Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Poštaovani sudionici karavane XC LIGE 2015 najavljujemo TASK 3 koji će se održati ako vrijeme dozvoli na Raspadalici (ISTRA-BUZET) 09. ili 10. svibnja 2015., te TASK 4, opet se vračamo u Zagorje na Strahu 20., ili 21. ili 22.lipnja 2015.(većini natjecatelja nepoznati teren, zato će biti vrlo zanimljivo, a oganizator nudi još ponešto, detalji kasnije ) Naravno sve ovo bude ako bude dobro za letenje, a ak ne idemo gdje bude dobro.

Najava je objavljena puno ranije tako da možete planirati ostale aktivnosti.

Pozdrav od konspirativne grupe TRIO FANTASTIKUS tj. inicijatora :-D :-D :-D

Naravno prijave su već otvorene na http://www.jastreb.org/kalendar-xc-lige

super i hvala za ranu najavu :)

nego, za T4 se ne poklapaju datumi u postu i u kalendaru.
i jel greška ili namjerno da se planiraju taskovi radnim danima?

marin je napisao/la:
super i hvala za ranu najavu :)

nego, za T4 se ne poklapaju datumi u postu i u kalendaru.
i jel greška ili namjerno da se planiraju taskovi radnim danima?

Ispravljeno, hvala na upozorenju.

Poštovani organizatori,

Velika pohvala za organizaciju ovakovoga zbivanja na našem području time više što nekih službenih natjecanja ovakovog tipa nije do sada niti bilo. Uzevši u obzir da službenih natjecanja ove godine izgleda neće ni biti, pridobili ste veliki broj sudionika. Impresioniran sam brojem i vrstom sudionika. Svaka Vam dala.
Kao početnik u natjecanju susreo sam se sa puno nepoznanica, koje sam manje više uspio riješiti u hodu.
Za prvu tekmu sam bio totalno nespreman, došao sa puta, bez ukucanih točaka i rute. Moja krivnja 100%.
Na drugu sam došao više spreman i sve je izgledalo puno bolje.
Najveći problem koji sam imao na zadnjoj tekmi je to kaj nisam vidio kartu na kojoj je ucrtana trka, a kako nikad nisam letio na toj strani Ivke bio sam potpuno dezorijentiran.
Uređaj imam kakav imam i uviđam da trebam nešto ozbiljnije, no karta kao karta, nama (meni) početnicima bi puno značila. Znam da je na trkama, a bio sam ih na dosta u ulozi smetala, tečajca i organizatora, uvijek bila izvješena karta sa ucrtanom trkom.
Pa eto ako bih mogao zamoliti S3Kinga da uzmu i ovu moju sugestiju u razmatranje.

Unaprijed hvala i nastavite tako

Uzeto u obzir sve karte s točkama možete preuzeti na stranicama lige isto kao i točke, sve karte su KML formatu tako da ih svatko može skinuti i kod kuće ili na poslu isprintati, kad dođete na start da si iscrtate zadadatak. Isprintabna Karta s točkama na njoj nalazi se startu STRAHA i pokriveno je područje Zagorja

Jednostavno 2 puta kliknete na KML datoteku i u Google Earth ili Maps vam se otvori karta sa pripadajućim točkama.

Tablu na kojoj je karta Istarskih točaka za tekmu ću Vam ja posudit odnosno klub Tići:-)). Lp

Pozdravljeni bili!
Da li je izabran točan datum 3.taska?
9. il 10.
Znaš kako je... Treba biti precizan kad žicaš slobodan dan.

Konspirativna grupa zvana "Trio Fantastikus" je nakon vijećanja i razmatranja nama dostupnih prognostičkih modela došla do zaključka da ovaj vikend nije pogaodan za održavanje XC LIGE na Buzetu zbog sjevera, bila je u igri Ivka 3. put ali zbog prejakog vjetra i ona otpada, nedjelja na IVKI također kao opcija otpada zbog održavanja zrakoplovne manifestacije "Susreti za Rudija" u Gornjoj Stubici pa će zračni prostor iznad Zagorja biti zatvoren za slobodno letačke aktivnosti, zbog svega gore navedenog Task 3 prebacujemo za naredni vikend 16. ili 17. svibnja i to na Kalniku u sklopu tradicionalne paragliderske fešte zvane FOK, naravno ako vrijeme dopusti.

Pozdrav
Trio Fantastikus :-D

Prijave su otvorene na stranicama lige http://www.jastreb.org/kalendar-xc-lige

S obzirom da je službeno natjecanje FOK 15 otkazano, a predradnje za isto u određenoj mjeri poduzete, Feniks će osigurati kartu terena za brifing, a Notam je predan nadležnima I očekujemo potvrdu za 7000ft.
Vidimo se na Kalniku

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap