tako i u Paraglidingu,ja samo mogu obećat da će ljudi koji dođu samo na običnu manifestaciju otići jako zadovoljni kao i do sada.
puno sreće u budućnosti