Board Index » Letenje » Foto i video
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Šta sve mama rodi :ave:
Šokantno, nevjerojatno,veličanstveno,strašno,predivno, neshvatljivo,bolesno,začuđujuće,žalosno,dlanoznojuće,svaka čast.....
Bilo bi mi žao da ovo nisam pogledao..
Mene ovakve stvari pucaju na filozofiju, jednostavno očito postoje ljude koje ne mogu mi zamisliti da postoje..šta sve ljude motivira i šta sve želimo... :shock:
Hrga reko si sve...ili barem si nam odao tajnu svog letačkog uspjeha ( ne mislim ništa loše).

Obavezno pogledati.

Jeb je nenadjebiv, ali svaka medalja ima dvije strane...mislim da je poučno pogledati i video sa snimkom zajedničkog leta njega i "brata po oružju" Dwaina Westona, pri kojem je ovaj potonji smrtno stradao. (upozorenje - ne vidi se sam trenutak fatalnog udarca, ali vidi se dovoljno da bude uznemirujuće)

http://www.youtube.com/watch?v=8CdivYbxBuA

Zašto se mi ljudi divimo takvim ljudima kao Jeb i stotine ili tisuće drugih pojedinaca koji pomiču granice?
Zašto ga je gušt čuti dok priča svoju priču?

Možda zato jer je našao ono nešto radi čega se rodio na ovom svijetu. Došao je da ostvari jedno predivno novo iskustvo i on je jedan od rijetkih sretnika koji pronađu svoj put i zato se mi svima njima divimo. Dok priča o svom životu svi osjećamo tu energiju koju odašilje svojim zadovoljstvom što se našao tu na svom nekom podsvjesno zacrtanom putu. Mislim da je svatko od nas dok je bio mali osjećao i znao što bi želio proživjeti tokom života samo većina ostane zaglavljena u matrici života koji se očekuje od tebe, a ne ono što stvarno želiš i kako stariš ta vatra u tebi polako se smanjuje i na kraju ju zaboraviš i ona se ugasi i ostane samo u sjećanju. Ta se energija zato može vidjeti u drugima i poistovjećujemo ju sa onime što bi i mi htjeli da proživimo...

Jebi i tisuće drugih su ostvarili ono po što su došli tu. To je ŽIVOT! Bez obzira dali će ostat negdje na planini Jeb ŽIVI ŽIVOT i zato je on CAR!

Netko će reći da je lud ili da smo mi ludi koji letimo, ali mi pokušavamo živjeti ono što želimo i svi bi trebali živjeti ono što žele iskusiti bez obzira na sport, aktivnost, poslanje isl...

Zato ljudi radite ono što u srcu želite jer treba iskoristiti svo vrijeme koje nam je tu.....

hrga je napisao/la:
Zašto se mi ljudi divimo takvim ljudima kao Jeb i stotine ili tisuće drugih pojedinaca koji pomiču granice?
Zašto ga je gušt čuti dok priča svoju priču?

Možda zato jer je našao ono nešto radi čega se rodio na ovom svijetu. Došao je da ostvari jedno predivno novo iskustvo i on je jedan od rijetkih sretnika koji pronađu svoj put i zato se mi svima njima divimo. Dok priča o svom životu svi osjećamo tu energiju koju odašilje svojim zadovoljstvom što se našao tu na svom nekom podsvjesno zacrtanom putu. Mislim da je svatko od nas dok je bio mali osjećao i znao što bi želio proživjeti tokom života samo većina ostane zaglavljena u matrici života koji se očekuje od tebe, a ne ono što stvarno želiš i kako stariš ta vatra u tebi polako se smanjuje i na kraju ju zaboraviš i ona se ugasi i ostane samo u sjećanju. Ta se energija zato može vidjeti u drugima i poistovjećujemo ju sa onime što bi i mi htjeli da proživimo...

Jebi i tisuće drugih su ostvarili ono po što su došli tu. To je ŽIVOT! Bez obzira dali će ostat negdje na planini Jeb ŽIVI ŽIVOT i zato je on CAR!

Netko će reći da je lud ili da smo mi ludi koji letimo, ali mi pokušavamo živjeti ono što želimo i svi bi trebali živjeti ono što žele iskusiti bez obzira na sport, aktivnost, poslanje isl...

Zato ljudi radite ono što u srcu želite jer treba iskoristiti svo vrijeme koje nam je tu.....

ja to volim reći samo malo kraće

želim potomcima pričati šta sam uradio za života, a ne šta sam mogao i htio raditi a nisam.

na kraju se većini svede na mogao sam trebao sam i gorak osjećaj te prati, treba iskoristii Bogom dano vrijeme uzeti sve što se pruža pa čak i više.

Nema labavo!!!
LP

he imao sam veliku sreću da sam počeo gledati od 2.filma tako da nisam znao ništa unaprijed!! A onda sam pogledao i prvi filmić..tamo se vidi šta će sa desit :no:
a ja sam eto gledao totalno "neznamštaćesedesit" i stvarno me zavitlalo!!!

Mario je napisao/la:
na kraju se većini svede na mogao sam trebao sam i gorak osjećaj te prati, treba iskoristii Bogom dano vrijeme uzeti sve što se pruža pa čak i više.Nema labavo!!!

Ok..samo danas ima tolko stvari za vidjet,dodirnut,doživit,pojest,ugledat,čut,poje..at,istuć,kupit,znat,..da ja osobno ne vidim načina a i potrebe da tako brijem jer mijenja nam se okolina sve brže...pa eto i papa prvi put od kad znam za crkvu dozvoljava nešto novo...
al M. potpuno se slažem sa tobom jedino to što trebamo doživit će sve više bit unutarnje kvalitete-osjećaji,doživljaji,odnosi, za razliku od prije kad je posjedovanje što više imovine bilo najbolje rješenje za živjet dobro.( čito baš o takvim stvarima pa me puca..)

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap