Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Dana 11 i 12.8 održava se neformalna liga u preletu i liga u preciznom natjecanju na letjelištu Greda ili Svilaja,očekujemo vas u što većem broju.Zaboravih napomenut da je tad u tom periodu grad Sinj poprište tisuća stranaca i gostiju uoči velike gospe te da će tko bude zaista se moći dobro provest.Što se tiče smještaja tu je Kamp kod mene u domaćinstvu 35kn po osobi i apartmanski smještaj za koji se može dogovarati s vlasnikom restorana,i privatni smještaj po 70kn po osobi.kotizacija za prelete će biti 25kn u što je uključena obrada podataka a prijevoz će biti na sletištu i svatko plaća u dogovoru s vozačem,dal da ga kupi ili ne.

Vidimo se :)

Ja sam na Hvaru, možda dolutam.

Ja mogu jedino potpisat rastavu braka ako tada odem iz Malinske...
Sory Jere, drugi put. Bar sam ti iskren i ne brabonjam o nekim "neodgodivim obavezama"...
Želim ti čim više pilota i kilometara, te vrijeme za poželjeti...

VedranMRi je napisao/la:
Ja sam na Hvaru, možda dolutam.

Pa bilo bi lijepo,nisi daleko,,

Red Baron je napisao/la:
Ja mogu jedino potpisat rastavu braka ako tada odem iz Malinske...
Sory Jere, drugi put. Bar sam ti iskren i ne brabonjam o nekim "neodgodivim obavezama"...
Želim ti čim više pilota i kilometara, te vrijeme za poželjeti...

Hvala ti za želje al eto meni je žao što nećeš biti prisutan,ali ipak je family najvažnija,uživaj u Malinskoj

Detalji oko lige u preletima tj 6. Task Greda/Svilaja možete na http://liga.jastreb.org/

profa je napisao/la:
Detalji oko lige u preletima tj 6. Task Greda/Svilaja možete na http://liga.jastreb.org/

LIGA SE ODRŽAVA PREMA SADAŠNJOJ PROGNOZI IMAMO SUNČAN I STABILAN DAN,VJETAR ZA SAD SJEVERAC ŠTO ZNAČI START SVILAJA,TOČKA ĆE BITI POSTAVLJENA U PODNOŽJU PLANINE.
KOTIZACIJA ZA PIKAŠE JE 60KN A U TO IM JE UKLJUČEN PRIJEVOZ I OBROK U DOMAĆINSTVU NAKON NATJECANJA,XC PILOTI ĆE SE VOZITI PO CIJENI AKO ŽELE TAKOĐER 50KN TE IMAJU GRAH I PRIJEVOZ,A U PROTIVNO ZA 25 OBAVEZNIH PLAĆAJU OBRADU PODATAKA I GRAH U DOMAĆINSTVU.NAGRADE SLIJEDE NAKON ZAVRŠETKA NATJECANJA.

Ako netko želi na Gredu i Svilaju na ligu imam 2 mjesta u autu pa neka mi se javi na 092 214 8043 pa da podjelimo troškove.

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap