Board Index » Letenje » Događanja i natjecanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Na natjecanju Bright open u Australiji odrađene su 4 uspješne utrke. U konačnici, u serijskoj klasi, potpuna dominacija pilota na Ozone Mantra M3 krilima koji su uzeli sva tri prva mjesta. Čestitke svoj trojici pilota: Dave Gibbs (1st), Ben Kovco (2nd) i JJ Bastion (3rd).

Čestitka ide i Geoff Wongu koji je osvojio drugo mjesto u otvorenoj klasi letjevši R09. Šteta što mu nije stigla R10 na vrijeme;-)

Cjelokupni rezultati Bright Open: rezultati

Mantra M3 nastavlja dokazivati svoje vodstvo u serijskoj klasi pobjedničkom kombinacijom neusporedivih performansi, udobnosti i okretnosti. Nakon što nastrpljivi piloti počnu dobivati nova R10 krila u slijedećih nekoliko tjedana očekujemo da ova sezona bude puna Ozone Competition novosti. Zato pratite daljnje izvještaje sretnih Ozone pilota.

PS: samo da Žacu bude srce na mjestu, ovo je prenešeno sa Ozone news i prilagođeno hrvatskom štiocu. Ima, nećeš vjerovat Žac, i onih koji ne poznaju engleski jezik bilo u govoru ili u pismu.

toni je napisao/la:
Ima, nećeš vjerovat Žac, i onih koji ne poznaju engleski jezik bilo u govoru ili u pismu.

Ubi me ako se sjećam čime sam ovo bio zaslužio. Istina je da nemam puno motiva prevoditi pg vijesti s engleskog kao ti - tebi je to ipak usput i reklama (i to je ok).

CloudWalker je napisao/la:
toni je napisao/la:
Ima, nećeš vjerovat Žac, i onih koji ne poznaju engleski jezik bilo u govoru ili u pismu.

Ubi me ako se sjećam čime sam ovo bio zaslužio. Istina je da nemam puno motiva prevoditi pg vijesti s engleskog kao ti - tebi je to ipak usput i reklama (i to je ok).

To je mala šala, ono pustimo šalu na stranu svijeta :-P Jedino kaj ne volim keljite ove šarene smajlije, pa ispadne da sam ozbiljan.

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap