Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Jučer je se na Hruševcu okupila krema HR paraglidinga uz nedostatak još nekolicine pilota ali i ljudi! Neki su stjecali nova iskustva ali je to daleko više bilo razmjena znanja i popunjavanje gotovo zanemarivih pukotina u iskustvu! Nije samo bila letačka nego i ljudska elita te mi je bilo drago da sam se došao tamo i da sam na okupu vidio dobar dio ljudi koji su mi dragi i kao piloti ali posebno i kao ljudi! Nakon dulje vremena mada je bilo hladno i maglovito na Hruševcu osjećao sam se kao u dobra stara vremena kada je čini mi se sve bilo bolje i da sunce vječno sja! Ljepo i gotovo nevjerojatno je bilo vidjeti veliki broj pilota koji lete srcem a matematički precizno! Par pilota (za koje iskreno nisam očekivao)je pokazalo nevjerojatnu kordinaciju i sklad u startanju tandemom da sam ostao ushićen! Tko god da je okupio ove ljude taj dan odradio je nešto što me je diglo iz svih s(r)tanja ove najgore godine u mome životu! Dečki i cure hvala vam na jučerašnjem danu te se nadam da ću skupa sa ovom ekipom vidjeti i neke koji nisu jučer bili tamo a zauzimaju određena mjesta u mome srcu i mojoj letačkoj memoriji!

A sta je reci jel to bio neki miting ili okupljanje ili sta vec?

Pozz
Rocket scientist

tino je napisao/la:
A sta je reci jel to bio neki miting ili okupljanje ili sta vec?

Pozz
Rocket scientist

Tečaj (seminar) za instruktore i tandem pilote

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap