Franco je napisao/la:
La commedia e finita !
Je, završilo je. Najjače Paramajmunovo do sad. Usudio bih se reći da je PM od jučer prerastao lokalnu šaradu paraglidera i postao institucija. Naravno zahvaljujući svima vam drage kolege koji reovito posjećujete naš mali karneval u korizmeno vrijeme. Kaj možemo kad smo nevjernici, zgubidani, jalnuški diletanti i prodane duše.
Franco je napisao/la:
Moj dječačić Niviuk piloto

Dječaćić Niviuk pilotić na Team 5 krilu. Izacite uljeza

Franco je napisao/la:
Da bi bilo malo veselije pobrinuo se , tko bi drugi nego Bruno.
Nisam imao pojma da je to Bruno. Evo Bruno, da si ostao na prvoj veziji, u kojoj si me molio krilo da se spustiš sa Sljemena, na bi ti se ovo dogodilo, jer bi ti dao provjereno i sigurno krilo za spuštanje sa Sljemena - Ozone Octan. Ovako ćeš morati ćašćavati cijelu ovu godinu svakog pilota kojeg sretneš za šankom da te ne ubije šalama i pošalicama na račun turbopropelerske nezgode. Još kad ovo vide u Agenciji za civilno zrakopolovstvo i dojave inspektoru Vodanoviću u susjednu Agenciju
Franco je napisao/la:
Sve u svemu kao što vidite bilo je zabavno, a i letjelo se nešto.
Svaka čast organizatorima i već se veselimo PM iduće godine.

Hvala Franco! Trudit ćemo se da slijedeće PM organiziramo još bolje, pa da Bruno odleti od prve, bez unfala.
Ne bih reko da se odletilo ponešto. Naime, u 3 kamionske ture (možda bi bile i 4 da se kazaljka za gorivo nije zaglavila u pozitivnom položaju) odveženo je cca. 3 puta po 30 pilota do donje stanice žičare, a valjda su i medvednički strojari žicom uspeli jednako toliko pilotkinja i pilota do vrha. Uz još nešto prijevoza u vlastitom aranžmanu usudio bih se napisati da je bilo preko 100 letova. Moraš priznati da je to respektabilna brojka za bilo koje natjecanje/okupljanje kod nas. Osim ParaJapetića i ParaLiča ne mogu se sjetiti druge manifestacije s tolikoim brojem letača koja se održava svake godine.
Jednino što je bilo primjetno, a što je konstanta, a na što nemamo baš nikakvog utjecaja, a što nas više niti ne čudi, i što nas ne veseli, a sad već ostavlja rezigniranima je izostanak predstavnika Istarske i Primorsko-goranske županije. Riječke, najbolje su čke-čke, vole svoje dečke i daju meni pi.ke, pi.ke...

Paramajmunova ne bi bilo bez velike podrške i pomoći Općine Bistra i naravno našeg dragog entuzijasta i uzgajivača glistnjaka Radoslava Eršega - Cobre!