Board Index » Letenje » Foto i video
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Epsko slobodnoletačko planinarenje!!!!!!!!!!!! Našao a di drugdje nego na Svjeckom pg forumu.
:ave: :ave: :respekt:
Apsolutno prejako!!!

Mrakača. Baš me zanimalo kada ću naletit na dobar pg video s glazbenom podlogom iz avatara (koja je zmišljena za to). Malo fali dodatna kamera, tj. kadrovi krila i pilota s onim stjenčurama u pozadini.

Savršeno!!! Kad netko pita zašto letiš?....Treba mu ovo pokazat :)

Pa što je ovo, kakvi su to svijetovi....?!
Predivno !
Sretan sam što letim !!!

P.S. Samo, onaj prelaz na početku filma, to mi nekako klisko i usko, garant bi debeli Slavonac pao u taj bunar... :O:

Još jednom, ovo je remek djelo !!!

Nemam riječi sa opišem svoje stanje nakon gledanja ovoga videa.

hvala na objavljivanju, uljepša mi ovaj tmuran dan

Nema šta ko Tribalj :-D a i kamera je vrhunska.
Pozdrav Svima Vedran

Mario RI je napisao/la:

Pa da ti onda kaže:
Jes ti lud! Ma vidi one špice i sve one stijene. To ti može zapet za špage i poderat platno. A ono preko glečera?! Pa vi niste normalni! Pa šta da te tamo odnese i da te spusti usred toga?! Nema ti spasa! A gore hladno da se smrzneš... i još letiš... A šta ako se ukočiš od zime i ne možeš upravljati?! Pa koliko uopće to traje? Džizus! Šta ak se na kraju izgubiš?
Još gore moraš i hodat i pazit da ne padneš.
A žičara do gore sigurno košta preko 100 kuna, a to nedam sa sav onaj užas.

blago letacima jer njihovo je kraljevstvo nebesko...
Ajjmmeee!!

Super, odlično..
Prošli tjedan slovenci Klemen Hančič i Jože Poje poletjeli sa Mont Blanc du Tacul. Plan je bio poletjeti sa Mont Blanca ali su odustali od uspona na sam vrh zbog objektivnih razloga. u svakom slučaju hvale vrijedan podvig

Ima još jedan tip koji se vrzmao po stijenama...heheee
aj ga nađite.... :-D

Bio ja ovo ljeto na mt.blancu....ali nije bilo mjesta u autu za krilo :no:
Želja mi bila otić sa krilom, ali nas je na kraju išlo više nego planirano, pa niš od toga. Ali kad sam vidio 3 tandema kako startaju sa zadnjeg sedla pred vrh, reko jebeš penjanje....druge godine ide krilo samnom, makar ne uzeo za jest i pit!

Box je napisao/la:
Mario RI je napisao/la:

Pa da ti onda kaže:
Jes ti lud! Ma vidi one špice i sve one stijene. To ti može zapet za špage i poderat platno. A ono preko glečera?! Pa vi niste normalni! Pa šta da te tamo odnese i da te spusti usred toga?! Nema ti spasa! A gore hladno da se smrzneš... i još letiš... A šta ako se ukočiš od zime i ne možeš upravljati?! Pa koliko uopće to traje? Džizus! Šta ak se na kraju izgubiš?
Još gore moraš i hodat i pazit da ne padneš.
A žičara do gore sigurno košta preko 100 kuna, a to nedam sa sav onaj užas.

Ma imaš pravo...bolje sjedit doma pred TV-jom i buljit u bigbrothertalentiitraženjezvijezda! A možda na pivo.dve-tri-četir pred marketom je isto bolje, onda doć doma izmlatit ženu i djecu i na spavanac...i svi sigurni i "sretni" :-D

Box je napisao/la:
...A žičara do gore sigurno košta preko 100 kuna, a to nedam sa sav onaj užas.

....hehehe....žičara u 1 smjeru 37€, a povratna 41€.... možda bolje uzet odma povratnu...za svaki slučaj ako nemoš s krilom dole :-D

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap