Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Prosla godina nije bila ljepa i mnoge stvari su se koturale lose i mada je novca i dobrih ljudi bilo oko mene ona definitivno nije bila moja godina! Nekoliko nesreca su se nanizale, nekoliko dobrih poslovnih poteza je promaseno sa moje strane! Kako je bila tako je i zavrsila! 28.12. na terenu gdi je bilo ljepo za letenje i dan je bio prekrasan u Bachu Austrija ekipa poznatih pilota je odlucila iskoristiit ljepi dan za jos koji let u samom kraju godine! Medju njima je bio i Verner glavni covijek Team 5. Covijek tezak preko mulijardu eura u svojoj ukupnoj imovini odlucio je baciti start sa novim tandemom i sa svojom novom curom koju je upoznao tik prije nesto vise od mjesec dana! Kretajuci se na start odlucili su se njih dvoje krenuti nesto manje strmim usponom! Kako je Verner bio u nesto boljoj kondiciji prije se i ispenjao na start! Krenuo je nakon sto je sebe rastovario pomoci svojoj putnici da se ispanje! U zao cas! Krenula je lavina nakupljenog vlaznog snijega i Verener je vidio je da je lavina krenula na njegovu putnicu! Ona je pogledala u lavinu koja je krenula ka njoj te u zelji da joj se makne sa puta lavini izgubila ravnotezu i pala! Kao sto to i prilici svakom casnom covjieku on je pohrlio ka njoj da joj pomogne i poceo je vuci a onda je lavina neumoljivo poklopila njega i nju! Teski i vlazni snijeg ih je prekrio u dubini od preko 3m i na ocigled njegovog sina i kcerke te nekolicine meni poznatih pilota iz Team5 pritiskom vecim od 3 tone ubio i njega i nju! 20ak metara dalje grupi ljudi i pilota koja je to gledala nije zafalila niti vlas sa glave. Nas PG svijet je izgubio dobrog letaca rekreativca i zaljubljenika u nas nebeski sport a ostatak svijeta jednog humanog i dobrog covjeka koji je bio u stanju svakome pomoci! jednom sam ga cekao na aerodromu u ZG kada je dosao prije nesto vise od dvije godine te povezao autom u Topusko! Prosijaku koji je bio bez noge i sa rukom u losem stanju na semaforu dao 100 eura. Osobno sam ga poznavao i nekoliko puta sa sa njime druzio i prijateljovao od dana kada je najavljeno da bi mogli otvoriti tvornicu za proizvodnju PG opreme u HR. Hvala mu na njegovom druzenju i na njegovoj dobroj i prijateljskoj dusi koja je bila otvorena prema svakome!

Strašno. I ja sam ga upoznao i njegovu djecu gore u Bachu. Team 5 je izgubio stvarnog velikog čovjeka, ali i pg svijet isto tako. Stvarno nevjerojatno.

To je ono kaj ja često velim:
"Kad te hoće, pregazit će te tramvaj doma u krevetu!"
Splet nesretnih okolnosti i svijet je siromašniji za još jednog divnog čovjeka.
RIP! :( :(

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap