Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Poštovane letačice i letači sudionici HR XC lige 2015 Trio Fantastikus ide na kratak zasluženi odmor, a stime i XC liga ima malu letnju pauzu do Kolibri Open 2015 na RG (TASK 5.), znači to je kraj kolovoza početak rujna 2015 kada nastavljamo sa karavanomm XC Lige. Tjekom ljeta primamo prijave za ogranizacije ostalih taskova na Tel: 092/1333565

Rezultati zadnjeg 4. Taska biti će objavljeni danas ili sutra.(ubi me ova vručina :dance: :beer: )

Za task 5 dođite spremni sa ukucanim točkama Zagorja u svoje uređaje (instrumente, tablete ili mobitele),kad dolazite na T5 bilo bi poželjno da očistite uređaje od prethodnih tekmi.

Pozdrav od konspirativne grupe TRIO FANTASTIKUS

Evo i rezultata HR XC lige 2015 TASK 4 Japetić na http://www.jastreb.org/kalendar-xc-lige ... ti-xc-lige

Pozdrav !
Ispravi me ako griješim ali i nakon žalbe nisi ispravio rezultate.
Profa, prvo si gledao i bodovao let za piku.
Sad gledaš dobar let a boduješ onaj od pike, u čem je problem?
Oba uređaja su mi potvrdili točke!

Hvala!

Reci u čemu je problem, imaš animaciju pa pogledaj detaljno zadatak i primjetit ćeš da si promašio startni cilindar i zato imaš minimum distance tj 4 km, BTW posebno sam pregledao tvoj track jedno 4-5 puta tako da tu nema dalnje rasprave. Jedino ako mi pošalješ backup traku sa drugog uređaja, pa da nju obradim .

Poslano! :ROFL:

Popodne će biti najvjerojatnije novi rezultati pošto je Ikare poslao čini mi se ispravnu traku.

PG Feniks je napravio predrezervaciju za prvi vikend u rujnu (6. ili 7.9.) jednu utrku HR XC lige. Ujedno je to termin održavanja Memorijala Zoran Ristovski. Naredni vikend su se predbilježili Istrijani jer je tad Dan grada Buzeta, Subotina, tartufijada i generalna Štala.

Eto imamo okviran plan za slijedeće 3 utrke, pa nekaj bude od toga.

Evo službeni rezultati su objavljeni na http://www.jastreb.org/kalendar-xc-lige ... ti-xc-lige

Dakle redoslijed Taskova poslije ljetnje pauze je slijedeći:

TASK 5 RAVNA GORA KOLIBRI OPEN zadnji vikend 8 mjesec organizator Kolibri

TASK 6 KALNIK Memorijal Zoran Ristovski prvi vikend 9 mjesec organizator Feniks

TASK 7 BUZET Dan grada Buzeta Subotina drugi vikend 9 mjesec organizator Tići

Dakle redoslijed Taskova poslije ljetnje pauze je slijedeći:

TASK 5 RAVNA GORA KOLIBRI OPEN zadnji vikend 8 mjesec organizator Kolibri

TASK 6 KALNIK Memorijal Zoran Ristovski prvi vikend 9 mjesec organizator Feniks

TASK 7 BUZET Dan grada Buzeta Subotina drugi vikend 9 mjesec organizator Tići[/quote]

Task 5 Ravna Gora Kolibri open nije zadnji vikend nego predzadnji 22/23 Kolovoz.
Tak si možete planirati,da nebude greške.
Lp.

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap