U Nedjelju se u Mostaru letilo na veliko, 15ak pilota iz BiH šaralo je nebo iznad Planinice. Ulazilo se u baze, jedrilo, roštiljalo i zezalo. Na samom kraju dana imali smo u planu za kraj baciti curionu svi skupa. Prva grupa od 10ok ljudi polijeće sa zapada i nalazi široko dizanje iznad istočne padine. Nas trojica posljednjih i jedan tandem nisu bili te sreće tako da smo nakon polijetanja po lijevom boku završili u jakom nisponom i morali slijetati vanterenski. Snimak je napravio Fiko iz Sarajeva, na njemu se vidi šema za slijetanje u slučaju nužde odnosno ako nemate dovoljno visine da preskočite dalekovode i dobacite do sletišta. Svi oni koji su letili u Mostaru znat će o čemu je riječ a za one koji će nas tek posjetiti bi moglo biti korisno. http://www.youtube.com/watch?v=Tf1s4yTsXco LP Alba
gburazer
Svaka mu čast na slijetanju, pred kraj je bilo baš tijesno Ja sam slušo kako su mi rekli, kad si 50m ispod starta kreni preskakat dalekovode da ne bi bilo .. Planinica je prva liga, letili smo je 2.5.
Roman Lavriv
Lijepo. To se inače leti kroz taj usjek, ili sam krivo zaključio? Pozz ekipi
Mario
Kroz usjek kad moraš, a inače ide visoko iznad padine koja je sa lijeve strane kamermana...
Copyright 2008 - Powered By phpbb Broadcasting World Wap