Bolje kasno nego nikada!
Kako sam bila jedini pilot iz Hrvatske ove godine na Stubai Fun Cupu evo nekoliko slikica ( dobre koliko dozvoljavaju mogućnosti mog idiot fotića) za Vas!
Iako prognoza nije bila obećavajuća, tvrdoglava kakva jesam, ipak sam krenula na put sa Beom.
Moj dragi vjerni Puntić je, baš u inat podsmjesima ekipe, izdržao put

i još uvijek ne treba remont!
Veliko HVALA NOVI jer su nas sponzorirali sa smještajem!
Bea je također postala team pilot Nove!
Ove godine puno manje pilota i slučajnih namjernika nego inače, ali zato nekako prisnije i zabavnije!
Prva nagrada je bila krilo po izboru dobitnika (debeljko, teška kategorija ), druga nagrada nekakvo banjanje u luksuznom hotelu tjedan dana za 2 persone i još nekakve tričarije (nismo zavirivali u vrećicu), treća nagrada opet banjanje, ali samo vikend. Bea i ja, naravno, razočarane jer, koliko smo uspjele pohvatati njemačkog, navodno da je samo jedna djevojka bila prijavljena na natjecanju (ne mi), što je neka muljaža jer i mi smo se također prijavile i platile, da ne bude zabune, samo što se nismo znale buniti na njemačkom

Bez obzira na te sitnice nagrađeni smo sa dva fantastična dana i savršenim vremenom, naletjeli se suuuuppeeeerrr!!
Subotu navečer organizirali su domjenak sa prikazivanjem filmića "Journey to the Horizon" Ewe Wisnierske i
"Adrenaline Turbulence" Pala Takatsa, koji su se također predstavili, Ewa nadugačko i naširoko, a Pal se sa ne tako puno riječi zahvalio i svi gas na party

u "Dorf Pub" - (fotke sa partya cenzurirane)
Najviše traženi Croati i mnogo puta pozdravljani su Vojo i Biber! Vjerovatno su ih dobro zapamtili jer su uvijek najglasniji i neizbježni!