»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: pon 20 tra, 2026 3:17.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 18 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: jedan video
PostPostano: pon 25 sij, 2010 9:30 
Offline     DHV 1-2

Član od: pet 28 kol, 2009 8:21
Dao Palac gore: : 232 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 184 / Palac dolje: : 1
ne znam dal je vec bilo, ali meni preodlican! :Yahoo!:

Vrh

Naslov: Re: jedan video
PostPostano: pon 25 sij, 2010 19:06 
Offline     DHV 2

Član od: ned 13 pro, 2009 17:21
Dao Palac gore: : 32 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 64 / Palac dolje: : 5
Evo ti jedan ženski :)

1 Palac gore: : Danči    
Vrh

PostPostano: pon 25 sij, 2010 19:39 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Aj što su babe, ali još nikada nisam vidio ovako dobro smontiran video!!! :respekt: :respekt: :respekt:

Osim toga, kadrovi su do jaja, oni kukci, magarac, pa deve...

U 4 minute kompletno putovanje sa odličnim snimkama...

Baš mi je dobar!

Vrh

PostPostano: uto 26 sij, 2010 8:42 
Offline     DHV 1-2

Član od: pet 28 kol, 2009 8:21
Dao Palac gore: : 232 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 184 / Palac dolje: : 1
odlican! :Bravo:

Vrh

PostPostano: uto 26 sij, 2010 10:03 
Offline     DHV 2

Član od: sri 26 kol, 2009 12:55
Dao Palac gore: : 108 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 18 / Palac dolje: : 0
K vragu!!!!
Zbog ovakvih filmova sam se i navukao na letenje.

Vrh

PostPostano: uto 26 sij, 2010 10:35 
Offline     DHV 2-3

marko je napisao/la:
K vragu!!!!

Dovoljno je da pomisliš kako je to ZAISTA izgledalo. (Nažalost (ili na sreću) godine ti ne dozvoljavaju da imaš objektivan pogled)
Naime,

4 (četiri) babe na hrpi!!!
Pa zar misliš da su onoliko puta stajali pored ceste radi snimanja. Moš mislit!

Prvo se jednoj piški, a lijepo je rečeno da nema stajanja dok se ne prijeđe ovo govno od pustinje jer će nam klima riknut. Normalno, prođe 5 km i puštaj vruć zrak unutra. Naravno, treba pronać i žbun usred pustinje. E, sad je drugoj vruće, pa se skinula da se malo sunča dok prva piški. E, ona treća baš sad mora osušit veš, jer ima dosta vremena dok se ova druga sunča. To što je prva završila sa piškenjem, nema veze jer joj je sad dosadno i malo bi vozila kamion. Ekipa logističara i snimatelja, očigledno muška, iznervirana vrućinom i šarafljenjem po klimi iznervirano daje babi vilan u ruke. Naravno, sad tek slijedi problem. E, ja bih baš sad malo gledala one ruševine. E, daj da slikam ove male slatke crnce. E, ja bih jahala na devi, pa nemreš s motorom na leđima; pa kaj, nedam mi se sad skidat to čudo. E, daj ubij onu odvratnu bubetinu, ući će mi u majicu. 20 km dalje opet zgodno zaustavljanje. Zviiiiiz u trgovinu - to što nema što da se kupi usred nedođije, opet, nema veze. Za to vrijeme ekipa ima vremena ispuhavat pijesak iz kamera i vlastitih guzica. Putovanje bi trajalo godinama da, srećom, oprema, mahom privatna, ipak na kraju nije riknula na ponovno oduševljenje muškog dijela i - snimilo se što se snimilo.
Epilog
Bilo nam je krasno, letjele smo iznad predivnih pješčanih brežuljaka koje domaći nazivaju dinama. Ono, vidjele smo ogavne bubetine i jahali smo na devama. Bio je i jedan magarac, pa smo se baš nasmijale, hi, hi, hi, kužiš. U lokalnom dućkasu ima, ono, super jeftinih krpica, ali nema broja, bed. Sunce je, ono, predivno i kad se skineš nije tak vruće, a pocrniš za čas, ono, totalno. Kad bi nam postalo jako vruće (dečki nam nisu dali da palimo klimu dok je neka od nas morala na piškenje, moroni), onda smo išle odletit 2-3 minute da se malo rashladimo, a dečki su nam pripremili motore, pakirali krila i sve. Dečki, ono, fakat, uopće nisu bili zabavni. Stalno su nešto prčkali po motorima i kukali zbog kamera i pijeska u glupim lagerima, a baš je ispo krasan film. Na kraju su ispali super jer su nam dali da kao glazbena podloga bude Šakira, mrak.

Trebam li opoisivati muško viđenje ovog predivnog izleta?
Ništa na ovom svijetu nije onako kako se čini na prvi pogled.

Vrh

PostPostano: uto 26 sij, 2010 12:07 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 7:35
Dao Palac gore: : 553 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 460 / Palac dolje: : 1
Super je ovaj žemski video :Bravo:. Uz pregršt drugih odličan mi je onaj zadnji "E.T. hommage" kadar s mjesecom u pozadini :).

Vrh

PostPostano: uto 26 sij, 2010 14:05 
Offline     DHV 2

Box je napisao/la:
marko je napisao/la:
K vragu!!!!

Dovoljno je da pomisliš kako je to ZAISTA izgledalo. (Nažalost (ili na sreću) godine ti ne dozvoljavaju da imaš objektivan pogled)
Naime,

4 (četiri) babe na hrpi!!!
Pa zar misliš da su onoliko puta stajali pored ceste radi snimanja. Moš mislit!

Prvo se jednoj piški, a lijepo je rečeno da nema stajanja dok se ne prijeđe ovo govno od pustinje jer će nam klima riknut. Normalno, prođe 5 km i puštaj vruć zrak unutra. Naravno, treba pronać i žbun usred pustinje. E, sad je drugoj vruće, pa se skinula da se malo sunča dok prva piški. E, ona treća baš sad mora osušit veš, jer ima dosta vremena dok se ova druga sunča. To što je prva završila sa piškenjem, nema veze jer joj je sad dosadno i malo bi vozila kamion. Ekipa logističara i snimatelja, očigledno muška, iznervirana vrućinom i šarafljenjem po klimi iznervirano daje babi vilan u ruke. Naravno, sad tek slijedi problem. E, ja bih baš sad malo gledala one ruševine. E, daj da slikam ove male slatke crnce. E, ja bih jahala na devi, pa nemreš s motorom na leđima; pa kaj, nedam mi se sad skidat to čudo. E, daj ubij onu odvratnu bubetinu, ući će mi u majicu. 20 km dalje opet zgodno zaustavljanje. Zviiiiiz u trgovinu - to što nema što da se kupi usred nedođije, opet, nema veze. Za to vrijeme ekipa ima vremena ispuhavat pijesak iz kamera i vlastitih guzica. Putovanje bi trajalo godinama da, srećom, oprema, mahom privatna, ipak na kraju nije riknula na ponovno oduševljenje muškog dijela i - snimilo se što se snimilo.
Epilog
Bilo nam je krasno, letjele smo iznad predivnih pješčanih brežuljaka koje domaći nazivaju dinama. Ono, vidjele smo ogavne bubetine i jahali smo na devama. Bio je i jedan magarac, pa smo se baš nasmijale, hi, hi, hi, kužiš. U lokalnom dućkasu ima, ono, super jeftinih krpica, ali nema broja, bed. Sunce je, ono, predivno i kad se skineš nije tak vruće, a pocrniš za čas, ono, totalno. Kad bi nam postalo jako vruće (dečki nam nisu dali da palimo klimu dok je neka od nas morala na piškenje, moroni), onda smo išle odletit 2-3 minute da se malo rashladimo, a dečki su nam pripremili motore, pakirali krila i sve. Dečki, ono, fakat, uopće nisu bili zabavni. Stalno su nešto prčkali po motorima i kukali zbog kamera i pijeska u glupim lagerima, a baš je ispo krasan film. Na kraju su ispali super jer su nam dali da kao glazbena podloga bude Šakira, mrak.

Trebam li opoisivati muško viđenje ovog predivnog izleta?
Ništa na ovom svijetu nije onako kako se čini na prvi pogled.

Dobro si ovo složio i ima istine u svemu tome ali....
Piši što god hočeš ali film je zakon, a jedna je čak dotaknula elisu u jednom kadru :beer: . A shoping i ostale ludorije..... A šta se može, da u hrvatskoj ima još 500 registriranih pilota-žena onda ne bi pisao tako jer bi imale većinu na forumu pa bi one tebe popljuvale ;) .

Vrh

PostPostano: sri 27 sij, 2010 15:45 
Offline     DHV 2-3

marko je napisao/la:
Piši što god hočeš ali film je zakon, a jedna je čak dotaknula elisu u jednom kadru :beer: . A shoping i ostale ludorije..... A šta se može, da u hrvatskoj ima još 500 registriranih pilota-žena onda ne bi pisao tako jer bi imale većinu na forumu pa bi one tebe popljuvale ;) .

Ne, ne, ne, ... mislim da su žene niža bića i da si ti ustvari prokleti ljubitelj žena i da voliš da te iskorištavaju materijalno i psihički. A kad ih vidim u zraku odmah sam u panici i pokušavam pobjeć što dalje. U životu se zalažem da ih ima što manje i da se vežu lancem od 1,5 m u kuhinju. Letenje nikako nije za njih, a najmanje motorno letenje i trebalo bi zabranit da bobivaju dozvole za to.

Vrh

PostPostano: sri 27 sij, 2010 18:10 
Offline     DHV 1

Član od: ned 01 stu, 2009 8:50
Dao Palac gore: : 8 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 5 / Palac dolje: : 0
:respekt:

Vrh

PostPostano: sri 27 sij, 2010 20:32 
Offline     DHV 1-2

Član od: uto 01 ruj, 2009 12:02
Dao Palac gore: : 141 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 43 / Palac dolje: : 0
Box je napisao/la:
marko je napisao/la:

Ne, ne, ne, ... mislim da su žene niža bića i da si ti ustvari prokleti ljubitelj žena i da voliš da te iskorištavaju materijalno i psihički. A kad ih vidim u zraku odmah sam u panici i pokušavam pobjeć što dalje. U životu se zalažem da ih ima što manje i da se vežu lancem od 1,5 m u kuhinju. Letenje nikako nije za njih, a najmanje motorno letenje i trebalo bi zabranit da bobivaju dozvole za to.

Obzirom na navedeno, imam pitanje.
U ovogodišnjem planu mi je kupovina mountain glidera i ARRIBA mi je u užem izboru.
Da li ti vjera dozvoljava prodaju glidera ženama ili ćeš me preporučiti nekom drugom Skywalk dileru ili ti čak i to vjera ne dozvoljava.

Vrh

PostPostano: ned 31 sij, 2010 0:01 
Offline     DHV 2-3

darinka je napisao/la:
Da li ti vjera dozvoljava prodaju glidera ženama ili ćeš me preporučiti nekom drugom Skywalk dileru ili ti čak i to vjera ne dozvoljava.

Ma pusti, vidiš da me Marko napao ko los u proljeće. Bit će da mu je prošao topli vjetrić kroz uši pa ne kuži humor. :-o
Mislio sam mu reći da pročita prvi post ispod objavljenog filmića, ali ostavit ću ga da grčevito obrani čast svih dama na pravi viteško-letački način.

Da ostanem dosljedan sebi odgovorio bih ti šaljivo, ali sad mi više nije ćef.
Eto, do Markovog posta ja bih rekao da možeš kupiti krilo kod mene ako dokažeš da si žensko koja redovito brije brkove, ali ovako odgovorit ću ti poput Voje: Carice moja, kod mene će ti biti najjeftinije i dobit ćeš cijenu koju nitko ne može dobiti. To će biti naša tajna i ako nekome to kažeš onda mi više nisi prijatelj i sve će ti biti jednako skupo kao i svakom drugom. Uz to dat ću ti odgodu plaćanja od 9 mjeseci, pa da vidimo hoće li biti muško ili žensko. :good:

Jel sam još uvijek u užem izboru ili sam pretjerao? :oops:

Vrh

PostPostano: ned 31 sij, 2010 14:48 
Offline     DHV 2

Box je napisao/la:
darinka je napisao/la:

Ma pusti, vidiš da me Marko napao ko los u proljeće. Bit će da mu je prošao topli vjetrić kroz uši pa ne kuži humor. :-o
Mislio sam mu reći da pročita prvi post ispod objavljenog filmića, ali ostavit ću ga da grčevito obrani čast svih dama na pravi viteško-letački način.

Da ostanem dosljedan sebi odgovorio bih ti šaljivo, ali sad mi više nije ćef.
Eto, do Markovog posta ja bih rekao da možeš kupiti krilo kod mene ako dokažeš da si žensko koja redovito brije brkove, ali ovako odgovorit ću ti poput Voje: Carice moja, kod mene će ti biti najjeftinije i dobit ćeš cijenu koju nitko ne može dobiti. To će biti naša tajna i ako nekome to kažeš onda mi više nisi prijatelj i sve će ti biti jednako skupo kao i svakom drugom. Uz to dat ću ti odgodu plaćanja od 9 mjeseci, pa da vidimo hoće li biti muško ili žensko. :good:

Jel sam još uvijek u užem izboru ili sam pretjerao? :oops:

Baš sam zloćko zločesti i k tome još i priglup pa ništ ne kužim.
8) 8)

Pa tko mi je kriv kad se natječem sa Jerryjem Seinfeldom u pisanju postova pomalo šaljivih tonova.

Vrh

PostPostano: ned 31 sij, 2010 15:32 
Offline     DHV 1-2

Član od: uto 01 ruj, 2009 12:02
Dao Palac gore: : 141 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 43 / Palac dolje: : 0
Jel sam još uvijek u užem izboru ili sam pretjerao? :oops:[/quote]

eto, to sam htela pročitati
kaj bi rekli kod nas u zagorju z dreka si se zvlekel

Vrh

PostPostano: ned 31 sij, 2010 16:55 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
Box je napisao/la:
Aj što su babe, ali još nikada nisam vidio ovako dobro smontiran video!!! :respekt: :respekt: :respekt:

Osim toga, kadrovi su do jaja, oni kukci, magarac, pa deve...

...

Ne samo što je dobro smontiran, već je prevashodno dobro izrežiran. Očito porfesionalan uradak sa glavom, sredinom i repom od prvog do posljednjeg kadra.
Te 4 minute su rezultat barem 40 sati ''sirovog'' materijala... ... i tko zna koliko sati namješanja i objašnjavanja...
Uostalom, Box, znaš i sam kak' to ide... lijepo si opisao atmosferu sa ''seta''
No svaka čast!!! :respekt:

Vrh

PostPostano: pon 01 vel, 2010 14:36 
Offline     DHV 2-3

darinka je napisao/la:
eto, to sam htela pročitati

U životu je važno da dame čuju (pročitaju) uvijek točno ono što žele! ;) :mocking:

Vrh

PostPostano: uto 02 vel, 2010 7:46 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Prekrasne panorame!

Ipak, pomalo sam razočaran. Umjesto da ljute pičke lete ljute pile, bar se tako predstavljaju (voze enduro motor, teški kamion, šminkaju se u pustinji na retrovizor, vjerojatno piju neku tunišku rakiještaru, puše i piju...), one lete neke jedinice i to mlohavo.

PS: Darinka, oš' probat Ozone Swift? To je prava pila za takvu pucu :-D

Vrh

PostPostano: uto 02 vel, 2010 8:21 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 11:37
Dao Palac gore: : 31 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 315 / Palac dolje: : 1
darinka je napisao/la:
Obzirom na navedeno, imam pitanje.
U ovogodišnjem planu mi je kupovina mountain glidera i ARRIBA mi je u užem izboru.

Jooj teta padobranka.. kaj ti muž zna da kupuješ novu krpu ?))

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 18 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: