Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Kad nema nasih, onda Napret Đuro i Marli !))

https://airtribune.com/europg2016/pilots

Baš neobično kako cijela SLO repka koja nastupa na EP uopće nije nastupila na njihovom državnom prošli tjedan. Vjerojatno si nisu mogli priuštiti da nakon (predobre tekme) Serbia, Slovenia, Lithuania, Macedonia Open 2016, budu u Kruševu još 2 tjedna, tj. do 20.08. kada završava Europsko.

R.

PS - na Airtribune stoji kako se od slovenaca na EP tekmaju:

1 Lara Leban (1011) Naviter, Adrenalin paragliding team, Triple seven Rook 2 Confirmed
2 Jost Napret (500) NAVITER I High Adventure Switzerland Enzo2 Confirmed
3 Tilen Ceglar (311) NAVITER | High Adventure Switzerland Enzo 2 Confirmed
4 Primoz Susa (1112) camp-gabrje.com, naviter.com, High Adventure Switzerland Enzo2 Confirmed
5 Jurij Vidic (211) Agring doo, Naviter, High Adventure Switzerland, Slovenian Paragliding Team, Air Vuisa enzo 2 Confirmed
6 Joze Molek (1721) High Adventure Switzerland, Slovenian Paragliding Team Boomerang10 Confirmed
7 Bojan Gabersek (217) AVTODELI GABERSEK enzo 2 Confirmed

...

Jedina Lara Leban bila na njihovom državnom i sad ide na EP.
Kako nitko od njih više nije aktualni SLO prvak, sigurno će biti zanimljivo vidjeti njihovu repku za sljedeću godinu...

Gledam i ne vjerujem. Donini dobio Task 1, od 89 km.
Mislim si tip je stvarno neunistiv, onda shvatim to mu je sin... Njega nema. Steta, ne sjecam se velikog natjecanja na kojem ga nije bilo.

2 zene u prvih 10.
Slovenci malo podbacili, najbolji Vidic tek 23.

Fukuoka isto, tek 126.
http://european2016.flymaster.net/results/

Ratko je napisao/la:
Baš neobično kako cijela SLO repka koja nastupa na EP uopće nije nastupila na njihovom državnom prošli tjedan. Vjerojatno si nisu mogli priuštiti da nakon (predobre tekme) Serbia, Slovenia, Lithuania, Macedonia Open 2016, budu u Kruševu još 2 tjedna, tj. do 20.08. kada završava Europsko.

Pričali smo s Đurom (Juri Vidic, inače potencijalni HR reprezentativac, ukoliko im prepustimo Jasnu i pola Isre) i veli on da bi još našli fizičku motivaciju te energiju za 3 tjedna tekmanja, ali mentalna motivacija posustaje. Potpuno ga razumijem. Na EP i SP i Superfinalima PWC kupa leti se 2 tjedna. Može biti i 10 utrka. Uz to još 4 ili više na DP i sve skupa je puno previše. 2005. sam bio na našem DP u Istri, pa s jednim danom odmora na Slo DP u Kobaridu. Bile su ukupno 13 tekmi, 6 + 7 ili obrnuto više se ne sjećam, ali znam da sam bio nakon toga toliko blaziran letenjem da nisam opremi prismrdio mjesec dana. Slo repka ozbiljno negoduje na takav raspored natjecanja.

Organizatori natjecanja bi trebali bacit oko na kalendar, jer ispada da su sva natjecanja u 2-3 tjedna u istom mjesecu.
Slovenci su imali DP tjedan prije EP, stoga njihovi top piloti nisu mogli nastupiti na nacionalnom prvenstvu.
Uglavnom, peti, šesti i deveti mjesec su ostali bez kvalitetnih natjecanja jer sve se zguralo u 8.

Sta bi tek bilo da smo imali HR open:-)). Lp

jrabic je napisao/la:
Sta bi tek bilo da smo imali HR open:-)). Lp

Ništa!

Pobjednik task 2 Evropskog je Primož Suša, a Đuro je 10. Felix Rodrigez je voduo utrku, ali ih je Suša prepišao desetoricu u samom finišu. Bravo za susjede!
http://european2016.flymaster.net/results/t_1_2_1.htm?ts=160811184038

@ Ratko:
Lara je bila na SSLM.

@ Toni:
Ja sam Igora pitao kad ćemo napraviti transfer Đuro-Jasna! Čak smo mi i u znak dobre volje dali Sinišu T. kao predujam... ali :sorry:.

Đuro drži 6. poziciju nakon 3 utrke. Samo gasss

Slo team na 3 mjestu ukupono, po meni imaju realne šanse bit i na prvom mjestu.
Navijamo

Jučer Cegi 2., a Đuro 10. Sad Tilen drži 5. mjesto, a Đuro 6. poziciju ukupnog poretka nakon 5 taskova. Jebenica! Samo gasss

Nakon 6. taska Cigi je ukupno 4. i zaostaje za drugoplasiranim samo tri boda :Yahoo!:!
Bori se za postolje :good: .

Tilen je nakon 7. taska drugi, a Đuro 7.
Kuriozitet je 7. utrke da je pobijedila žena, Klaudia Bulgakow. Ne pamtim kad je žena pobijedila na ikojoj utrci. I da pobjeda nije tek tako govori njeno 3. najbrže vrijeme (radi se o 13 sekundi) i najveći leading points koje je Klaudia osvojila. Zbilja nesvakidašnje. Klaudia je letila odlično i na prethodnoj utrci u Kruševu, gdje je osvojila 5.mjesto overall. Imali samo 4 utrke i sa još 7 novih na EP to je 11 utrka za redom. Kapa do poda za taj natjecateljski ritam i rezultat.

Stvarno ludo vrijeme i lude tekme..

Al zanimljivo mi je da se maskota/kamerman/legenda Phillipe počeo tekmat ?!?

Task 7 = 23 0287 Philippe BROERS ?))

Očito je odlučio naplatiti višegodišnje iskustvo trolanja po PWCu, jer su mu vjerojatno starci začepili pipu za jebivetranje ;)

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14034732_1747279612211400_2371294137748152586_n.jpg?oh=4fbcd69c8cd4d906a4ce5ffebfac306e&oe=58568EE4

Jedva jedvice!

Tilen uzeo drugo mjesto, a Đuro 5. mjesto! Scaka im dala... sitno za pivu!

Kolk sam ja pratio tekmu prvo vreme je imo Suša...nije pa uletio u ciljni cilinder... izgleda da je imo nekih problema sa krilom pošto je naglo izgubio visinu...pogledajte njegov igc zapis...nadam se da je s njim sve uredu...

LP Sinisa

p.s. upravo pročitao današnji izvještaj..Suša imo frontalac..potom kravato i zbog nerešljive sitvacije i male visine aktiviro rezervu...s njim sve OK..jedino propustio priliku da bude dvakratni pobjednik dnevnih dirki...

Suša opet pobijedio u današnjoj utrci task 9.
Tilen na 4.mjestu sa samo jednim bodom iza 3.plasiranog i 5 bodova iza drugo plasiranog. Đuro na 5.mjestu. Volim te momke i drago mi je što mogu letit s njima.

Tilen pop..usio 3. mj. za 1 BOD !?! :dash:
I onda ti reci da bod nije BOD ;)

Svaka cast i Tilenu i Đuri i svima na borbenosti i na rezultatima :Yahoo!: Ovakav nivo tekmanja nije normalan.. bar ne tolko vremena zaredom..

Prvih dosta tekmovalaca unutar 15 bodova :shock: !?

BAs me zanima dal im se zgadilo tekmanje posle tolko letenja ili su se navukli, pa ce sad svaki dan lovit krilo prije nego kaj izlaze iz kuce 8)

Nenormalno.. :respekt:

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap