Kad zumaš toliko da se ne vidi objektiv onda ti je široko kao i bez njega. G10 je sam po sebi jak širac, pa onda ove leće koje samo unose šum nisu od neke vajde.
Na picasi su slike koje sam morao izrezati na način da sam horizontalne kompozicije rezao široko, a vertikalne ostavljao u kvadratu.
No, da ne bi bilo baš sve OT, Tribalj je bio "bomba". Vrlo mirno u zraku (čak previše mirno), pa je to savršeno odgovaralo nakon gotovo 3 mjeseca apstinencije. Feniks je malo vježbao (što se odmah odrazilo na klupski poredak!

), a Doc&Son co. te KnežIvica d.d. dofurali su svoje škole na prve visince.
Na startu su se u početku smjenjivala leđa i termični refulići, pa se startalo oprezno u dobrim prozorima. U zraku, međutim, bura je stala i cijelo vrijeme do slijetanja bio je čisti jug. Nije išlo visoko, ali se letjelo lijepo, sigurno i sa guštom. Nakon malo pješačenja i cca 2 sata letenja bilo je sasvim dovoljno tjelovježbe i za tjedan dana.
Neznam za ostale, ali malo sam se i smrzo iako kažu da je zadnji puta bilo još gore. Strahovit nedostatak kondicije izliječio se u prepunoj Martini sa par pivica i lagano doma.
Dan za 5.