Board Index » Letenje » Foto i video
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Nedavno je Nezavisna televizija radila seriju putopisnih reportaža pod nazivom "Upoznaj i zavoli",o ljepotama Lijepe naše, pa je tako u sklopu priloga o Trakoščanu napravila i kraću reportažu o paraglidingu u ovim krajevima.
Glavni glumci Kiki Mikac, Nik Kuzmić, a ja kao nešto trkeljam. :-D ž
(uzmite mi kao olakotnu okolnost da je sve bilo bez ikakve pripreme, spontano, malko su me i izrezali, a možda su trebali i više) :-D

Dobro si istrkeljo, super je :good:
Da mi je videti kak su se kinezi nacvrcali škropcuf 8)

Dobar si, trebao bi tak vise put pred kamere...

Odlično! Mikac prekrasan start na 2:45 :)

Špeho je napisao/la:
Dobro si istrkeljo, super je :good:
Da mi je videti kak su se kinezi nacvrcali škropcuf 8)

Najveća fora je bila u tome da im njihova kultura ne dozvoljava odbijanje ponuđenog pića ili jela.
To je kod njih teška uvreda domaćinu.
Tako da su ih gostoljubivi Prigorčani svojski nalili, a onda ih dovezli k meni na cilj uz komentar:

"Čuj dopelal sam ti dva Kineza i jednoga Japanca, istina i Bog, jesu pijani ko letve, ali inaće im niš ne fali!
Pa kaj niste rekli da budu došli, mi bi i odojka okrenuli!" :lol:

[quote="Franco"]Nedavno je Nezavisna televizija radila seriju putopisnih reportaža pod nazivom "Upoznaj i zavoli",o ljepotama Lijepe naše, pa je tako u sklopu priloga o Trakoščanu napravila i kraću reportažu o paraglidingu u ovim krajevima.
Glavni glumci Kiki Mikac, Nik Kuzmić, a ja kao nešto trkeljam. :-D ž
(uzmite mi kao olakotnu okolnost da je sve bilo bez ikakve pripreme, spontano, a malko su me i izrezali, a možda su trebali i više) :-D

Bravi riječiti čovječe,ima nešto u tebi,baš si mi nekak fotogeničan. :good: :ave:
Od sad samo tebe slikamo i snimamo :dance2:

Nekak da trkeljaš kaj bi rekao Rodrigo!!!! Možda ni ja nebi bio gori od tebe koji sam se zmotan rodil !!! Ha ha ha haha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa!!!! :-P :lol: :lol: :lol: :ROFL: :ROFL: :beer: :beer: :beer: :beer:

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap