Pozdrav Danci,
- pokale, medalje je za sve do sada sluzbena organizirana DP davao HZS, kako je tekma nesluzbeno CRO DP i odrzava se van granica RH, HZS nije obavezan dati pokale ni medalje...
- tekma SER - SLO DP je FAI II tekma, za sve CRO takmicare koji ce imati vazecu sportsku dozvolu sa FAI markicom, organizator ce obracunavati bodove i na kraju takmicenja poslati rezultate na FAI za pridobivanje FAI bodova.
- Nagrade organizator dobija u vecini slucajeva od sponzora, nabavlja sam... podjela istih se vrsi med takmicarima koji ispunjavaju po FAI_ju uvjete da se prijave na tekmu
- za sve prijavljene CRO takmicare biti ce izracunato bodovanje za nesluzbeno CRO DP po kategorijama, Hrga je vec nesto predlagao u svom postu.. trebalo bi jos samo dodati klubsko RH...
- kotizacijom se krije trosak organizacije... do kraja svibnja ona iznosi 130 eur, potom 150 eur.
- kako u CRO ima dosta dilera opreme, apeliram da lako isti daju nagrade za nesluzbeno CRO DP koje ce organizator podjeliti za vrijeme podjele pehara, medalja, diploma... ja sam na zalost vec dogovorene sponzorske nagrade za tekmu u Buzetu otkazao (naviter - instrument, licence, majce, macpara - sjedalica, tomatosport, nekaj instrumentov, dva krila po izboru takmicara, termoveluri, majce)...nesto od tih bit ce podjeljeno na Lijaku...
- na vama je sada da se dogovorite ko ce preuzeti nabavu pokala, medalja, tiskati diplome, organizirati zicanje sponzora za nagrade...
LP Sinisa