Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Zadnji vikend u šestom mjesecu junu (lipanj) pozivam sve pilote koji žele isprobati opremu od proizvođača krila i PG opreme SWING te se informirati i vidjeti možda i kupiti tko ima para instrumente od Flyteca i od Braunigera. Istovremeno obe firme će dati nekim pilotima neke svoje proivode kao nagrade. Testival će se održati u Lici na terenima letećih medvjedića od Bijelopolja pa do Otočca! Jasno biti će sve ovisno i podložno trenutno meteo uvjetima na datume 26, 27 i 28. 06.. Ako meto uvjeti nisu za letenje po prognozi događanje će se pomaknuti tjedan dana kasnije! A ako letački uvjeti budu na nekom od trena letećih medvedića ok na tom terenu će se i održati testival. Ovime ćemo i podržati koliko toliko "našu" proizvodnju jer Swing dobar dio svojeg asortimana opreme šije kod nas u Karlovcu! Svi su dobro došli i sa dozvolama i bez dozvola jer ih nitko neće tražiti ali će se maksimalno voditi računa o sigurnosti kako pojedinačnih pilota tako i grupe pilota. Novina je što firme koje proizvode letačke instrumente prezentirati i svoje najnovije proizvode te sa njima i jedan za sada jedini SMART VARIO! ! Za svaku podrobniju informaciju i bitniji detealj slobodno se obratiti na moj privatni mail i na moj face profil te moj mobitel! Dobar vjetar i sigurno slijetanje svima koji lete na čemu god i na bilo kojem terenu

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap