Board Index » Letenje » Foto i video
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Pogledajte kakvo sam krilo prodo jednom pocetniku, da ga spasim muke penjanja na brdo. Radnja se odvija na Villanyu u Mađarskoj, tko god je tamo letio zna kako se tesko penjati na start :-D :good: Ma bravo Bukovac
Pozdrav,
Biber

Ljepo! :ave:
Da je tako svaki put dodješ pod brdo izletiš,udariš par sati i kući :-D

BIBER je napisao/la:
Pogledajte kakvo sam krilo prodo jednom pocetniku, da ga spasim muke penjanja na brdo. Radnja se odvija na Villanyu u Mađarskoj, tko god je tamo letio zna kako se tesko penjati na start :-D :good: Ma bravo Bukovac
Pozdrav,
Biber

Početniku si prodao dvojku! Ali nije loš za početnika. Da je imao bolje krilo i malo više prakse još manje bi se mučio ;)

Dobar pothvat mladog početnika :yup:

Ma proda bih mu ja i najbolju dvojku (X-fightera) :-P ali nemam u njegovoj tezini,
a on se zurio na letenje na Vilany

toni je napisao/la:
BIBER je napisao/la:
Pozdrav,
Biber

Početniku si prodao dvojku! Ali nije loš za početnika. Da je imao bolje krilo i malo više prakse još manje bi se mučio ;)

Dobar pothvat mladog početnika :yup:

Ma kakv početnik!!! pa taj Buki je pravi profesionalac, Biberu nemoj si laskati :) :yup:

:evil: Shele ne kvari mi reklamu. :crazy:
:morning: jeste se probudili vi u Osjeku ili jos uvijek zimski san?
A sad odoh letit u Bregenz :Yahoo!:

Pa to je nekad bio početnik, danas pravi majstor Buki, Srdjan Bukovac, pravo krilo u pravim rukama. Bravo majstore! :hi:

E svaka ti dala Buki, Bravo :hi:

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap