gburazer je napisao/la:
Vizualna prezentacija nam je bila totalni fail, što vjerojatno ide prije svega mene kao direktora reprezentacije. Druge reprezentacije su imali majice sa svojim imenima i obilježjima, zastave, opremu sa simbolima sponzora i zemalja iz kojih dolaze, kombi s vozačem, punu reprezentaciju + team leadera + vozača, došli par dana ranije trenirati itd. itd. To je pitanje zrelosti reprezentacije, organizacije, a i financiranja. Gugi kaže da se njihov (srpski) tim u ovom obliku gradi od cca 2005., a kod nas je upravo u toku smjena generacija, pa tako to sada izgleda.
Glede vizuelne prezentacije i svega ostaloga najblaža riječ bila bi sramota.
Ne znam koliko je to tvoja krivica, ali ja sam duboko uvjeren da se nisi sjetio još i na majice zbog borbe do posljednjeg dana s odgovornima u HZS-u da se plati barem kotizacija i osiguranje, a imam dobar osjećaj da ćete se dobrano načekati da vam se refundiraju ostali troškovi.
Uostalom, iako se radi o reprezentaciji Hrvatske majice bi morali platiti iz vlastitog džepa.

Sramota je da se do zadnjega dana nije znalo koliko će ljudi ići i da ste na kraju otišli samo trojica. Sramota je da ste bili tamo kao reprezentacija Kazastana ili u najmanju ruku kao da ste pali s mjeseca (pogledajte fotke).Sramota je da su svi ostali timovi barem tri dana prije bili tamo i trenirali, sramota je....
Po mom mišljenju sve je to zbog kaotičnog stanja u Hzs-u gdje su se određeni drugovi odlično uhljebili, pa sad misle da su nedodirljivi i ne rade ništa.
Tu mislim na sve od samog vrha, pa do nižih struktura, a što najbolje ilustrira slućaj jednog pilota koji je došao po sportsku. Rečeno mu je da njegove sportske tamo nema, a da bi ju on potom slućajno zapazio u gomili neotvorenih koverti koje su već gotovo dva mjeseca ležale na stolu,
a da cijelo to vrijeme nikog savršeno nije zanimalo šta je u njima
Mi se volimo ponositi kako smo bolji od naših istočnih susjeda, ali vjerujete mi, s kim god sam razgovarao, stanje u njihovim zrakoplovnim organizacijama je daleko uređenije i u svakom pogledu daleko bolje od našeg.
Mislim da je krajnje vrijeme da dođe do nekih promjena .
Marković je otišao iz nogometa, vrijeme je da odu i neki iz HZS-a

A sada reprezentacija Kazastana, pardon Croatiastana
Još samo fali Borut u tanga gačicama.

Ukoliko se hitno nešto ne poduzme na Bjelašnicu bi mogli ići u ovom trendi vozilu grupe TNT, a vjerujem da bi u njihovoj cvječarnici mogli naći i adekvatne dresove s kojima bi nas dostojno prezentirali.

I na kraju što se tiče rezultata, niste ni vi bili toliko loši, prema tome koliko su svi ostali bili dobri.