Alpen Cup T1
164 km 
!
Jučer nakon HR XC lige na Ivančici smo se Toni L. i ja uputili u Austriju. Nakon standardne procedure dolazak u kamp, smještaj, obilna večera te pozdravi sa starim prijateljima Mađarima pa ujutro doručak, prijava, prvi brifing i odlazak na start (Emberger Alm).
Na startu smo se počeli pripremati za trku a Tilen C. je u jednom trenutku rekao da je task postavljen i ima 170 km.

Prvo smo mislili da je to neoptimizirano ali ne trka je u duljini od 164 km. Neoptimizirana je iznosila 249 km.
Trka je krenula a nabrijaci su naravno odmah napravili veliku prednost te sam sljedečin 40 km letio gotovo sam na nepoznatom terenu u preskakivanju doline, jezera i kojekakvih gudura. Zatim sam imao VBI i to me je koštalo.
Toni je to puno bolje odradio i napravio 142 km. U cilj ih je došlo odprilike 30-ak nakon 5,5 sati

.
U međuvremenu dok sam čekao dolazak pilota u cilj "utopio" sam tugu u jednom mesnom doručku i paradajzu.
Kasnije smo doznali da je jedan (na Boomu) u jednoj guduri završio na drvetu i da ima slomljen nogu.
Toni se žali na bolove u leđima, nogama, glavi ukratko sve ga boli ( nije ni čudo nakon 7,5 sati letenja).
Nastavak slijedi...sutra.
P.S. Mesni doručak sam morao podebljati sa još pola kobasice.