Board Index » Letenje » Foto i video
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Prenosim poveznicu s fejsbuka....:shock: ...

Za ovo moras imati "kvadratna jajca" Najmanja greska i mrtav si.

Mirko je napisao/la:

Nažalost, nakon dva klika na sljedeći predloženi video naletio sam na gadnu nesreću: čovjek prelijetao ispod/iznad nekog mosta (nije jasno koja je bila namjera) i žica konstrukcije ga prepolovila...

Inače, vidio sam još par klipića leta tog istog tipa kroz onaj usjek i jasno je da je puno puta onuda prelijetao, prvo visoko, pa sve niže i niže. Čini se na prvu kao čista ludost no iza toga mora ležati ogromna priprema.

Mirko je napisao/la:

I samo ime pilota "Jeb" svjedoči o tome kolika jaja ima :-D

P.S.
Čini mi se da su odjela napravljena od jebenog materijala. To je materijal, a ne ove naše krpe kaj nesmiješ ni pogledati več se paraju, stišću, rastežu a koštaju ko svetoga petra kajgana!

Uuu jedva čekam da počnu tandemirat da odem na jedan đir :-)
Superiška! :hi: :respekt: :respekt: :respekt:

Sreća pa nema ovakvih u Hrvatskoj jer zamisli da moraju slagat Pravilnik..... :Yahoo!:

A jest njemu dobro :Yahoo!:

jedan moj video uradak o pravilniku i letenju

http://www.xtranormal.com/watch/7358595/

Hrga ovaj ti je dobar ... :dash:

hrga je napisao/la:
Sreća pa nema ovakvih u Hrvatskoj jer zamisli da moraju slagat Pravilnik..... :Yahoo!:

U malo kojoj državi, poput Malezije, je B.A.S.E. jump legalan. Kod nas nije.

Inače, uz one snimke iz Norveške i fjordova, ovo mi je najači video ever! Čisti adrenalin, a tip ima facu ko da sjedi ispred telke, pije pivu i gleda brojke i slova. Maksimalna koncentracija i savšeno vladanje tijelom :respekt:

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap