Neka jebozovna votiteljca se odlučila probat bunggy, padobranstvo i paraglajtere. Prođe ona padanje, dođe do letenja, kad ono Hrgamatik :)) Naravno da je rigala u zraku itd.. al najlegendarniji mi je zaključak: 'Stvarno se nemam čega bojati, on je deveti u svijetu i u Hrvatskoj nemogu izabrat sigurnijeg pilota' ;))))))))) Koja LOLchina :)) Jadna cura, samo da zna, rigala bi ona i prije leta ;))) Al svaka ti.. ovaj.. tvoja cura dala, fakat si ispo faca Hrga ;->
Laminar
video zapis, video zapis ????¨!!!!
Todd
Nova TV http://www.novatv.hr/provjereno/video.php pred kraj, neznam zašto ali uglavnom nije moguće skinuti (pogledati) samo kraj već treba pustiti da se skida od početka (malo će potrajat)
Meni je uzorak još manji jer nemam ukupno ni 10 tandem letova, možda 5 u termici, ali mogu potvrditi - ako je let malo dulji i u termici, bude im muka. Meni se nitko nije baš ispraznio, ali valjda su moji imali nešto jači želudac. Sigurno je da pričanje pomaže, ali ne vjerujem da može spriječiti neminovno. Sve ostalo što je Doc napiso sigurno je korisno i uputno raditi (možda zaslužuje i posebnu temu), ali mislim da veći utjecaj na bljuvanje u konačnici nema. A i nije problem s vrtenjem samih termika, nego u drndavoj vožnji između i preko njih. I meni nekad bude muka od toga...
Copyright 2008 - Powered By phpbb Broadcasting World Wap