Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Poštovani sudionici XC LIGE 2015 došli smo do kraja igre i konačni rezultati su objavljeni na http://www.jastreb.org/hr/kalendar-xc-l ... ti-xc-lige .
Sada nam još slijedi podjela odličja po klasama krila dakle EN-B, EN-C, EN-D, te OVERALL i za KLUPSKI POREDAK.

Odličja ćemo podjeliti na završnoj fešti koja će se održati negdje sredinom 12. mjeseca (11. još nismo sigurni) i molio bi dobitnike odličja da si rezerviraju termin i da dođu na dodjelu odličja. Naravno na završnu feštu su pozvani svi koji su bar jednom sudjelovali na bilo kojem TASKU o vremenu i mjestu održavanja biti ćete obaviješteni putem vaših e-mail adresa navedenih u prijavi za XC ligu, vaš jedini zadatak je da nakon dobivene e-mail poruke o vrenemu i mjestu održavanja fešte potvrdite svoj dolazak također preko sistema za prijavu na TASK.

Pozdrav od konspirativne grupe
TRIO FANTASTIKUS

i vidimo se na fešti.

Ovaj puta bez trunčice sarkazma čestitam Letovcima, jer su ovi rezultati bez sumnje postignuti u sportskoj i fer borbi, :yup: :respekt:
ali od onog preciznog u Radoboju mi je još malo mučno i da se nisam prije ispisao iz kluba tada sigurno bi.

slika

Jednom sam sudjelovao da sam radio termiku! Jel' mogu da dojdam? :-D

Čestitke svima :respekt:
Stvarno su bile dobre tekme i vrijeme na nekima nas je fakat fenomenalno poslužilo :Yahoo!: :)

Nastavite po planu, al bez mene :beer:

Pohvale pobjednicima i organizatorima XC ljige! :yup:
Svako je po nešto naučio.
Družili se.
Naletili se i popravili satnicu.
Posebne čestitke Trgovec na razvaljotki moje C kategorije. :respekt:
:beer:

Ikare je napisao/la:
Pohvale pobjednicima i organizatorima XC ljige! :yup:
Svako je po nešto naučio.
Družili se.
Naletili se i popravili satnicu.
Posebne čestitke Trgovec na razvaljotki moje C kategorije. :respekt:
:beer:

Kad nema mačke... :-D
Čestitam svakako.

Molim sve sudionike HR XC LIGE da pregledaju svoje mailbox-ove te provjere i neželjenu poštu. jer su poruke išle iz sistema prijave, pa ih programi za pregled pošte mogu prepoznati kao spam.

Vidimo se u petak

LP
TRIO FANTASTIKUS

Pohvale svim učesnicima, posebno fantastičnom trojcu
na organizaciji i čestitam pobjednicima.

Ikare sorry na palcu dole, krivo sam stisnuo....

lp

badel

badel je napisao/la:
Ikare sorry na palcu dole, krivo sam stisnuo....

Stisni ga ponovno na tom istom postu i maknut će se.

Fala..

Odstisnuo sam......

lp

b.

Samo da napomenem da Joža Knez izvršava svoje obećanje dano na početku XC LIGE, dakle sveukupni pobjednik DAMIR HABEK dobiva janjca, dal pečenog u komadu rasječenog ili živog to je stvar dogovora izmeđ Jože i Damira, kako Joža kaže rok isporuke je ožujak 2016. pošto su mu svi ovogodišnji rezervirani za Božić i Novu godinu. Na dobitniku je da se javi Joži oko isporuke janjca.

:prvi: Habi u slast!!! :beer: :Bravo: !!!

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap