Roman Lavriv je napisao/la:
Pomalo romantično, kao podsjetnik na neke prošle dane, ali ipak dotiče srž ... pa ako se netko još sjeća zavoja pod Plešivicom, sira s češnjakom kod Martina, prvih ulazaka u bazu, letova (čak!) do Samobora (s Pleše ili Japa), zapijanja u lokalnim bircevima , znat će o čemu čovjek piše ...
Meni je to podsjetnik na prošle , sadašnje i buduće dane, jer ustvari mi je svaki let takav. Svaka baza mi je lijepa kao prva, svaki put nakon slijetanja u birtiju. Znam se jedino razjebati kad si zadam preveliki cilj pa iscurim putem, ali radim i na tome
Znaju mi se često nostalgičari (sad već pomalo i reumatičari) žaliti da nije to više to, da nema ekipe itd.
Ima ima, svega ima, samo nema VAS!!! Nama je i dalje vrhunski
Što se tiče tekmi za i protiv, mislim da su i jedni i drugi u pravu, tekme su daleko od prave biti paraglidinga ali bez njih nema napretka (barem ne tako brzog).
Osobno se ne volim natjecati (previše sam psihički nestabilan za toliku količinu stresa pa sam se uvijek znao nalokati i sjebati rezultat).Ali volim pratiti tekme i omjere snaga pilota/krila... Možda bi danas situacija bila drugačija, ko zna.
A kad smo kod navijanja za ženske, jebiga, Seiko je najbolji komad i navijam za nju

Valjda mi je zato svaka Janičina pobjeda sjela gorko-slatko, ono svaka čast ali brate mili......

Snijeg!