Epsko slobodnoletačko planinarenje!!!!!!!!!!!! Našao a di drugdje nego na Svjeckom pg forumu. Apsolutno prejako!!!
Danči
Mrakača. Baš me zanimalo kada ću naletit na dobar pg video s glazbenom podlogom iz avatara (koja je zmišljena za to). Malo fali dodatna kamera, tj. kadrovi krila i pilota s onim stjenčurama u pozadini.
Mario RI
Savršeno!!! Kad netko pita zašto letiš?....Treba mu ovo pokazat
Morelli
Pa što je ovo, kakvi su to svijetovi....?! Predivno ! Sretan sam što letim !!!
P.S. Samo, onaj prelaz na početku filma, to mi nekako klisko i usko, garant bi debeli Slavonac pao u taj bunar...
Još jednom, ovo je remek djelo !!!
Mario
Nemam riječi sa opišem svoje stanje nakon gledanja ovoga videa.
hvala na objavljivanju, uljepša mi ovaj tmuran dan
VedranMRi
Nema šta ko Tribalj a i kamera je vrhunska. Pozdrav Svima Vedran
Box
Mario RI je napisao/la:
Pa da ti onda kaže: Jes ti lud! Ma vidi one špice i sve one stijene. To ti može zapet za špage i poderat platno. A ono preko glečera?! Pa vi niste normalni! Pa šta da te tamo odnese i da te spusti usred toga?! Nema ti spasa! A gore hladno da se smrzneš... i još letiš... A šta ako se ukočiš od zime i ne možeš upravljati?! Pa koliko uopće to traje? Džizus! Šta ak se na kraju izgubiš? Još gore moraš i hodat i pazit da ne padneš. A žičara do gore sigurno košta preko 100 kuna, a to nedam sa sav onaj užas.
schulz
blago letacima jer njihovo je kraljevstvo nebesko... Ajjmmeee!!
Matija
Super, odlično.. Prošli tjedan slovenci Klemen Hančič i Jože Poje poletjeli sa Mont Blanc du Tacul. Plan je bio poletjeti sa Mont Blanca ali su odustali od uspona na sam vrh zbog objektivnih razloga. u svakom slučaju hvale vrijedan podvig
horbaPG
Ima još jedan tip koji se vrzmao po stijenama...heheee aj ga nađite....
Mario RI
Bio ja ovo ljeto na mt.blancu....ali nije bilo mjesta u autu za krilo Želja mi bila otić sa krilom, ali nas je na kraju išlo više nego planirano, pa niš od toga. Ali kad sam vidio 3 tandema kako startaju sa zadnjeg sedla pred vrh, reko jebeš penjanje....druge godine ide krilo samnom, makar ne uzeo za jest i pit!
Mario RI
Box je napisao/la:
Mario RI je napisao/la:
Pa da ti onda kaže: Jes ti lud! Ma vidi one špice i sve one stijene. To ti može zapet za špage i poderat platno. A ono preko glečera?! Pa vi niste normalni! Pa šta da te tamo odnese i da te spusti usred toga?! Nema ti spasa! A gore hladno da se smrzneš... i još letiš... A šta ako se ukočiš od zime i ne možeš upravljati?! Pa koliko uopće to traje? Džizus! Šta ak se na kraju izgubiš? Još gore moraš i hodat i pazit da ne padneš. A žičara do gore sigurno košta preko 100 kuna, a to nedam sa sav onaj užas.
Ma imaš pravo...bolje sjedit doma pred TV-jom i buljit u bigbrothertalentiitraženjezvijezda! A možda na pivo.dve-tri-četir pred marketom je isto bolje, onda doć doma izmlatit ženu i djecu i na spavanac...i svi sigurni i "sretni"
Mario RI
Box je napisao/la:
...A žičara do gore sigurno košta preko 100 kuna, a to nedam sa sav onaj užas.
....hehehe....žičara u 1 smjeru 37€, a povratna 41€.... možda bolje uzet odma povratnu...za svaki slučaj ako nemoš s krilom dole
Copyright 2008 - Powered By phpbb Broadcasting World Wap